poza Jackie Bojor1. Ce părere ai despre creativitate?

Creativitatea este unul dintre modurile prin care Dumnezeu comunică cu Fiul Său. Ca și Divinul, este în noi în permanență, fie că ne dăm seama de asta sau nu. Atunci când regăsim acea stare care ne permite să o descoperim în noi, să o scoatem la iveală, ne simțim compleți, împliniți. Creativ este cel mai talentat artist plastic la fel cum creativ este și un inginer care abordează o chestiune tehnică într-un mod neconvențional.

2. Cum îți creezi o zi frumoasă?

Fiind activă.

3. Ai reusit să creezi o comunitate activă și de ce nu inedită pe Facebook, Comunitatea Femeilor Superbe. Ce este o femeie superbă?

…Femeilor Superbe, cu majuscule, intenționat. O Femeie Superbă este un Om Superb – nu poata fi încadrată în niște termeni. Pentru mine poate fi ceva, pentru tine, altceva. Totul este să accepți că ești Superbă, pentru că ești oricum.

4. Cum chemi inspirația la tine?

Nu chem nimic. E deja aici. Doar o conștientizez.

5. Care e muzica ce îți activează creativitatea? Ce asculți atunci când lucrezi?

Sunt iremediabil inconsecventă legat de stilurile de muzică preferate, care mă inspiră. De exemplu, în bucătărie când gătesc și sunt creativ, pot asculta un concert de pian de Bethoveen azi, iar mâine dau pe Dance FM. Iar când lucrez (la birou) nu ascult nimic, deoarece mă concentrez pe ceea ce fac.

6. Ce te inspiră?
Duhul Sfânt.

7. Pentru că întâlnești multe persoane active, creative, dinamice ce ai observat despre stilul de viață al creativilor?

Nu putem să-i punem într-o cutie și să scriem pe ea "Creativi"… Cunosc artiști care au o viață "riguroasă", muncesc mult, repetă, studiază. Și cunosc mulți oameni talentați care nu sunt artiști, ci ingineri sau medici și care trăiesc boem…

8.Cine este și ce face acum Jackie Bojor?

Sincer? Habar n-am, nici una, nici alta. Și asta mă bucură!