Căutam ceva pe Facebook și am dat de o postare a Oanei Stoianovici, în care vorbea despre feminitate și abundență, și am fost destul de curioasă încât să inițiez, pe loc, un dialog cu ea despre aceste categorii care mult timp nu au mers împreună.

Oana are o experiență de aproape două decenii în programe de coaching, iar în ultimii zece ani s-a concentrat, asupra practicilor de vindecare cuantică, cu aplicabilitate specială în zona de feminitate. Ba mai mult, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshop-uri și programe de coaching, precum Ritual de trecere în feminitatea matură și Copilul Interior.

Din 2017, Oana este CEO și Fondator al The Feminine, un proiect internațional, un manifest al valorilor feminității.

Poate fi găsită aici și aici

Vorbești despre puterea ascunsă a feminității în raport cu abundența. La ce te referi?

Când o femeie se deschide către feminitate, își retrezește capacitatea de a se simți magnetică, iar asta o conduce către abundență. Atunci când când o femeie se simte în echilibru, devine creatoare, fertilă și emană energie pozitivă și iubire. Iar asta generează abundență și prosperitate. Este despre a genera din a fi, nu din a face.

Cum pot femeile să-și cultive propria feminitate?

Femeile își desăvârșesc feminitatea atunci când se conectează cu simțurile și corpul și renunță la a trăi exclusiv prin minte. Feminitatea este emoție și energie. Atunci petreci câteva momente în fiecare zi pentru a “digera” ce simți, devii fluidă, receptivă și creativă. Aceasta stare te readuce în echilibru, îți trezește intuiția și te ghidează înspre acțiunile benefice pentru tine.

Din experiența ta, care sunt credințele limitative pe care le au femeile în ceea ce privește banii?

Cel mai frecvent întâlnită credință limitativă este că avem nevoie de sprijinul unui bărbat pentru a genera resurse financiare sau pentru a ne simți puternice. Această idee care derivă, în mare parte, din dinamica “tradițională”, ne blochează capacitatea de a ne asuma 100% responsabilitatea pentru banii pe care vrem să îi generăm, pentru impactul pe care vrem să îl avem și chiar pentru starea noastră de bine. Ne limitează din a ne asuma puterea personală și din dorința de a “juca mare”. “Dacă pot să gestionez de una singură TOT, ce bărbat va sta lângă mine?”. Aceste idei preconcepute nu ne lasă să creăm viața pe care ne-o dorim.

Care este diferența dintre abundență și prosperitate?

Pentru mine, abundența este legată de veniturile pe care le generez sau de infrastructura financiară pe care o implementez pentru a-mi împlini viziunea. Prosperitatea, pe de altă parte, înseamnă abundență plus echilibru, stare de bine, emoții, resurse, experiențe, oameni cu care interacționez, impact etc. Prosperitatea este dincolo de banii pe care îi generez.

Cum facem să obținem/păstrăm echilibrul dintre partea profesională și personală?

Acordându-le atenție amândurora. De regulă, prioritizăm doar una dintre cele două, sperând că vom ajunge, în cele din urmă, să îi acordăm spațiu și atenție și celeilalte. Dar acest fel de a gândi este o capcană, pentru că e posibil să ratezi fereastra de oportunitate. Echilibrul vine din capacitatea de a avea grija de tine în timp ce hrănești toate aspectele vieții tale care te fac să te simți împlinită. Pentru ca acest echilibru să fie posibil, ai nevoie de structuri de sprijin. Iar găsirea ajutoarelor potrivite este o artă. 🙂

Unde te pot găsi femeile care vor să lucreze cu tine pentru a-și îmbunătăți relația emoțională cu banii?

Abundență se generează prin fertilitate, iar fertilitatea se cultivă cu ajutorul practicilor de feminitate. Pentru femeile care îți doresc să facă primii pași în această direcție, am creat acest Mini Curs gratuit de activare a energiei feminine.

Link Mini Curs aici