Vineri, 23 septembrie 2016, continuă la Bucuresti seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.
Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Facultatea de Marketing – ASE (sala Aula Magna).

În această a cincea zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Dragoș Muscalu – actor și realizator radio, Leonard Doroftei – campion mondial box, Ion Caramitru – actor, regizor și director TNB și Matei Dima – vlogger.
"Tinerii au propriile lor metode de relaxare. Dacă își doresc să afle ceva, îl întreabă pe prietenul lor cel mai bun: Google. Iar daca vor să ‚evadeze’ în timp și spațiu se duc la un film 3D. În aceste condiții, cum poți convinge un adolescent să citească? Răspunsul meu îl puteți afla vineri, 23 septembrie, de la ora 14.30, în Aula Magna a Facultății de Marketing din cadrul ASE (Piața Romană, Nr. 6).” declară Dragoș Muscalu.
„Dacă faci sport – chiar și de performanță – nu înseamnă că nu mai trebuie să faci nimic altceva. Cu toții îi admirăm pe cei care câștigă medalii, însă îi îndrăgim și mai mult pe cei care stiu să ne vorbească. Iar vocabularul nu ți-l formezi la antrenament, ci la școală, acasă, la bibliotecă. Citiți orice vă place, oricând aveți puțin timp liber! Timpul există, noi trebuie doar să ni-l alocăm în mod corect.” spune Leonard Doroftei.
„Speranţa mea este ca generaţia voastră să privească obiectiv societatea în care trăim, fiindcă suntem, totuşi, într-o societate competitivă, unde dacă înveţi bine, ai energie potenţială şi te cultivi în domeniul pe care doreşti să-l foloseşti pentru existenţa ta, nu se poate să nu reuşeşti. Bucură-te de șansa de a trăi în democrație, chiar dacă imperfectă, și trăiește-ți frumos viața!” consideră Ion Caramitru.
„Fiecare an pe care l-am petrecut învățând – și au fost mulți; am studiat nouă ani numai în America – au pus câte o cărămidă la educația mea și m-au ajutat să devin omul de astăzi. Consider că este foarte important să fii tu însuți, să te dedici unei pasiuni și atunci totul va fi bine și în viitor. Dacă aș putea să le dau un sfat tinerilor, acela ar fi ca ei să nu mai piardă vremea, să îți aleagă cu grijă pasiunile și să muncească cât mai mult pentru a-și îndeplini visul.” ne-a spus Matei Dima.
Participarea la conferințe este GRATUITĂ.
BookLand pune la dispoziția tinerilor şi platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii / organizatii din România. 

Parteneri: BCR, Pladis, Avon, Doehler, Siveco, Nikon, E-Boda, Pegas.

Parteneri media: UTV, ProFM, Eva.ro, Ziare.com, Kreatoria.ro, BUZZ!Camp, Business Woman, Edu News, Didactic.ro, Olimpiade.ro, Suntpărinte.ro, Sfatulpărinților.ro, Intuitext, Inspire, Buzz Jobs, Revista CARIERE, Getlokal.ro, Urbankid.ro, Calendar Evenimente, Orașul meu, IQool, RIUF, Bookaholic, Bookblog, Speakers Club.