1.       Ce crezi tu că este talentul?
Talentul este ca un bănuț extrem de valoros pe care Dumnezeu îl oferă unor oameni la naștere. Dacă nu știi să îl prețuiești, îl poți pierde repede, însă dacă reusești să îl prețuiești și să conștientizezi adevărata lui valoare, îți va aduce numai bucurie și împlinire.

2.       Cum te simți când îți exprimi talentul, creativitatea?
Atunci când am ocazia de a cânta în fața oamenilor, sau când compun ceva, am parte de un sentiment minunat, unic pe care orice artist îl are, de altfel. Pierd noțiunea timpului și simt că Universul conlucrează alături de mine la crearea unui moment artistic, mereu diferit, inedit.

3.       Te rog să completezi, “pentru mine a trăi cu sens viața este…
Pentru mine a trăi cu sens viața este a reuși să împărtășesc lumii harul pe care mi l-a dat Dumnezeu, și anume muzica.

4.       Dacă ai putea, timp de o zi, îndrepta lumea ce ai face?
Aș face oamenii mai buni, mai înțelegători. Întotdeauna oamenii care reușesc să rămână buni și înțelegători ajung să trăiască o viață mai frumoasă. Așadar, oamenilor care nu își folosesc aceste calități, bunătatea și înțelegerea, le-aș oferi ocazia de a le cunoaște și de a realiza cât de benefice ne sunt nouă, umanității.

5.       Care sunt cele mai importante realizări ale tale până acum, din punctul tău de vedere?
Am avut multe realizări pe plan profesional, dar pentru mine cele mai importante sunt următoarele 3: participarea în finala Selecției Naționale EUROVISION 2013, obținerea premiului III la Festivalul Internațional "George Grigoriu" Brăila 2014, un puternic festival de muzica, și obținerea premiului II la Festivalul Internațional "Două Inimi Gemene" Chișinău 2014, mai exact momentul în care am cântat în fața a 2000 de oameni la Sala Palatului Național din Chișinău.

6.   Cum crezi că s-ar putea cultiva creativitatea?
Nu cred că există neapărat o rețetă, dar pot spune că pentru a putea crea, trebuie să dai frâu liber imaginației, să explorezi universul artistic sau științific în care te afli. Există doar reguli de execuție, nu și de creație și asta ar trebui să știe oricine își dorește să creeze ceva, indiferent că e o piesă muzicală, o pictură sau un robot. Și ar mai fi ceva: aprecierea lucrurilor simple. Sunt extrem de frumoase atâta timp cât se pune suflet în ele.

7.       Faci parte din campania de 1 Iunie, lansată de Kreatoria.ro și dedicată elevilor care au ceva de spus. Ce le-ai transmite celor de vârsta ta, dar care nu îndrăznesc să se exprime creativ?
Să nu se simtă constrânși de nicio regulă și să se lase ghidați de imaginație. Beethoven nu avea niciodată o schiță după care compunea. 🙂 Se lăsa purtat de imaginația artistică și de starea de "flux" pe care ne-o oferă orice pasiune! 🙂
E minunat ce poate crea omul!