Atelier intensiv de Joacă de-a ideile si exercitii creative.

Ai vrea să îi faci loc Creativității în viața ta? Ai vrea să știi mai multe tehnici de scriere creativă?

Chiar dacă nu te consideri creativ, dar tânjești la mai multă ingeniozitate în ceea ce trăiești, sau din contra te simți blocat într-un proces creator, vino la un accelerator de inspirație!


“Viața nu este doar despre facturi sau program 09:00-17:00, ci este și despre a căuta magia lucrurilor Altfel în fiecare zi, indiferent de cât de greu ar părea. Oamenii au uitat să trăiască minunat, să își manifeste forța specifică prin activități care să spună mai multe despre ei. Dacă și tu ai uitat, este un bun moment să te trezești și să revii la un plan mai măreț. Eu mi-am transformat vocația în trai zilnic, creativitatea în carieră, ceea ce cred că poți face și TU. Dincolo de clișee și mituri, este potențialul tău care te așteaptă. Revendică-l!” Anca Ghinea

Pe 5 decembrie, ești invitat la un Antrenament Intensiv de Creativitate și Scriere Creativă. Cursul este destinat adulților care vor să afle mai multe despre  procesul creator și scrierea creativă.

Vrei o schimbare? Ți-ai dorit, de mult timp, să poți accesa acea stare creativă interioară care să te ajute să poți dezvolta proiecte, visuri, idei? Nu știi de unde să începi, fie te lupți cu anumite bariere. Dacă te regăsești în situațiile de mai sus, atunci cel mai probabil acest antrenament este pentru tine.

Indiferent de industria în care lucrezi, cu siguranță, ai constat că ai nevoie de creativitate, dar și de abilitatea de a comunica în scris.

Nu este de mirare că expresia “creative writing” a fost căutată de peste 758.000.000 ori pe Google.


Care sunt beneficiile cursului?

• vei descoperi cum te poate ajuta zilnic Creativitatea, ce este Scrierea Creativă şi ce nu este scrierea creativă
• vei descoperi ce înseamnă NOUL CREATOR și SCRIITOR al lui 2019
• vei doborî barierele tale în creativitate şi în scrisul creativ
• vei înțelege care sunt ingredientele unei scrieri creative de succes
• vei deprinde cateva tehnici de scriere creativă
• vei şti să îţi creezi propriul ritual de creativitate şi să chemi muzele inspiraţiei

De ce să faci acest curs?

Acest curs este pentru TINE dacă:

• vrei să capeți o noua direcție în ceea ce dorești să faci și ai nevoie de un plus de inspirație
• te scoate din zona de confort orice task de la job care are vreo legatură cu aspecte ale comunicării în scris
• ai cochetat cu scrisul, dar nu ai o strategie care să dea rezultate
• vrei şi o abordare creativă a modului de a gândi şi trăi viaţa.

Ce include acest curs?

• 2 ore de mix de informație și exerciții
• sugestii personalizate
• tehnici și instrumente concrete de comunicare în scris și scriere creativă
• suport de curs și materiale adiționale (în format digital)
• o sesiune de consultanţă de 45 de minute one to one, dupa curs, cursantului care s-a implicat cel mai mult în derularea cursului, dovedind că își dorește să aprofundeze tematicile abordate.

Cand? Miercuri, 5 decembrie, de la ora 18:30 până la 20:30.

Unde va avea loc? Într-un loc plin de un vibe pozitiv: Bite, Mătăsari 53.

Cost: 120 lei. Plata va avea loc la curs.

Cum te poți înscrie la curs: la telefon 0747018738, ghinea.g.anca@gmail.com sau prin acest formular 

Despre Trainer:

Anca Ghinea practică scrierea creativă și creativitatea, în fiecare zi, în rolurile sale de: Creative Manager, editor colaborator al revistei FEMEIA, inițiatoare a site-ului kreatoria.ro, speaker, trainer acrediat și mamă a gemenilor Sarah și Nicholas.

Are o experiență de peste 21 de ani în creativitate și scriere creativă. Primele articole i-au fost publicate la 14 ani, iar apoi au urmat numeroase premii literare, inclusiv pentru volumul de debut. Creațiile Ancăi au fost distinse cu premiul I și Marele Premiu la numeroase concursuri de scriere creativă (Radu Selejan, Vox Napocensis, Eusebiu Camilar, Lirismograf, Mihai Eminescu, dar și Excelență în Creativitate și literatură oferit de Ministerul Educației). A fost inclusă în Antologia: Istoria debutului literar al scriitorilor români în timpul școlii (1820-2000) și în alte antologii.

Din 2006, Anca a fost cucerită de domeniul comunicării și publicității, realizând campanii, texte, spoturi TV și radio (scripturi) pentru multe branduri cunoscute în România (branduri din domenii diferite: alimente, materiale de construcții, emisiuni TV, centrale termice, companii de curierat, companii de asigurări etc) dar și campanii în mediul online.