De ce sa alegi WEBSTOCK?

Stiu ca esti ocupat, fie ca esti corporatist sau freelancer, de aceea, uite telegrama mea pentru tine. E fain sa ajungi la acest eveniment:

  • pentru ca iesi din casa si din birou pentru a lua injectii cu idei, ganduri, proiecte diferite. Esti expus la alte moduri de a gandi si asta cred ca “face toti banii”.
  • pentru ca reuseste sa ii adune in offline pe cei care traiesc, gandesc, scriu in online.
  • pentru ca iti aduce trendurile anului viitor, cu mult inainte ca acesta sa se deschida calendaristic.


Fara a face din acest articol, un text  plin de laude, ceea ce imi place la Webstock este ca e ca o infuzie de prospetime reala si un boost de energie.

1. Primul invitat: Cornel Amariei- un tanar inventator de doar 24 de ani, modest, care munceste enorm.

2. Invitat 2: cea care nu mai are nevoie de prezentare: Andreea Esca- spumoasa si savuroasa ca de obicei, desi de multe ori a spus ca este o persoana extreme de plictisitoare.

Cred ca inaintea oricaror reusite profesionale, Andreea Esca este o mare mare energie care te impacteaza cu pozitivismul ei.

3. Fotografa Mihaela Noroc a povestit cu umor, sinceritate debordanta de proiectul ei The Atlas of Beauty.

4. Fostul Ministru al Sanatatii: Vlad Voiculescu care a initiat Magic Camp si care depaseste zeci de provocari pentru a fi aproape de cei care s-au luptat cu boli necrutatoare. Il asculti fara a respira, pentru ca, fiind de o modestie rara, aduce totusi in prim plan proiecte grandioase.

 

Pe blogul Cristinei Bazavan puteti urmari toate interviurile. E o metoda sa va incepeti bine ziua!