Am încercat sa nu-i spun drob pentru ca drobu’i cu carne și organe dar nici nu știu cum să-i spun dacă arată ca un drob.
Mi-l amintesc pe bunicul meu culegând ciuperci din fundul curții, acolo creșteau ele, nu le semănase nimeni. Încingea bine o tablă și le frigea cu puțină sare. Doamne! Ciuperci mai bune nu am mâncat de atunci. Azi mi-a venit minte gustul și mirosul ciupercilor pe tabla. Nu are rost să încerc să-l reproduc pentru ca nu-mi iese. M-am pus pe curățat ciuperci și asta a ieșit. E tare ușoară rețeta.
Ingrediente pentru 3 porții:
250 gr ciuperci champignon, tocate felii
3 fire de ceapă verde, tocate fin
3 fire de usturoi verde, tocate fin
un pumn de patrunjel, tocat mărunt
3 linguri semințe de susan, rașnite
3 linguri semințe de floarea soarelui, rașnite
2 linguri semințe de chia, rașnite
un ou bătut
150 gr telemea de capră
sare, piper
Lângă drob am servit o felie lungă de dovlecel perpelit in ulei de măsline, creveți și un piure de cartof dulce cu vanilie și cocos.
Am copt cartoful dulce și l-am pasat cu puțină zeamă de lămâie, vanilie și lapte de cocos.
Creveții i-am tras in tigaie cu ulei de măsline, am stins cu puțin cognac și lapte de cocos.
Sa avem Sărbători liniștite pline de dragoste.
Articole recente
Despre mine
Om creativ, Mom of twins, Creative Manager, Trainer CREATIVITATE&SCRIERE CREATIVA, kreatoria.ro
Ultima carte publicata
Categorii
- Au ceva de spus (158)
- Cu dichis (20)
- Haine creative (1)
- Kreatoria Mom (1)
- lifestyle (22)
- Noutăți (142)
- simple (4)
- Viața este frumoasă (67)