Cum ne desfășurăm activitatea de fotografi? Cu pasiune.

Oscar Wilde spunea cândva că “a fi apt de o pasiune și a nu o trăi, te face incomplet și limitat”. Nimic mai adevărat! Pasiunea este dorința, aspirația sau, parafrazându-l pe Pierre Beaumarchais, “este desăvârșirea inimii”. Viața merită și trebuie trăită cu pasiune. Fiecare clipă este prețioasă, iar când faci ceea ce iubești, simți și știi că nimic nu este în zadar, nimic nu se pierde, iar regretele nu există. Când lucrezi cu două dintre cele mai importante calități ale entității umane, inima și pasiunea, ajungi să guști cu adevărat fericirea, iar viața devine mult mai frumoasă.

Cand am pornit pe mult râvnitul drum al pasiunii numită Timewriters, am simțit că acesta este visul pe care trebuie să îl hrănim cu nenumărate stele ale sufletului nostru. Am pornit cu premiza că pasiunea îndeamnă sufletul la creații mărețe și că oricât de anevoioasă ar fi calea pe care o avem de parcurs, trebuie mers înainte, fără oprire. Am lăsat la o parte celelalte activități și ne-am dedicat trup și suflet muncii pasiune, o muncă desprinsă din noi, un autoportret al sufletului nostru. După cum spunea Aristotel, marele filozof al Greciei Antice, “plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia”.

Și unde există pasiune pentru muncă, există și creativitate. Acestea sunt ingredientele cheie ale reușitei noastre și credem că ale fiecăruia. Ne place să lucrăm cu oamenii, să le cunoaștem istorisirile vieții și să le atingem sufletele prin ceea ce făurim. Îmbrăcăm fiecare creație în poveste, o presăram cu farâme de magie si, nu in ultimul rând, o hrănim cu bucățele de pasiune.  Doar așa, îndeletnicirea noastră se desprinde de cotidian și înflorește cu fiecare zi ce trece. Făcând ceea ce ne place cu adevărat, ne simțim întregi ca oameni iar frumusețile vieții ne întâmpină la fiecare pas.