Fiecare EA visează la ziua nunții încă din copilărie, când personajele de poveste îi sunt modele de viață, iar miresele sunt pentru micuța visătoare o dovadă că, da, există, prințese…măcar pentru o zi. Mii de emoții, documentare, creativitate și sfătuiri cu cei apropiați. Drept urmare, o cerere în căsătorie trebuie să fie memorabilă, ca în povești. Începând de astăzi, visele devin realitate cu Irka Shoes, iar viitoarea mireasă se poate simți răsfățată și privilegiată asemenei unei prințese. Irina Calancea este designer de pantofi și, prin creațiile sale, aduce fericirea la picioarele fiecăruia, fapt pentru care Kreatoria, site-ul dedicat creativității, a dorit să afle detalii despre un concept inedit adresat mirilor.

Ai o veste interesantă care vizează poveștile de dragoste și momentul oficializării lor. Care este aceasta? 

Lucrez cu pasiune fiecare colecție, însă cel mai mult îmi place să lucrez pentru mirese. Colecția lansată la Rome Fashion Week, Urban Cinderella, m-a inspirat să inițiez un nou concept, menit să aducă un plus de magie contemporană: cererea în căsătorie cu pantoful potrivit.

Care este liantul ideii cu povestea Cenușăresei?

Celebra poveste spune că doi oameni își pot lega destinele grație unui pantof potrivit. De ce să nu fie aceasta și povestea a doi îndrăgostiți? Irka Shoes vine în  întâmpinarea domnilor cu o soluție inedită și romantică de a o cere în căsătorie pe aleasa inimii: Bridal Shoes Proposal.

Cum poate fi achiziționat acest voucher?

Voucherul Bridal Shoes Proposal este achiziționat prin solicitare online la www.irka-shoes.ro sau pe pagina de facebook. Pentru a răspunde tuturor dorințelor, voucherul este disponibil în două variante: 300 Ron, pentru pantofi simpli și 500 ron pentru pantofi cu un model extravagant. Cenușăreasa urbană este pretențioasă și noi ne dorim ca povestea să aibă un final fericit, iar pantoful să fie cel potrivit, care satisface gusturile și așteptările viitoarei mirese. Pentru acest lucru, considerăm oportun ca femeia să își poată alege cu acest voucher, modelul de pantof preferat și să se asigure că este atât dimensiunea corectă, dar și stilul la care visează.

Cum obișnuiesc miresele să își aleagă pantofii pentru ziua cea mare?

Pentru ziua cea mare, miresele aleg pantoful pe criterii de eleganță și stil. Majoritatea optează pentru pantoful tipar, stiletto, iar dacă este primăvară-vară, sandalele cu barete fine, cu toc înalt și aplicații din cristale. Irka Shoes mizează pe mixul dintre feminitate și comoditate și asigură consiliere gratuită în alegerea încălțărilor viitoarelor mirese. Serviciul la comandă evită momentele nedorite, de dureri acute sau necesitatea de a schimba încălțările cu balerini sau papuci, ceea ce nu este o soluție elegantă.

De ce ar trebui viitorii miri să ia în considerarea această variantă de cerere în căsătorie?

Cererea în căsătorie cu un inel are o semnificație unică. Însă cei care vor să își suprindă partenerele, le pot cere în căsătorie acum prin acest voucher, Bridal Shoes Proposal, cu care viitoarea mireasă își poate alege o pereche de încălțări pe placul ei. Cred că este cazul să dăm o interpretare nouă basmului și să oferim ajutorul prințului modern de a o cere de soție cu pantoful potrivit.
 

Ce aduce special aceste voucher?

Pe lângă stilul princiar de cerere în căsătorie, în baza voucherului, fericita Cenușăreasă Mireasă are reducere de 10%, la toate produsele Irka Shoes, pe decursul unui an întreg, pentru ca propunerea în căsătorie să primească un răspuns pozitiv. Happy end!

Pentru ca să te poți bucura de oferta specială îi poti contacta direct pe inițiatorii conceptului: comanda@irka-shoes.ro