Creativitatea este o competentă de bază a secolului nostru.

82% din companiile cercetate în cadrul studiului Adobe, consideră că există o conexiune puternică între CREATIVITATE și BUSINESS.
Mai mult, Universitatea din Phoenix, prin studiul Joburile anului 2020, aduce în vizor informația: CREATIVITATEA ca una dintre competențele care vor fi căutate masiv pe piața muncii.

Curs intensiv de gândire creativă aplicată în business! 

Pe 8 iunie, în Sibiu, ești invitat la un curs inedit de Creativitate Aplicată în Business. Cursul este destinat adulților care vor să afle mai multe despre cum pot face un mix între creativitate, inovație și proiecte financiare.

Care este avantajul major al cursului: Pleci acasă cu proiectul făcut! Și anume: ce idei poți implementa de mâine pentru a aduce plus valoare creative și inovativă în businessul tău!

Cursul vine cu un mix inovator de Gândire Creativă și Gândire de Business, care poate fi aplicat zi de zi.

Pune creativitatea pe agenda ta de business!

Te invităm să scoți ideea din sertar și lucrăm împreună pentru că ideea ta să capăte contur. Fie că vrei să îți faci un blog sau o mică afacere, te ajutăm să trecem prin ideile de bază care te vor DETERMINA să faci marele pas. Să ieși din pasivitate și să te LANSEZI.

Un raport recent realizat de World Economic Forum “Joburile viitoare” a demonstrat că 35% dintre joburile actuale vor dispărea, de aceea creativitatea (și capacitatea de adaptare) reprezintă Indicatorul care va face diferența. Iar acest lucru TE PRIVEȘTE fie că ești sau vrei să fii antreprenor, fie că ești în tabăra angajaților.

79% din respondenți au poziționat creativitatea și inovația în top 3 priorități în compania lor. Northeastern University

Creativitate aplicată în Business
Ce conține cursul:

-explorăm creativitatea ca abilitate de a aduce ideile din neant în realitate. Cum să fac asta? -este întrebarea principală la care dorim să răspundem prin cele 5 ore de curs
-cum stimulăm capacitatea de a genera idei viabile, unice, originale
-cum ieși din zona de confort care te face să rostogolești aceleași idei on&on precum o mașină de spălat
-cum scapi de dușmanii creativității
-cine este creatorul lui 2019
-realizarea unui proces creator care să transforme problemele în soluții
-discutăm despre frica asumării și reevaluării ideilor, frica de a te apuca de proiect, cum te ajută creativitatea
-necesarul de competențe pentru a avea success în business
-valorile brandului/proiectului tău-cum le depistezi?
-cum apar ideile? De unde ne vine inspirația? Cum știm că o idée este bună?
-cum triem ideile?
-ce proiect vrei să aduci în realitate? Cursanții își aleg un proiect personal și îl lucrează
-discuții asupra proiectelor.

Format curs:

Ce aduce cursul: un strop de claritate în plus, soluții la dileme.
Pentru cine: pentru cei care mixează businessul cu proiectele personale, talentele cu dorința de a fi independent financiar.

“Nu este doar un curs. Este un mod de a redobândi o nouă atitudine în ceea ce privește proiectele tale. Te-ai gândit că ai putea face lucrurile diferit? Creativ? Creatorul lui 2019 este unul organizat, care își disciplinează ideile și știe cum să le manifeste. Timp de 6 ore, prin teorie, studii de caz, exerciții practice îi facem loc creativității în zona de business. Va fi un curs interactiv și captivant.“ Anca Ghinea, Trainer Acreditat

Care sunt beneficiile cursului?

• vei descoperi cum te poate ajuta Creativitatea zi de zi în afacerea ta sau în viitorul tău proiect financiar
• vei descoperi ce înseamnă disciplina creativă aplicată
• vei înțelege care sunt ingredientele inovației și creativității
• vei şti să îţi creezi propriul ritual de creativitate şi să chemi muzele inspiraţiei
• vei cunoaşte mai bine rolurile unui lider creativ.

“Introdu CREATIVITATEA în portofoliul tău de ființă care, zi de zi, operează cu zeci de sisteme, responsabilități și provocări. Dincolo de clișee și mituri, este  potențialul tău care te așteaptă. Revendică-l!” Anca Ghinea

De ce să faci acest curs?
Acest curs este pentru TINE dacă:

• vrei să evoluezi în afacerea ta, vrei să inventezi, inovezi și totuși nu știi ce să aduci nou
• te scoate din zona de confort orice task de la job care are vreo legatură cu aspecte ale creativității
• ai cochetat cu îmbinarea creativității și inovației dar nu știi cum să mergi mai departe
• vrei şi o abordare creativă a modului de a gândi şi trăi viaţa.
Ce include acest curs?
• 6 ore de training intensiv și aplicat, interactiv şi dinamic
• sugestii personalizate
• suport de curs și materiale adiționale (în format digital)
• diplomă de participare
• sesiune de consultanţă de 45 de minute one to one, dupa curs, cursantului care s-a implicat cel mai mult în derularea cursului, dovedind că își dorește să aprofundeze tematicile abordate.

Când? Sâmbătă, 8 iunie, începând de la ora 13:00 până la 19:00.
Cost: 250 lei. Plata va avea loc la curs.
Cum te poți înscrie la curs: la telefon  0733515686, anamaria.upcenter@gmail.com sau la telefon 0747018738, ghinea.g.anca@gmail.com. Sau direct prin acest formular. Link aici:

Despre Trainer:


Anca Ghinea practică creativitatea, în fiecare zi, în rolurile sale de: Creative Manager, editor colaborator al revistei FEMEIA, inițiatoare a site-ului kreatoria.ro, speaker, trainer acrediat și mamă a gemenilor Sarah și Nicholas.

Are o experiență de peste 21 de ani în creativitate și scriere creativă. Primele articole i-au fost publicate la 14 ani, iar apoi au urmat numeroase premii literare, inclusiv pentru volumul de debut. Creațiile Ancăi au fost distinse cu premiul I și Marele Premiu la numeroase concursuri de scriere creativă (Radu Selejan, Vox Napocensis, Eusebiu Camilar, Lirismograf, Mihai Eminescu, dar și Excelență în Creativitate și literatură oferit de Ministerul Educației). A fost inclusă în Antologia: Istoria debutului literar al scriitorilor români în timpul școlii (1820-2000) și în alte antologii.

Din 2006, Anca a fost cucerită de domeniul comunicării și publicității, realizând campanii, texte, spoturi TV și radio (scripturi) pentru multe branduri cunoscute în România (branduri din domenii diferite: alimente, materiale de construcții, emisiuni TV, centrale termice, companii de curierat, companii de asigurări etc) dar și campanii în mediul online.