Campania „RomânIE cu valori, tradiții, frumos!” a ajuns la a doua etapă. Este momentul să purtăm proverbele românești nu doar în suflet, ci și integrate în ținutele vestimentare. Designerul român Izabela Mandoiu lansează Colecția Easy-Wear „Proverbe RomânEști”, tricouri cu mesaje de însemnătate pentru neamul românesc.

Începută în 2015, Campania  „RomânIE cu valori, tradiții, frumos!” este o inițiativă ce își propune să readucă în atenție proverbele românești. Suntem acaparați de citate ale străinilor, pe care involuntar le introducem în limbajul uzual, uitând de vorbele cu tâlc ale străbunilor noștri. Este important să oferim, mai ales tineretului, oportunitatea de a cunoaște proverbele românești așa cum se rosteau odinioară, într-o manieră modernă și la îndemâna lor, pe tricouri care pot fi purtate în varii contexte.

Clientele își pot alege proverbul dorit dintre cele disponibile pe site-ul izabelamandoiu.com. și împreună vom duce mai departe proverbele românești. 
Izabela Măndoiu creează pentru a ajuta femeia modernă să se prezinte într-o manieră pozitivă, să adopte un stil care să evidențieze femininitatea și să le confere încredere. Elementele etnice sunt bagheta sa magică prin care oferă fiecări ținute valoare și identitate naționalistă. Creațiile sale spun povestea româncelor mândre de originile lor, care iubesc să se exprime prin vestimentație și cunosc importanța acesteia în crearea brand-ului personal. De astăzi, designerul completează oferta sa prin Colecția Easy-Wear „Proverbe RomânEști”, pentru un plus de creație cu iz românesc.

Este timpul să ne întoarcem la valorile și credințele autentic românești. Alegeți un proverb românesc care vă place și purtați-l cu mândrie. Împreună promovăm o RomânIE cu valori, tradiții, frumos!, susține Izabela Mandoiu.


Tăcerea e de aur, vorba de argint.
Adesea, în societate, surâsul este o datorie.
Femeia bună face cât o coroană.
                                                                          Soţia veselă este bucuria vieţii.
Copiii, cinstea părinţilor, iar părinţii, lauda copiilor.
Inima să ţi-o deschizi numai la cel ce ştii că te iubeşte.