6 mai 2016, ora 22:30, Lună nouă în Taur, cu 4 planete în Taur. SuperLună. Se produce sub influența a 5 planete retrograde.

Luna Nouă de pe 6 mai e prea frumoasă și pretioasă, ca să o lăsăm să treacă așa.. nesărbătorită, nestoarsă de posibilitațile pe care ni le deschide și nefolosită ca energie creatoare care ni se așterne în suflet, în gând și în viață.

Despre ce este această Lună nouă în Taur:
– despre valori. Despre ce e important acum pentru tine. Despre ce și pe cine prețuiești.
– despre prosperitate. Ce înțelegi prin prosperitate, ce credințe ai, ce poți schimba în conștiința ta astfel încat să-ți expansionezi realitatea financiară;
– despre talente și daruri personale. Cum le poți folosi conștient și eficient, ce altceva poți lua în considerare și nu ai luat niciodată pană acum legat de ceea ce ești dăruit să fii și să faci?
– despre dragoste. Pe cine iubești, pe cine vrei și cum vrei să arate relația ta.
– despre viață sănătoasă și îndestulată; despre fertilitate în toate sensurile; despre creativitate si despre "mecanismele" interne care te ajută să împlinești ce vrei.

Dar… răbdare! Planetele retrograde ale momentului ne spun să avem răbdare, să analizăm, să revizuim și să aflam, conștientizăm, identificăm… ce e de revizuit, de reparat, de schimbat, ajustat. De aceea ne și întâlnim. Să folosim răgazul dat de planetele retrograde și în special de Mercur retrograd, tot în Taur.

Vrei să afli mai mult? Vrei să știi unde pe harta ta se așează această Lună nouă (SuperLună) și ce poți crea cu energia ei.

Da, VREAU și eu să vin!

Te așteptăm vineri, 6 mai 2016, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să ne sădim intențiile, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade extrem de importante și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete și în prosperitate în toate felurile și în toate direcțiile.
Vom lucra cu harta în față. Fiecare participant va primi harta natală printată.

Locația: le va fi comunicată participanților.

Investiția ta: 128 lei 

Înscriere:
Pentru rezervarea locului, trimite un email la workshop@astrocafe.ro, până cel târziu vineri, 6 mai, ora 11:00.

Cristina Ciobanu (asistent si organizator) te va sprijini cu înscrierea. Pentru detalii și informații suplimentare, o găsești pe Cristina și la telefon: 0758 088 168

Doar 12 locuri disponibile! Primul venit, primul servit.

Mai multe pe www.astrocafe.ro