În noiembrie 2011, când am participat la primul meu seminar ”Journey Intensive” cu Brandon Bays (în Praga, pentru că pe atunci seminariile Journey nu se țineau în România), am realizat valoarea deosebită de vindecare și eliberare în plan emoțional a metodei ”Călătoria”.

Și priveam în sală, la multitudinea de naționalități prezente acolo: englezi, francezi, germani, evrei, danezi, suedezi, norvegieni, australieni, austrieci, o persoană din Afganistan (pe care am admirat-o enorm pentru că voia să aducă o operă de pace și iertare la ea în țară cu aceste instrumente), olandezi, cehi și slovaci etc. etc.

Și mi-am dorit atunci cu putere să beneficieze și românii de așa ceva. M-am raportat la urmele lăsate de istoria noastră în suflete – durere, devalorizare, umilire, furie, revoltă, resentimente, invidia pe ”capra vecinului”, suferințele sufletești… și câte și câte alte emoții negative! Din sufletul meu a erupt atunci ideea (și ruga, totodată) că și noi românii merităm să ne mobilizăm să lucrăm conștient cu noi înșine, folosind această metodologie de vindecare emoțională pe care, iată, atâtea națiuni o prețuiau și o aveau deja prezentă în țările lor. 

Și așa a început totul. Așa a început Journey în România, un cadou făcut sufletului românesc.
Anul acesta se împlinesc 5 ani de când Brandon Bays, fondatoarea metodei ”Călătoria”, a susținut primul seminar Journey în România.
În acești 5 ani au avut loc următoarele evenimente care au facilitat accesul celor prezenți la iertare și cunoaștere de Sine, ajutându-i să-și regăsească frumusețea interioară, umanitatea, respectul de sine și de ceilalți, bucuria și entuziasmul, sănătatea pe toate planurile, armonia în relații și împlinirea în plan profesional:
• 9 seminarii de bază ”Journey Intensive”,
• 3 seminarii ”Vindecare prin Comunicare Conștientă”,
• 4 seminarii ”Manifestarea Abundenței”,
• 1 seminar ”Out of the blue – Eliberarea de cauzele reale ale depresiei”
• 1 seminar ”Journey pentru femei”,
• 1 seminar ”Journey pentru copii” (al doilea urmează anul acesta în aprilie, detalii mai jos) și
• 1 pelerinaj numit ”Mystic Romania”, în care Brandon, împreună cu un grup de 30 de persoane de pe tot globul au vizitat ”locurile fierbinți” spirituale ale României.

Și fiecare astfel de eveniment s-a încheiat cu ochi strălucitori, cu vindecare și libertate în suflete, cu bucuria de a aparține unei comunități de oameni deosebiți, cu dorința de a ne continua ”Călătoria” personală, ea devenind pentru noi mai mult decât o metodă – o deschidere a viziunii, un stil de viață.
”Există seminarii și există ”The Journey””, spunea un absolvent al seminarului ”Călătoria Intensiv”.

Desigur, orice seminar îți aduce un plus de cunoaștere, îți lărgește perspectiva și îți schimbă viața. Atunci ce e atât de special la Seminariile ”The Journey”?
Pot să răspund doar prin prisma experiențelor mele cu metoda și ale celor cu care lucrez procesele de vindecare emoțională ”Călătoria”.

Evenimentele neplăcute din viață te înlănțuie adesea în emoții negative cu care nu știi ce să faci: tristețe, durere, frustrare, dezamăgire, frici de diferite tipuri, sentimentul că totul e lipsit de sens, de eșec, ratare, sentimentul că nu meriți mai mult de la Viață, furie, revoltă etc.
Cum ar fi dacă ți s-ar da o cale de a privi în față aceste emoții neplăcute și de a lucra cu ele conștient pentru a te elibera din închisoarea lor imediat ce ele apar?
Cum ar fi dacă ți-ai cere dreptul la a trăi liber/ă de furie, tristețe, teamă, de toată negativitatea emoțională, știind clipă de clipă ce să faci cu ea, cum să o exprimi și să o alchimizezi și ajungând să experimentezi bucuria, iubirea, entuziasmul, creativitatea și încrederea din interior spre exterior?
Orizonturile s-ar deschide larg, nu-i așa?
Așa ni s-au deschis nouă și așa dorim să se întâmple tuturor celor care caută orizonturi deschise, vindecare sufletească și cunoaștere de Sine.
”Călătoria” continuă. Continuă să aducă autenticitate, eliberare emoțională, vindecare sufletească și transformare radicală a conștiinței românilor ale căror căutări corespund cu ceea ce are ea de oferit.
Vă așteptăm la Seminarul aniversar ”Journey Intensive” cu Brandon Bays, din 8-10 iunie 2018 – un seminar prag în viața participanților, unde învățăm cum să facem ca să trăim liberi de emoțiile negative!
Detalii găsiți aici:
 

Patricia Cihodaru
Organizatorul evenimentelor Journey