Articol realizat de Genoveva Hossu, decorator

Inspirația e necesară, dar nu suficientă. Un proces creativ nu va da niciodată roadele scontate, dacă e lipsit de determinare și un plan bine stabilit. 

De-a lungul carierei mele de decorator, m-am lovit de foarte multe ori de proiecte de tip do it yourself, însoțite de regrete, tristețe, simțul vinovăției pentru deciziile luate și deja agasantul what if… Generația noastră, cu o vastă experiență de Google, se pierde în informații și e de așteptat ca rezultatele să nu fie pe măsura aspirațiilor.

Dacă ai ști, în schimb, cu adevărat, ce înseamnă un proces de decorare, ți-ar fi mai ușor să-i urmărești pașii și să-ți conturezi propriul traseu, bazat pe ritmul, stilul și bugetul tău.  Practicul, esteticul, costul și înțelegerea faptului că less is more pot face minuni și îți pot transforma casa într-o oază care să-ți bucure nu doar sufletul, dar și ochiul, în timp ce distrezi și muncești deopotrivă. Nu de alta, dar un proces de decorare trebuie să fie despre Fun, Frumos, Culoare, Iubire, Inspirație, Creativitate și, mai ales, despre Tine!

Vestea bună este că aceste lucruri le poți face de unul singur, având suportul meu. Am adunat într-un e-book (Tu poți fi propriul tău designer!),  toți cei 10 ani de experiență în design interior, câteva instrumente de lucru și o serie de Dos&DON’Ts, desprinse din activitatea mea, dar și din numeroasele cărți și studii citite, și din cursul urmat alături de prestigioasa Kelly Hoppen, la Londra. 

Dedic acest ghid tuturor celor interesați de decorarea propriei locuințe, dar și novicilor în design interior, care vor să îmbrățișeze această frumoasă meserie.  Îl fac cadou de casă nouă și aștept, în schimb, bucurie și un rezultat pe măsura eforturilor tale. Fă primul pas, descărcând ebook-ul în română, aici, sau în engleză, aici.

Decorate your life!

Pe Genoveva Hossu o găsiți și pe pagina ei oficială.