Editura Herald și Fundația Prețuiește Clipa a pregătit un CONCURS DE CARTE pentru voi, alături de noul nostru prieten: Citilă Iepurilă.
____________________________
____________________________
"Citilă Iepurilă mă numesc
Și îmi place să citesc.
Prețuiești clipa cu mine?
Un CONCURS am pentru ține."
____________________________
____________________________
EDITURA HERALD vă face cunoștință cu iepurașul iubitor de citit, pasionat de Zen și descoperire de sine și va invită să participați la cel mai nou concurs de Paște al lunii Aprilie.
Nu uita! De Paște Citilă Iepurilă îți oferă un coș plin de cărți la reducere, numai pe www.edituraherald.ro. Dăruiește cadouri prețioase celor dragi!
_______________________________________
Urmărește pașii de concurs și pentru a te înscrie te rugăm să lași un comentariu cu un mesaj de Paște pentru cineva drag (ii poti da tag/il poti eticheta in postare).
_______________________________________
Tot ce trebuie să faceți ca să va înscrieți la concursul nostru, e să:
1. dai LIKE paginii de Facebook a Editurii Herald (http://www.facebook.com/edituraherald.ro)
2. dai LIKE paginii de Facebook a Fundației Prețuiește Clipa (http://www.facebook.com/FundatiaPretuiesteClipa) si iti inviti cel putin un prieten sa dea LIKE paginii si sa participe la concurs alaturi de tine
3. dai SHARE imaginii concursului nostru
4. lași un comentariu sub imaginea concursului, care să conţină raspunsul la întrebarea noastra şi să îţi inviţi cel puţin 2 prieteni să participe la concurs.
„Prin practica Zen noi descoperim natura infinit de pretioasa a fiecarei entitati, persoane, plante, a fiecarui animal, a fiecarui lucru, si descoperim egalitatea lor completa. Calea Zen nu este o cale usoara. Nu este usor de scapat de iluziile care ne impiedica sa aflam adevarul. Fara un devotament spiritual, Zenul devine un fel de hobby. Fara Marea Moarte si Marea Renastere, acesta devine un fel de exercitiu de dezvoltare personala. Zenul nu este un subiect care urmeaza sa fie «stapanit» printr-o anumita forma sau printr-un anumit program, ci este o practica ce dureaza intreaga viata. Cu toate acestea, datorita devotamentului si acestei renasteri atat de clar vadita aici, totul devine extrem de usor!"
„Cea mai buna zi din viata mea – ziua renasterii mele, ca sa spun asa – a fost atunci cand mi-am dat seama ca nu am cap. Acesta nu este doar un artificiu literar, o gluma menita sa atraga atentia cu orice pret. Spun acest lucru cu cea mai mare seriozitate: eu nu am cap… Ceea ce s-a intamplat de fapt a fost ceva extrem de simplu si nespectaculos: am incetat pentru o clipa sa mai gandesc. Ratiunea si imaginatia si tot vacarmul mental s-au stins. Am ramas fara cuvinte. Mi-am uitat numele, starea de om, starea de lucru, tot ce ar fi putut fi numit eu sau al meu. Trecutul si viitorul s-au dizolvat in eter. Era ca si cum m-as fi nascut exact in acea clipa, nou-nout, fara de minte, fara nicio amintire. Nu mai exista decat Acum, acea clipa prezenta si ceea ce era in mod clar dat in ea. Era suficient sa privesc."
Perioada de concurs este 25 aprilie – 2 Mai 2016.
Câştigătorul se desemnează în urma extragerii la sorţi pe site-ul RANDOM.ORG.
Mult succes!

 

Mai multe detalii aici.