Creează povestea ta! Atelier de inspirație, imaginație și flow creativ

 

Fiecare copil este o poveste. Păstrează deschisă povestea din interiorul copilului tău, invitându-l mereu la călătorii fantastice interioare care să-i potențeze la maxim toate calitățile sale.

CAND? UNDE? CE?

Sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 11:00, hai în universul primitor al creativității! Hai să creezi, împreună cu copilul tău, sau el cu tine, ceva magic: povestea voastră.

Vom scrie o poveste altfel decât în modul clasic. Vom căuta ineditul.
Atelierul este dedicat copiilor peste 4 ani și părinților.

Ce vom face:


– Învatam să o căutăm pe doamna Inspirație, dar să știi că uneori e foarte capricioasă și ai nevoie de anumite tehnici pentru a o chema
– Autoportret creativ în oglindă. Construim personajul. Cine sunt EU?
– Ingredientele magice ale creativității. Formula secretă care se dezvaluie doar minților curioase.

TRAINER

Anca Ghinea este Creative Manager, scriitor, editor colaborator la revista Femeia, speaker, trainer. Lucrează în domeniul educației și este pasionată de lumea magică a dezvoltării creative. Este mama gemenilor Sarah si Nicholas, pe care îi crește într-un spirit creativ și aplicat. Primele articole i-au fost publicate la 14 ani în ziarul local, iar la 17 ani a debutat cu un volum de proză scurtă, care i-a adus numeroase premii naționale. A fost inclusă în Antologia: Istoria debutului literar al scriitorilor români în timpul școlii (1820-2000) și în alte antologii. Creațiile Ancăi au fost distinse cu premiul I și Marele Premiu la numeroase concursuri de scriere creativă (Radu Selejan, Vox Napocensis, Eusebiu Camilar, Lirismograf, Mihai Eminescu, dar și Excelență în Creativitate și literatură oferit de Ministerul Educației).

DATA – 16 februarie 2019
ORE DE DESFĂȘURARE – 11.00 – 12.30
UNDE – Atlanthea Holistic Center, Str. Bârlogeni Nr.46 (lângă metrou Parc Bazilescu)

Copiii vor participa alături de un părinte însoțitor.

CONTRIBUȚIE
– 70 lei (copil + adult)
– Al doilea copil al familiei (sau al doilea adult însoțitor) beneficiază de reducere 50%

ÎNSCRIERI – contact@atlanthea.ro