Articol realizat de Genoveva Hossu, decorator

 

Pentru Kreatoria.ro

În amenajarea acestui cabinet psihologic am plecat de la ideea transformării unui spațiu rece și tern, într-un loc primitor, cald și extrem de confortabil. Clasicul și accentele contemporane se îmbină desăvârșit, realizând imaginea unui interior modern, la baza căruia se află textilul ales – exclusiv din gama JAB Anstoetz.

Chiar dacă, la prima vedere, canapeaua psihologului e punctul principal de focus al întregului decor, am încercat să creez și alte arii de interes, la fel de atrăgătoare. Biblioteca imensă, ce îmbracă peretele din spate, e accesorizată frumos cu o scăriță și completează ideea unui decor aerisit și elegant.

La nivel cromatic, am îndrăznit să aleg o combinație atipică de zmeură și vișină putredă, de mov și ciclamen, pe o bază de alb imaculat, pe care l-am folosit din abundență.

Liniile drepte și pattern-urile feminine, însoțite de accesorii decorative fine și totuși pline de personalitate, întâmpină cu căldură și o atmosferă plăcută, familiară.

 

În final, amenajarea acestui spațiu a rezultat într-un loc minunat, care, dublat de profesionalismul clientului meu – psihoterapeut, depășește orice așteptări.

Pe Genoveva Hossu o gasești si pe pagina ei oficială.