Pe 8 iunie la Centrul de Frumusețe, Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System a avut loc lansarea platformei online "Teodora Drăgoi Pop – Bucuria de a trăi"- site ce sintetizează elementele cheie ale unui stil de viață sănătos.

Site-ul este proiectul de suflet al Teodorei Drăgoi Pop, cunoscută publicului larg pentru programele de divertisment și emisiunile TV dedicate medicinii sau culturii minorităților din România.

La eveniment au participat și au vorbit despre bucuria de a trăi: academician Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei din România, dr. Mircea Filip, medic primar, specialist oftalmolog, doctor în științe medicale F.E.B.O, presedintele Societatii Romane de Oftalmologie, Aurelia Dumitru, gazda Centrul de Frumusețe, Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System, Cerasela Rogen, coach transformațional, dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competențe în naturopatie, dr Cristina Popescu, medic geriatru cu competențe în medicina integrativă, creatoarea Anca Ghinea, artista Izabela Barbu, Clara Ilie- PR, Tăbârcă Florin, cel care a gătit sănătos și inspirat pentru invitați.
Kreatoria.ro s-a numărat printre partenerii media ai evenimentului.