Știi ce te împiedică cel mai tare să citești o carte de cel puțin zece ori mai rapid decât o faci acum? Nu, nu lipsa de timp este principalul motiv, ci, paradoxal, faptul că știi deja să citești.

Este știință pură. Atunci când se apropie de o nouă informație, în mod natural, creierul caută tipare pe care le recunoaște și vede imaginea în ansamblu. Preferă să vadă totul deodată și abia apoi să caute moduri în care să abordeze situația dată. În timp ce creierul funcționează de la „întreg la parte”, noi învățăm la școală o abordare diferită, nefirească și împotriva felului natural în care învață creierul nostru, adică „de la parte la întreg”. Învățăm să citim litere, grupuri de litere, cuvinte, propoziții, apoi fraze și mai apoi paragraf după paragraf.

Vestea buna este că acest handicap se repară într-un singur weekend în cadrul unui curs de PhotoReading.

DETALII DESPRE PRETUL CURSULUI SI PROGRAM MAI JOS

PhotoReading® (Fotocitire) înseamnă să fotografiezi mental un material scris la o viteză de minim 25.000 cuvinte pe minut. În medie, un adult citește cu o viteză de 200 de cuvinte pe minut. Sistemul de fotocitire reprezintă, de fapt, o nouă abordare a materialelor scrise.

Și cum un lucru bun atrage și alte lucruri bune, pe lângă faptul că vei citi un text de cel puțin zece ori mai rapid decât o faci acum, îți vei însuși tehnici prin care poți învăța o limbă străină la nivel conversațional în doar trei luni și jumătate, memoria pe termen lung ți se va îmbunătăți considerabil, prin dezvoltarea privirii de ansamblu vei înțelege esențialul dintr-un material scris în timp record, vei învăța să-ți accesezi creativitatea și vei descoperi cât de ușor te poți concentra.

“Mărturisesc cu plăcere ca mi-am schimbat perspectiva asupra cititului și este o experiență plăcută, inexplicabil de placută! Mai mult, în plus față de perspectiva față de citit, mi-am schimbat perspectiva asupra vieții mele.” – Timeea, studentă la masterat

Connie Larkin este life coach și executive coach de peste 30 de ani, cu mulți ani înainte ca această activitate să fie recunoscută ca meserie. A lucrat cu zeci de mii de oameni în mai multe țări de pe glob, este autoare de cărți de educație ontologică și nonlineară, a adus pentru prima oară în România cursurile de educație ontologică. În calitate de președinte al Fundației pentru Autocunoaștere și Dezvoltare Personală (FADP) a adus în România la începutul anilor 2000 cursurile Landmark. În prezent susține cursuri de TimeMaster, Authentic Speaker Program și StressManager.

Cursul durează tot weekendul – 21-22 mai.
Program: de la 9:00 la 18:00 sâmbătă și de la 9:00 la 17:00 duminică.

Înscrierile se fac la adresa de mail: connie@connielarkin.com
Informații suplimentare la telefon: 0722.237.003

TARIF întreg: 1.800 lei
Studenți: 50% reducere – 900 lei
Cei care au mai făcut o dată cursul: 500 lei