foto: Women Rally Charity, 2021

Cu siguranță trăim vremuri dificile pentru toți, însă tocmai, de aceea, puterea lui Împreună poate fi mai importantă ca oricând.

WOMEN RALLY se diferențiază ca fiind o comunitate de femei frumoase, curajoase, unite de pasiunea sportului cu motor. Și mai mult decât atât: femei cu suflet mare.

Încă de la prima ediție, Laura Savu și-a propus ca prin acțiunile WOMEN RALLY să comunice atitudinea corectă a femeilornu doar la volan, ci și în societatea pe care ne-o dorim mai bună.

Povestea acțiunilor caritabile a început în cadrul dineurilor oficiale ale competiției. Licitațiile caritabile au unit cele două mesaje principale: dragostea pentru condus și implicarea în societate, reușind strângerea de fonduri necesare pentru demararea proiectelor de suflet.

„Ne-am dorit ca prin acțiunile WOMEN RALLY, pe lângă îmbunătățirea aptitudinilor la volan și facilitarea oportunităților excelente de networking, să contribuim direct la susținerea comunităților locale, care găzduiesc etapele Campionatului. Printre proiectele susținute se numără: campania Dinți îngrijiți, copii fericiți! inițiată de Savu Racing (peste 700 de copii au beneficiat de produse de igienă dentară împreună cu informații de specialitate), Museikon – Muzeul Icoanelor, Alba Iulia, Organizația Tineretului Maltez, Timișoara, Asociația Little People, Cluj-Napoca.” spune Laura Savu

Plecând de la cercul de persoane care îndrăgesc WOMEN RALLY, Laura Savu a dorit să consolideze acțiunile cu scop caritabil din anii trecuți. De aceea, aceste activități au continuat si în 2021 sub umbrela WOMEN RALLY CHARITY, prima acțiune de anul acesta fiind dedicată Sarbătorilor Pascale.

Acțiunea a fost lansată în mediul on-line, în speranța cooptării tuturor membrilor și susținătorilor comunității și proiectului Women Rally.

Mobilizarea a fost peste așteptări, femei din toată țara au trimis într-un mod organizat și transparent pachete la Cluj, care apoi au fost duse copiilor de la Centrul de recuperare psiho-neuro-motorie pentru copii cu handicap „Sfânta Irina” (Turda). S-au pregătit peste 70 de charity-box-uri care au continut produse educaționale, produse de igienă și produse dezinfectante.

Implicarea face diferența iar doamnele de la volan pot fi și ele ambasadoare ale generozității și actiunilor de suflet.