Reteta propusa de Chef Mirela Ivascu
A venit primavara, zilele sunt mai luminoase, luna este mai mare si viata mai vesela. Sunt meteo dependenta, recunosc. Iarna imi place doar la ski.
Cum s-a ridicat soarele sus pe cer si am simtit 20 de grade m-am inviorat. Cu gandul la vara am pregatit o salata colorata si gustoasa care sa mearga minunat cu somonul de captura pe care-l aveam.
Am folosit pentru 2 portii:
1 avocado copt
4 ciuperci medii, crude
1 ceapa verde
un sfert de conopida
4 ridichi
4 rose cherry
patrunjel
seminte de canepa
2 bucati de somon
Am pus bucatile de somon in tigaie, putin ulei de masline, 2 minute pe o parte, 2 pe cealalta parte. Apoi la cuptor inca 10 minute, 180 grade.
Cu salata-i simplu ca "buna ziua" ca tot e vorba aceea.
Am tocat avocado maruntel, ciupercile feliute subtiri, ceapa verde fin, conopida fin de tot (ca un orez), ridichile felii subtiri, rosiile in 4. Am asezonat simplu: lei de masline, sos soia,lamaie, sare si putina miere.
Toate crude in salata, somonul completeaza masa cu proteina consistenta=love.
Sa va prinda bine!
Articole recente
Despre mine
Om creativ, Mom of twins, Creative Manager, Trainer CREATIVITATE&SCRIERE CREATIVA, kreatoria.ro
Ultima carte publicata
Categorii
- Au ceva de spus (158)
- Cu dichis (20)
- Haine creative (1)
- Kreatoria Mom (1)
- lifestyle (22)
- Noutăți (142)
- simple (4)
- Viața este frumoasă (67)