Cand spui Valentina Secara spui educatie timpurie de inalt nivel si eforturi intense pentru a misca acest univers intr-o directie si mai buna. Dar Valentina este si un om preocupat de frumos, de armonie, de dezvoltare personala si gandire pozitiva.
Am cunoscut-o pe Valentina in mediul ei. Stie sa se faca placuta, inspirand in acelasi timp, starea de siguranta ca totul este asa cum trebuie. La Conferinta de Educatie Timpurie , isi traia din nou crezul de a ii determina pe ceilalti sa vada ca educatia nu incepe de la 6 ani, ca educatia incepe de la nastere (fie vorba intre noi, chiar dinainte de momentul 0).
Valentina este fondatoarea gradinitelor in stil britanic Acorns Nursery … dar nu este doar atat.
Mi-e drag de Valentina din cel putin doua motive de cursa lunga: 1. pentru ca este un om (mama) care se slefuieste si emanaa Binele intr-un echilibru pe care il lucreaza temeinic si 2. profesional vorbind si-a adjudecat rolul de pioneer, iar daca este sa iti alegi cea mai grea pozitie de pioner, alege-o pe cea din educatie.
                                                                                                 Rutina Binelui
Valentina Secara isi rezerva pentru Sinele Ei startul fiecarei zile. De la 5 sau 5:30 dimineata isi creeaza ziua, creioneaza proiecte si pune rotile in miscare pentru Acorns Nursery si tot ce inseamna conexiunea cu ceilalti parteneri.                                                                     
• Cum arata o zi din viata unui antreprenor in educatie/mama/om pasionat de echilibru?
Este o zi bine organizata, cu agenda, pentru a putea indeplini toate rolurile