Se spune că a fi părinte e o binecuvântare. Și chiar așa și este! Însă, dincolo de poza perfectă care atrage sute și mii de inimioare pe Instagram, se află un amalgam de griji, frici, tantrumuri, incertitudini, nopţi nedormite, vinovăţii și întrebări peste întrebări. Sunt firești, desigur. De ce ne-ar fi teamă să vorbim despre ele?

În 2021, Forbes Kids își extinde abordarea subiectelor de parenting printr-un maraton de evenimente online, în care avem curajul să vorbim despre ceea ce simţim și nu se vede. Să căutăm răspunsuri în surse de încredere. Să povestim despre ceea ce ne doare și ne încântă în părinţeală. Să ne simţim ÎMPREUNĂ!

Prima ediție „Părinte, încotro?” are loc marți, 6 aprilie, de la ora 18:00, pe pagina de Facebook Forbes Kids. Iar tema întâlnirii este: #1 Cum (mai) gestionăm relaţia cu tehnologia într-o perioadă în care nu ne putem lipsi copiii de ea? Ce ne facem cu școala online? Cât de mult e prea mult când vorbim despre timpul petrecut de copii folosind tehnologia modernă? Cum protejăm ochii copiilor?

Îi vom avea alături de noi pe:

Dr. Pop Marioara – Medic primar oftalmolog cu specializare în oftalmopediatrie
Anca Serea – Mămică de 6, prezentatoare TV, influencer
Olivia Petre – coach & specialist în comunicare

Moderator: Raluca Michailov, owner Forbes România.

FB event: https://www.facebook.com/events/356900419007567/

Partener strategic: TEILOR, TEX
Partener gold: Optica Vedere
Partener silver: Napolact