Tuturor ne place să ne bucurăm de briza mării, de soare, dar și de shopping….așa că 3 designeri români s-au aliat pentru a organiza un pop-up store într-un cadru relaxant, propice răsfățului. Designers Signature este localizat în incinta Hotel Iaki Mamaia și se adresează nu doar clienților hotelului, cât și localnicilor constănțeni, și turiștilor stațiunii.

Designers Store este un concept store al designerilor români, creatori de frumos, care îmbină elementele tradiționale cu cele moderniste, pentru a duce mai departe spriritul creator autohton, caracterizat de design contemporan, calitate și artă.

În cadrul shop-ului expun: Izabela Mandoiu, designer vestimentar, The 5th Element – designer accesorii (poșete și încălțări) și Porphyras – design și pictură pe porțelan.
Izabela Mandoiu este un designer român care creează haine cu motive și simboluri tradiționale, adaptând stilul popular consacrat cerințelor moderniste. Izabela este de părere că designul contemporan este într-o expansiune îmbucurătoare. Creativitatea își are de regulă rădăcinile în tradițional, dar este pliată la trendul actual și fiecare creează după propria viziune. Creațiile ei vestimentare cu influențe populare reînvie spiritul patriotic și bucură atât sufletul purtătoarelor, dar și ochii celor din jur.

The 5th Element este un brand premium românesc de pantofi și genți pentru damă – Custom Made. Recunoscuți pentru designul exclusivist, creativitate, diversitatea pieililor naturale și calitatea cu care sunt manufacturate produsele The 5th Element, ei oferă o gamă variată de materiale pentru producție: peste 100 de tipuri de piei naturale, imprimate, lăcuite, texturate sau exotice.

Porphyras are ca slogan „Art is closer than you think”, întrucât oferă tuturor șansa de a se apropia de o mică formă de artă și demonstrează că nu este necesar să fii bogat sau să ai studii în domeniu pentru a aprecia un obiect fin, frumos și util. Cu alte cuvinte, Porphyras înseamnă „Artă la cană”. Se lucrează cu migală și pasiune atât în crearea unei cești, cât și pentru un set complet, ce pot fi suvenirul ideal de pe litoral.
Shop-ul din incinta Iaki vă așteaptă să aflați povestea designerilor care promovează valorile românești și să cunoașteți produse autohtone.
Program: miercuri-luni, orele 12:00 – 21:00

Designerii împreună cu gazda, Hotel Iaki, vă așteaptă la deschiderea oficială a shop-ului, joi, 16 iunie, orele 19.00.