Reteta propusa de Chef Mirela Ivascu

A venit primavara, zilele sunt mai luminoase, luna este mai mare si viata mai vesela. Sunt meteo dependenta, recunosc. Iarna imi place doar la ski.
Cum s-a ridicat soarele sus pe cer si am simtit 20 de grade m-am inviorat. Cu gandul la vara am pregatit o salata colorata si gustoasa care sa mearga minunat cu somonul de captura pe care-l aveam.

Am folosit pentru 2 portii:

1 avocado copt
4 ciuperci medii, crude
1 ceapa verde
un sfert de conopida
4 ridichi
4 rose cherry
patrunjel
seminte de canepa
2 bucati de somon

Am pus bucatile de somon in tigaie, putin ulei de masline, 2 minute pe o parte, 2 pe cealalta parte. Apoi la cuptor inca 10 minute, 180 grade.
Cu salata-i simplu ca "buna ziua" ca tot e vorba aceea.
Am tocat avocado maruntel, ciupercile feliute subtiri, ceapa verde fin, conopida fin de tot (ca un orez), ridichile felii subtiri, rosiile in 4. Am asezonat simplu: lei de masline, sos soia,lamaie, sare si putina miere.

Toate crude in salata, somonul completeaza masa cu proteina consistenta=love.

Sa va prinda bine!