Podcast

Podcastul „Acțiune by Anca Ghinea” este un produs digital creativ, un produs socio-cultural cu obiectivul de a comunica rolul creării și promovării unui brand puternic pentru toți creatorii cu activități în diferite domenii lucrative. Pe scurt, creativitate în mediul de business.

În contextul unei lumi din ce în ce mai digitale și mai competitive, podcastul vine ca o încurajare de a expune talentul (indiferent care este acesta) și de a ieși din blocajele inerente unui proces creator de durată, pentru a fi un creativ pragmatic, aplicat.

Podcast „Acțiune. Episod Creează cu… Diana Cosmin”, jurnalist de lifestyle

Un podcast strălucit despre valorile esențiale și necesare pentru reușita în rolul de content creator, dar și despre procesul creator din spatele unor articole de impact.

Premiată pentru consistența siteului finesociety.ro și mai ales extrem de îndrăgită de /și pentru comunitatea ei, Diana Cosmin vorbește cu multă căldură despre talent și muncă, implicare și pasiune.

Dintre subiectele tratate în episod:

Care este portretul unui creator de succes în 2022?

Cum șlefuim scrisul? Cum ne promovăm ca bloggeri, creatori de conținut?

Cum câștigăm bani din articole scrise pentru campanii de marketing?

Din rolul de digital creatori, cum ne învingem frica de a ne expune pe noi/ creația noastră?

Podcast „Actiune. Episod Creează cu… Hamid Nicola Katrib”, interior designer, pictor

Un episod extrem de puternic în zona de a te expune ca brand& brand personal, de a ști să stăpânești arta vânzării, de a scăpa de frica de a cere prețul corect pentru creația ta, indiferent de domeniu.

Un episod pe care l-aș puteam numi Arhitectura vânzării pentru că Hamid Nicola Katrib este nu doar un strălucit interior designer și pictor, ci și un minunat vânzător al propriilor creații, utilizând medii digitale, non-digitale, dar și noile medii de expunere (NFT-uri).

Dintre subiectele tratate în episod:

Care este procesul creator și care este procesul de promovare pentru o expoziție de tablouri? (Aici a fost rolul lui Hamid Nicola Katrib de a determina artiștii digitali și non digitali de a expune modern, folosind PR strategic)

Cum să ai încredere în creația ta?

Cum faci transferul de autoritate, cum îți găsești inspirația și susținerea?

Ce te animă, ce te consumă într-un proces de expunere?

Care este rolul unui PR bun pentru o afacere? Când ești conștient că ești un brand?

Podcast „Acțiune. Episod Creează cu… Cornel Ilie”, Vunk, lead singer, artist, actor, scriitor

Fluența succesului. Un episod în care Cornel Ilie vorbește despre cum să trăiești din talent, cum să-ți faci o carieră în zona muzicală, și nu numai, dar și cum să-ți exprimi vocea în mai multe domenii.

Dintre subiectele tratate în episod:

Care sunt formele în care creativitatea se manifestă?

Care este procesul creator al realizării unui videoclip? (Cornel Ilie povestește despre conceptul și modul de comunicare al videoclipului Dorul are multe forme)

Cum să începi să câștigi bani din creația ta?

Structura creației și implicarea creativului în lumea modernă!

Despre conceptul unic al dorului și cum a implementat acest concept

Podcast „Acțiune. Episod Creează cu… Andreea Sandru”, Galateca, manager cultural

Un episod concentrat de creativitate pragmatică în artă, prin utilizarea formelor de promovare digitală și nu numai. O vitamină de stare de bine, o incursiune într-un necesar al sufletului, dincolo de „obligațiile vieții” și dincolo de rutină.

Dintre subiectele tratate în episod:

Valoarea personală și relația cu banii a creatorului modern. Cum creezi cash flow constant când ești manager cultural?

Cum s-a transformat managementul proiectelor în era tehnologiei? (o scurtă lecție despre flexibilitate digitală în managementul proiectelor oferită de Andreea Sandu)

Cum s-a adaptat arta, în mediul digital, în pandemie?

Cum ajută noile tehnologii în zona de artă?

Rolul femeilor în lumea vocațională

Podcast „Acțiune. Episod Creează cu… Andreea Marin” personalitate media, ambasador UNICEF

Un episod despre creativitate în mass-media și cum poți obține ca tânăr succesul dorit, în contextul mereu provocator al vremurilor noastre.

Andreea Marin a adus în dialog: claritate, căldură, sugestii foarte transparente venite în urma experienței de peste 30 de ani în TV și comunicare. Un dialog foarte firesc care te invite la o lume aparte a ideilor, cu un impuls de a prețui viața.

Dintre subiectele tratate în episod:

Ce înseamnă un creator de succes în vremurile actuale?

Cum poți fructifica talentul printr-o carieră din care să câștigi și bani?

Cum poți să te adaptezi și să cauți noi forme de exprimare?

Cum poți găsi soluții creative?

De ce ai nevoie pentru a fi fericit?

Podcastul „Acțiune by Anca Ghinea” este o continuare firească a unui microsistem care conține: platforma destinată creativității: Kreatoria.ro, cartea „Creatori în acțiune. Ghid de creativitate”, campaniile „Artistii merită văzuți” (realizate în parteneriat cu Galateca) dar și prezența media a autoarei (Anca Ghinea, digital creator) axată pe comunicarea importanței creativității.

Podcastul este un proiect personal, independent, cu valențe educaționale situate în contextul de business digital, de inovație și de îmbinare a pasiunii personale existente la urmăritorii podcastului cu posibilitatea acestora de a genera businessuri coerente.

Lansat în 2022, podcastul prezintă dialoguri pluritematice, inter-generaționale și multi-disciplinare, într-un limbaj simplu, dar elocvent.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Copyright 2015-2022 - Kreatoria.ro

Primeste imediat ideile Kreatoria care te vor inspira sa fii creativ

Inscrie-te cu adresa ta de e-mail.
Kit de idei usor de downloadat si printat