Sărbătorile de Paște sunt un prilej de bucurie și zâmbet pentru noi toți. Așteptăm cu nerăbdare să degustăm mâncărurile tradiționale, să dormim puțin mai mult, să ne vedem rudele apropiate și prietenii, să oferim și să primim. Așteptăm să culegem amintiri colorate pe care să le păstrăm peste ani. Ele devin parte a identității noaste. Iar identitatea este importantă!

Pentru că la Interaktiv University prețuim identitatea și autenticitatea, revenim cu seria de ateliere “Identitate (d)IN CONDEI”.  Anul acesta vă așteaptă 2 ateliere de încondeiat ouă, construite pentru a vă aduce puțin mai aproape, în suflete și mâini, datinile străvechi după care erau pregătite ouăle de Paște.

Cele două ateliere se vor desfășura la Institutul Pentru Fericire, gazde calde și iubitoare de frumos. Îi găsiți foarte aproape de stația de metrou Piața Romană, mai exact pe Bulevardul Dacia, la numărul 14 (etaj 6, interfon 17C). Atelierele se vor desfășura sâmbătă, 23 aprilie (14:00 – 16:00) și miercuri, 27 aprilie (19:00 – 21:00).

Andreea Dăncuță va fi trainerul “Identitate (d)IN CONDEI”. Ea a deprins arta încondeierii ouălor în cadrul Minisatului "Sfântul Andrei"- Centru de creație și spiritualitate românească. Andreea a participat și a fost premiată atât la Olimpiada Națională a Meșteșugurilor Artistice Tradiționale, cât și la Concursul de ouă încondeiate din Bucovina.

La finalul atelierului, pe lângă experiența autentică, participanții vor pleca acasă cu ouăle încondeiate de ei și, pentru că prin participarea lor la un atelier organizat de noi devin ei însuși parte din identitatea Interaktiv University, modelele create vor fi expuse la loc de onoare pe site și pe pagina de Facebook. Vârsta minimă de participare este de 8 ani, iar copiii până în 10 ani trebuie sa fie însoțiți de un adult.

Pentru mai multe detalii legate de desfășurare, fotografii de la atelierele anterioare si posibilitatea de înscriere, te invităm să accesezi această pagină.

Te așteptăm cu drag alături alături de noi la atelierele “Identitate (d)IN CONDEI”. Pentru că rădăcinile sunt importante!