Potrivit unui studiu privind Joburile anului 2020,  studiu realizat de Universitatea din Phoenix, CREATIVITATEA reprezintă una dintre competențele care vor fi căutate din ce în ce mai mult pe piața muncii.

Astfel, fie că ești angajat, fie că ești angajator, dorești să reziști și să progresezi pe o piață din ce în ce mai competițională.

A scrie creativ este una dintre abilitățile cheie ale perioadei în care trăim.

Nu este de mirare că expresia “creative writing” a fost căutată de peste 758.000.000 ori pe Google.

Indiferent de industria în care lucrezi, cu siguranță, ai constat că ai nevoie de scris. Fie că vrei să trimiți un mail, fie că vrei să te prezinți, fie că dorești să le scrii clienților sau pur și simplu vrei să scrii despre pasiunile tale… ei bine, trebuie să știi CE să transmiți și CUM.

Ți-ai dorit, de mult timp, să poți accesa acea stare creativă interioară care să te ajute să poți dezvolta proiecte, visuri, idei, însă, fie nu știi de unde să începi, fie te lupți cu anumite bariere. Dacă te regăsești în situațiile de mai sus, atunci cel mai probabil acest curs este pentru tine.

Pe 2 martie, în Sibiu, ești invitat la un curs inedit de Creativitate și Scriere Creativă. Cursul este destinat adulților care vor să afle mai multe despre scrierea creativă… și care vor să exerseze.

Nu este doar un curs. Este un mod de a redobândi o nouă atitudine în ceea ce privește responsabilitățile zilnice. Te-ai gândit că ai putea face lucrurile diferit? Creativ? Câte proiecte și idei te așteaptă? Când ai de gând să le dai și LOR întâietate? Poate ai o idee de carte, poate vrei să începi un blog, poate cochetezi, deja, cu toate acestea însă te-ai blocat. Vino la curs pentru un strop de inspirație care să te poarte mai departe pe drumul tău! Toți oamenii sunt creativi și au un potențial fantastic de a crea. Creatorul lui 2019 este unul organizat, care își disciplinează ideile și știe cum să le manifeste. Timp de 6 ore, fiecare cursant va deprinde echipamentul scrierii creative: tehnici eficiente de scriere creativă. Fiecare tematică abordată este concentrată în jurul celor 3 arii: teorie, studii de caz, exerciții practice! Va fi un curs interactiv și captivant.“ Anca Ghinea, Trainer Acreditat


Scrierea creativă se învață, se dobândește… se practică.

Haide, să o exersăm împreună! Haide, să chemăm muzele inspirației! La curs vei dobândi instrumentele creatoare necesare  pentru a trece la un nivel superior de scriere creativă și comunicare.

Care sunt beneficiile cursului?

• vei descoperi cum te poate ajuta Comunicarea, Creativitatea, vei descoperi CREATIVITATEA APLICATA

 

• vei descoperi ce înseamnă NOUL CREATOR și SCRIITOR al lui 2019
• vei parcurge diversitatea scrierilor (de la clasic la digital) si vei identifica propriul stil de scriere
• vei doborî barierele tale în creativitate şi în scrisul creativ
• vei înțelege care sunt ingredientele unei scrieri creative de succes
• vei deprinde tehnicile de scriere creativă și instrumentele creatoare
• vei şti să îţi creezi propriul ritual de creativitate şi să chemi muzele inspiraţiei
• vei cunoaşte mai bine rolurile unui lider creativ.

“Introdu CREATIVITATEA în portofoliul tău de ființă care, zi de zi, operează cu zeci de sisteme, responsabilități și provocări. Vorbesc despre O Creativitate Aplicata. Pragmatica. In plus,folosește Scrierea Creativă pentru A Fi mai mult decât ceea ce ești acum. Viața nu este doar despre facturi sau program 09:00-17:00, ci este și despre a căuta magia lucrurilor Altfel în fiecare zi, indiferent de cât de greu ar părea. Oamenii au uitat să trăiască minunat, să își manifeste forța specifică prin activități care să spună mai multe despre ei. Dacă și tu ai uitat, este un bun moment să te trezești și să revii la un plan mai măreț. Eu mi-am transformat vocația în trai zilnic, creativitatea în carieră, ceea ce cred că poți face și TU. Dincolo de clișee și mituri, este  potențialul tău care te așteaptă. Revendică-l!” Anca Ghinea

De ce să faci acest curs?

Acest curs este pentru TINE dacă:

• vrei să evoluezi în comunicarea în scris, dar nu ai, încă, o idee concretă despre cum poți face acest lucru

• te scoate din zona de confort orice task de la job care are vreo legatură cu aspecte ale comunicarii în scris

• ai cochetat cu scrisul, dar nu ai o strategie care să dea rezultate
• vrei şi o abordare creativă a modului de a gândi şi trăi viaţa.
Ce include acest curs?
• 6 ore de training intensiv și aplicat, interactiv şi dinamic
• sugestii personalizate
• tehnici și instrumente concrete de comunicare în scris și scriere creativă
• suport de curs și materiale adiționale (în format digital)
• diplomă de participare
• premii și surprize
• sesiune de consultanţă de 45 de minute one to one, dupa curs, cursantului care s-a implicat cel mai mult în derularea cursului, dovedind că își dorește să aprofundeze tematicile abordate.

Cand? Sâmbătă, 2 martie, începând de la ora 13:00 până la 19:00.

Unde va avea loc? Sibiu, Piața Mare, numărul 6.

Cost: 250 lei. Plata va avea loc la curs.

Cum te poți înscrie la curs: la telefon  0733515686, anamaria.upcenter@gmail.com sau la telefon 0747018738, ghinea.g.anca@gmail.com. Sau direct .

Despre Trainer:

Anca Ghinea practică scrierea creativă și creativitatea, în fiecare zi, în rolurile sale de: Creative Manager, editor colaborator al revistei FEMEIA, inițiatoare a site-ului kreatoria.ro, speaker, trainer acrediat și mamă a gemenilor Sarah și Nicholas.

Are o experiență de peste 21 de ani în creativitate și scriere creativă. Primele articole i-au fost publicate la 14 ani, iar apoi au urmat numeroase premii literare, inclusiv pentru volumul de debut. Creațiile Ancăi au fost distinse cu premiul I și Marele Premiu la numeroase concursuri de scriere creativă (Radu Selejan, Vox Napocensis, Eusebiu Camilar, Lirismograf, Mihai Eminescu, dar și Excelență în Creativitate și literatură oferit de Ministerul Educației). A fost inclusă în Antologia: Istoria debutului literar al scriitorilor români în timpul școlii (1820-2000) și în alte antologii.

Din 2006, Anca a fost cucerită de domeniul comunicării și publicității, realizând campanii, texte, spoturi TV și radio (scripturi) pentru multe branduri cunoscute în România (branduri din domenii diferite: alimente, materiale de construcții, emisiuni TV, centrale termice, companii de curierat, companii de asigurări etc) dar și campanii în mediul online.