Workshop transformațional, 15 mai 2016. Cu Nicoleta Svârlefus

Crezi că ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relație… Când, de fapt, de cele mai multe ori ai nevoie doar să te relaxezi și să respiri. Să trăiești momentul ăsta din viața ta, să-ți tihnesti tu ție, cu tot ce ești acum.

Crezi că e nevoie să lupți, să înveți mai mult, să te străduiești, să reușești, să te iluminezi sau mai știu eu ce. Când, de fapt, ai nevoie să alegi, să fii conștient și să permiți.

Crezi că ai nevoie să devii mai bun, mai slab, mai frumos, mai deștept, mai… cumva. Când, în realitate, ai nevoie să te accepți, să te primești cu tot ce ești acum, să curgi în experiență, îmbrățișând fiecare (po)pas.

Ți-e dor de "UȘOR"?

Pentru toți aceia care s-au simțit prinși în vârtejul unor transformări fără precedent în ultimii ani, pentru cei care-și explorează sinele, viață, și vor să înțeleagă  rostul clatoriei lor aici… Pentru aceia care au ajuns să privească și să facă aproape totul cu încordare… Pentru cei care simț nevoia unui răgaz, a unui oftat zdravăn de eliberare și a unei înțelegeri diferite despre cum pot crea cu ușurință, din relaxare, permițându-și să fie tot ce sunt, respirând, alegând și primind tot ce creează alegerile lor… Pentru cei cărora le e dor de UȘOR în viața lor… de trăitul/făcutul pe "îndelete", am creat acest workshop.

Dacă vrei să-ți amintești ceea ce știi și ai simțit deja, și anume că nicicând nu ai creat mai ușor decât atunci când ai fost relaxat, dacă vrei să-ți iei o zi de grijă și blândețe, iubire și acceptare, dacă vrei să te relaxezi pur și simplu și să-ți îmbrățișezi viața așa cum e acum, te așteptăm cu drag!

Când? Duminică, 15 mai (10:30- 18:30h), în București
Ora de încheiere este aproximativă și se poate modifica (depăși), în funcție de dinamică grupului.

Locație: Va fi anunțată participanților.

Investiție:

Înscrierea până la data de 9 mai inclusiv-190 lei
Înscrierea după data de 9 mai- 230 lei (în limita locurilor disponibile).
*Reducere de grup/cuplu: 5%
*Reducere 5% pentru participarea a doua oară la acest eveniment
Înscriere:

Pentru rezervarea unui loc, așteptăm intenția ta de participare și solicitarea formularului de înscriere, la:
workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent și responsabil înscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibilă în urma achitării taxei de participare și a completării formularului de înscriere.