Sub sloganul Every Night On The Catwalk, Izabela Mandoiu, designerul român care creează haine țesute cu valori, a prezentat vineri seară ținutele preferate din Colecția „Motive de Fericire”, în cadrul Summer Fashion Show, organizat de Hotel Iaki.

Evenimentul a fost moderat de Dana Săvuică și s-a bucurat de o prezență numeroasă, dornică să aprecieze piese de fashion de pe piața românească. Izabela Mandoiu a prezentat câteva ținute din colecția „Motive de Fericire”, pe care le recomandă cu precădere pentru seară.
Piesa vestimentară cheie a fost ia românească, întrucât designerul Izabela Mandoiu consideră că ia este un element de brand național, care merită abordarea inclusiv în ținute de eveniment. Izabela realizează ii cu specific argeșean, care se remarcă prin abundenţa firului metalic, folosirea mărgelelor şi paietelor, prezente pe toate componentele sale. Motivele tradiționale pe care le abordează designerul în ținutele sale vizează atât simbolistica din folclor, dar și motivele florale folosite din străbuni la înfrumusețarea veșmintelor.


„Am adus în atenție câteva din Motivele de Fericire feminine, iar când spun acest lucru, mă refer nu doar la valorile pe care le transmitem prin mesajul ținutelor, dar și la motivele de fericire ale femeii contemporane, de la cele complexe la cele mai simple: o familie împlinită, o carieră reușită, o seară de relaxare, un sejur la mare, o întâlnire frumoasă sau o sesiune de shopping.  Vreau să găsim în fiecare lucru pe care uneori îl facem mecanic, acele motive de fericire. Conexiunea dintre haine țesute cu valori și satisfacția unei sesiuni de shopping, cu siguranță aduc motive de fericire purtătoarelor. Odată cu această colecție, am decretat: motivele tradiționale sunt motive de fericire!”susține Izabela.

Creațiile Izabela Mandoiu pot fi achiziționate online, iar pe parcursul verii sunt disponibile și la Designers Signature, pop-up store localizat în incinta Hotel Iaki Mamaia și se adresează nu doar clienților hotelului, cât și localnicilor constănțeni, și turiștilor stațiunii.