Felul în care îmi vorbești
Generația aceasta situată ca o Elveție între Recompense și Pedepse, generația aceasta își proclamă încă din frăgezime dreptul de a i se vorbi altfel.
Vezi mai multEste esențial să fim împreună și să ne sprijinim unii pe alții, să înțelegem că doar colaborând și ajutându-ne real, nu ca o investiție pe termen lung putem prospera atât individual, cât și la nivel de comunitate
Vezi mai mult9 lucruri care te țin pe loc din a-ți atinge obiectivele și cum să le gestionezi pe fiecare
Vezi mai multDe ce scriu și cum întâmpin noul an!
Vezi mai multFormula pentru succes în viziunea Danei Anghelescu conține doar trei cuvinte: Conștientizarea propriei valori!
Vezi mai multCampania Artiștii merită Văzuți realizată de Kreatoria.ro și Galeria Galateca scoate în evidență talente artistice vibrante, indiferent de vârstă, ce activează în țară și în străinătate, în arta vizuală contemporană și în alte domenii creative.
Vezi mai multUnii nu reușesc, alții ar vrea dar nu știu cum, unii nici măcar nu încearcă. Ce e cu economisirea aceasta și de ce e important să o înțelegem.
Vezi mai multAna Nicolescu este consultant, creator de comunități, autor de blog și carte și trainer acreditat de ANC. Ana și-a lăsat semnătura timp de 20 de ani în: Mămica Urbană, Parenting PR , Digital Parents Talks, Școala de blogging DPT.
Vezi mai multPartea a treia a interviului cu Ana Nicolescu se îndreaptă și mai mult către piața de blogging, dar și către partea de construcție a expertizei.
Vezi mai multIată partea I a dialogului nostru despre: -recăpătarea puterii interioare, a clarității și acțiune -despre ceea ce se întâmplă acum în blogging cu toate ups&downs-urile de rigoare.
Vezi mai mult“Când am suficientă liniște încât să-mi aud gândurile, nu contează dacă-i zi sau noăpte. Fiecare clipă din viața noastră are energia ei creatoare”
Vezi mai multPremiată cu premiul Uniter pentru scenografie, cu spectacolul “Lega-turi primejdioase” în 2020.
Vezi mai multMi-am schimbat atât abordarea cu clienții cât și strategia de lucru și de marketing, drept urmare anul 2020 a fost cel mai productiv și profitabil an de până acum.
Vezi mai multCreative Business Serial continuă astăzi cu povestea extraordinară din spatele unui start-up care e gândit pentru a viza planul global.
Vezi mai multSunt Actrița de ieri, de astăzi și de mâine care face și conversie bună. Dialoguri despre creativitate. Astăzi cu Laura Cosoi.
Vezi mai multKreatoria.ro și Galeria Galateca realizează campania: Artiștii merită văzuți. Episod 2. Interviu cu Anca Boeriu, Artist Vizual si Manager Cultural.
Vezi mai multAnaliza propriului buget. Ce trebuie să facem pentru noi și pentru finanțele noastre, cum luăm decizia bună, cum economisim și mai ales cum ne planificăm bugetul.
Vezi mai multSpledoare nu doar în iarbă, ci și la Castel. Iată un dialog despre lumea florilor puse în slujba unui bine mai înalt: salvarea castelelor din România! Altfel spus, un semnal de alarmă istoric îmbrăcat în limbajul florilor.
Vezi mai multKreatoria.ro și Galeria Galateca pornesc campania: Artiștii merită văzuți. Campania constă într-un serial de interviuri cu artisti notabili, de esență. Kreatoria.ro și Galeria Galateca pornesc campania: Artiștii merită văzuți.
Vezi mai multAm început împreună cu Raluca Culda o mini campanie despre Reinventarea în profesie, subiect pe cât de discutat, pe atât de temut.
Vezi mai multPe Ana-Maria Gălețeanu am cunoscut-o în cadrul unei comunități dedicate femeilor care vor mai mult, vor să crească. Ilustrator cu experiență dar și trainer, Ana aduce către cei pasionați de ilustrații o poveste în culoare.
Vezi mai multAm fost curioasă să aflu de la Daniela ce înseamnă pentru ea o comunitate performantă, ce valori umărește, ce are grupul Femeia Independentă special și cu ce poate ajuta.
Vezi mai multAm provocat-o la un dialog onest, deschis și cu punctul pe I despre ce mai înseamnă, acum când anul 2020 aproape se termină, reinventarea în profesie. Raluca Culda este HR Consultant, Career change coach.
Vezi mai multSe spune că oamenii creativi nu sunt decât creativi, nu se pricep să facă bani sau dacă au o situație bună, nu știu să-i gestioneze. Eronat!
Vezi mai multAm dorit mult să ating și acest subiect pe Kreatoria.ro pentru că viața unui creativ de la un punct încolo este ca viața oricărui om: și creativii plătesc taxe, rate, facturi.
Vezi mai multRoxana Bucur este consilier financiar și am invitat-o la o discuție despre un subiect pe alocuri spinos pentru creativi: banii.
Vezi mai multAstăzi, sunt în dialog cu FLORINA RUSSU - coordonator HBM CLUJ, o femeie cu multe roluri și umbrele sub care se manifestă: antreprenor-profesor, antreprenor-mama, antreprenor-doctor etc.
Vezi mai multCum e să trăiești la o fermă? Greu, frumos... ca în pozele de pe Facebook sau ca în realitățile pe care ni le amintim de la bunici?
Vezi mai multInterviuri cu antreprenoare despre greutățile acestui statut dar și beneficiile.
Vezi mai multAfaceri în mișcare, deschise către noi experiențe, flexibile, inovatoare în care oamenii creativi sunt motivați să-și expună ideile neobișnuite.
Vezi mai multOamenii fac business-urile. Îmi este din ce în ce mai clar că pasiunea, energia, starea antreprenorului inundă un întreg business. Cu atât mai mult, în cazul start-up-urilor.
Vezi mai multAstăzi vă prezint o altfel de afacere: un start-up ivit din dragostea pentru natură. Hodaia. Undeva în Harghita.
Vezi mai multSerial de analize despre business-uri creative. Proces creativ, afaceri, model de business. nterviu cu Ciprian Marcu, Buturuga Design.
Vezi mai multAm discutat cu Dana Lupșa, președintele Asociației Happy Moms), cu Alexandra Ciucanu (Online community manager Happy Moms), Adriana Handaric - Community manager).
Vezi mai multÎn comunicare, diferențiatorul principal - acel CEVA e cel care schimbă din start „regulile jocului”.
Vezi mai multGabriela Alamă presents for kreatoria.ro some advantages of creativity in personal and professional life.
Vezi mai multCreativitatea, la fel ca fericirea, se dovedește a fi un obiectiv greu de atins. Cu cât încercăm mai mult să fim creativi, cu atât mai mult creativitatea ne scapă printre degete
Vezi mai multDialog cu Lorand Soares Szasz despre bani și creativitate. Două cuvinte, care în accepțiunea unora, nu se pot pune în conexiune. Pentru unii, acestea sunt două “filme” diferite. Nu și pentru invitatul meu.
Vezi mai multGabriela Alamă este expert parenting și cea care de câțiva ani se ocupă ca articolele de pe SuntParinte.ro să fie croite într-un mod constructiv pentru părinți și copii.
Vezi mai multInvitata mea de astăzi este de-o eleganță a vremurilor de altădată și de o modernitate a celor de acum. Este un om fin, cu o istorie de film pe care o povestește cu grația omului trecut prin provocări care nu lasă riduri pe suflet.
Vezi mai multPe Crina Alexe am citit-o în ELLE, am întânit-o la un eveniment RINGIER anul trecut, când a intrat în sala EXACT când se extrăgea numele ei la un concurs de premiere a celor care se implicase în trecut în diferite campanii umanitare.
Vezi mai multUrmărește nevoia care generează oferta. Studiază oamenii! Notează-ți!
Vezi mai mult“Dacă ai viziune și pui osul la treabă e doar o chestiune de timp pâna bifezi la scară mare.”
Vezi mai multUn articol update-uri, care vin pe măsură ce descopăr inițiative cu care rezonez, care simt că impactează, care simt ca pot genera transformări.
Vezi mai multAm auzit numele ei parcă desprins dintr-un roman de dragoste din istoria anilor 1950, pentru prima dată la The Alternative School of Creative Thinking.
Vezi mai multMă pun în slujba oamenilor. Am inițiat, acum în starea de alertă în care suntem, Programul de Creativitate și Scriere Creativa pentru elevi până in 14 ani. Este un Program Pro Bono.
Vezi mai multTraining-ul organizat de Fundația Acorns prin Centrul de educație timpurie First7 va avea loc pe 28 martie, la Camera de Comerț și Industrie a României.
Vezi mai multAlice Sharp este specialist britanic în educație și câstigătoarea Premiului pentru Cea mai Inspiratoare Personalitate din domeniul educației timpurii.
Vezi mai multDoris Lupu: 25 de ani de radio, cu precădere jurnalism social și medical, specialist PR, antreprenoare și mamă. Este o INIMĂ în orașul SIBIU și își aduce contribuția în Proiectul „Inimi sănătoase pentru copii”.
Vezi mai multTrainer de vise împlinite se definește ea pentru că îi place să susțină oamenii să facă planuri pentru a își îndeplini atât visele, cât și visurile.
Vezi mai multRefuz să cred că nu pot să trec peste obstacole, că nu aș putea să tratez un subiect dificil de exemplu. Refuz să cred că nu poate fi îmblânzit.
Vezi mai multChillya: un loc de joacă creativă. 4,5 mp utili, invadați la propriu de glicină, de miros de mentă, lavandă şi lămăiţă. Și aș mai spune eu de Libertate.
Vezi mai multMatius Ichim: Un alt defect ireparabil care m-ajută să creez este speranţa că, prin creaţie, voi fi nu doar acceptat, dar şi iubit de lume şi de Dumnezeu.
Vezi mai multCoaching-ul este o conversație structurată care este condusă de către coachee și respectă agenda acestuia.
Vezi mai multGenerația aceasta situată ca o Elveție între Recompense și Pedepse, generația aceasta își proclamă încă din frăgezime dreptul de a i se vorbi altfel.
Vezi mai multÎți mulțumesc, 2019, pentru că ai fost plin, îmbelșugat și mai ales darnic în Renaștere. Recompunere. Tansformare. Evoluție.
Vezi mai multAvem de-a face cu un interior designer&ilustrator care transformă lucrurile de parcă le-ar introduce într-o mașinărie magică a simplificării.
Vezi mai multÎn sesiunea de toamnă-iarnă Conferințele BookLand Evolution revin pe 21 Noiembrie’19 în Focşani, la Colegiul Național Unirea
Vezi mai multAm fost colege la PRO TV și încă de pe atunci am "citit" în Oana Stoica un spirit liber, pasionat de lucruri fine, de călătorii, un om care vrea să rezolve probleme și care vrea evoluție.
Vezi mai multAm organizat acest proiect, Tramvaiul Poeziei, în contextul în care, 46 % dintre bucureșteni au declarat că nu au citit nicio carte într-un an, iar 2019 e anul cărții…
Vezi mai multClătităria La Pecheni (Eforie Nord) este o insulă, o insulă printre plastic, chiștoace, oameni veniți la plajă ca la o pauză de respectat reguli și descălecat de la valori.
Vezi mai multCare este vârsta ideală pentru copilul tau ca să asimileze o limbă străină? Răspunsul meu este unul cât se poate de obiectiv: de la orice vârstă.
Vezi mai multAida Matache este House Warmer la Omega House, spațiul de Co-living și Co-working din Bucureșți. Are o filozofie de viață interesantă și tocmai, ce a trecut prin multe schimbări, renunțări-de bună voie-și ieșiri din zona de confort.
Vezi mai multL-am scris dintr-o suflare. Un năduf care ieșea din inima direct în vârful degetelor. M-am născut la timpul nepotrivit, în țara nepotrivită?
Vezi mai multAm rugat-o pe Iunieta (PR & Content Creator Freelance, NO.MAD Talks Founder) să povestească despre o experiență de milioane, o călătorie cu autorulota în Europa care s-a dovedit pentru ea mai mult decât o vacanță.
Vezi mai multÎmi place să cunosc oameni care au în ei combustibilul de schimbare. Astăzi, o reprezentantă a Generației cu Cheia de Gat: Adina Săniuță, energia timpului aplicat.
Vezi mai multPe Delia o cunosc de când există o emisiune foarte făină Totul despre mame, prezentată de o la fel de făină femeie Ruxandra Rusan și difuzată pe Prima TV. De fiecare dată când am intrat în platou, Delia era cea care stingea emoțiile.
Vezi mai multIarmaroc Zen Editia #4 Iarmarocul Părinților și Copiilor. Duminică, 23.06.2019, de la ora 10.00, la Nod makerspace - Splaiul Unirii 160, la doar 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou, Timpuri Noi.
Vezi mai multIdeea de a fi propriul șef astăzi se traduce în multe cuvinte. Antreprenor. Soloprenor. Intraprenor. Dincolo de idei, de gânduri, de visuri apar obstacolele: cum faci rost de timp pentru a-ți crește pasiunea, cum faci rost de bani de investiții?
Vezi mai multLina D. Toma: A predat limbile străine într-un mod cu totul nou, folosind design cognitiv, latura emoțională și rescrierea memoriei emoționale. Inedit, nu? Tipul de profesor nou, modern, inovativ pe care ni-l dorim pentru copiii noștri.
Vezi mai multCand spui Valentina Secara spui educatie timpurie de inalt nivel si eforturi intense pentru a misca acest univers intr-o directie si mai buna. Dar Valentina este si un om preocupat de frumos, de armonie, de dezvoltare personala si gandire pozitiva.
Vezi mai multAna Maria Vasilache. Ori pe omul acesta fain este cam greut sa-l indesi intr-o prezentare scurta. Si totusi… writer, lover, mother.
Vezi mai multLa sfârșitul lui septembrie, am susținut că Trainer cursul de Comunicare în Scris și Scriere Creativă. Cursul l-am gândit consistent, dar provocator și atrăgător, astfel încât nici nu am simțit, și eu și copiii, când au trecut atâtea ore.
Vezi mai multM-am descurcat cu mult mai bine decat mi-am acordat nota in momentul in care la ecografie ni s-a spus: aici este primul, si aici al doilea.
Vezi mai multCu Niculina despre a fi mamă, despre cum să ne raportăm la acest rol imens astfel încât să fie împlinitor pentru întreaga familie,
Vezi mai multEa este Diana. Cunoscută ca Diana mamă-autoare a CMR, Diana blogger, Diana femeia care dorește să evolueze și să crească, Diana instructor de Positive Parenting si consilier pentru dezvoltare personală.
Vezi mai multEvenimentul „Inspiratie pentu Aspirații” înseamnă un mod prin care oamenii se pot reinventa sau pot gasi idei inspirate pentru a obține mai mult de la afacerea lor, de la locul lor de muncă sau de la viața lor.
Vezi mai multLidia este Psihoterapeut-specializare families i copii, Educator Prenatal Certificat International Lamaze, Consultant alaptare si…Mama.
Vezi mai multCristina este de părere că în 2016 dacă renunţi la prejudecăți și orgolii devi liber şi ai parte de tot felul de experienţe şi proiecte creative. Devine uşor sa faci artă in fiecare zi, oriunde și în orice condiţii.
Vezi mai multFestivalul în cifre:26 de scurt-metraje în selecția oficială, din 13 țări și 3 continente, 325 de minute delicioase de povești, un documentar - Nourathar, un lung-metraj multi-premiat – Bacalaureatetc. de toate acestea ne povestește Laura.
Vezi mai multAre o experiență fascinantă în comunicare, presă, este mamă și blogger. Ea este Iohanna și spațiul în care scrie cu tot sufletul este Johannasburg.
Vezi mai multIn ziua de astazi, foarte multi medici sunt convinsi de legatura indisolubila dintre minte si corp, de faptul ca aceasta legatura nu mai poate fi ignorata in domeniul sanatatii.-spune autorul Mirela Pop
Vezi mai multNadina ne vorbește despre acțiunile de îmbunătățire a României, despre acțiunile Asociației Facem România Bine și cum ne putem și noi implica, dacă ne pasă bineînțeles.
Vezi mai multDiscutăm despre ce este permis și nu este permis în modă, cu Raluca, o tânără care are deja un CV impresionant: consultant de imagine, absolventă a Swiss Image Institute, specialist în etichetă socială.
Vezi mai multDesigners Signature este un concept store care reunește un designer vestimentar, un designer de încălțări și genți și un artist care pictează pe porțelan.
Vezi mai multPictura pe pantofi. Sună interesant pentru fetele și femeile care vor să poarte ceva deosebit, personalizat. Inedit.
Vezi mai multUn vin bun este ceva deosebit. Am povestit cu o persoană fascinantă despre cum să deții și să transformi într-un business de succes o vinărie. Lilia Dulgher este încântătoare.
Vezi mai multNata declară că tradiție pentru ea înseamnă să aibă grijă să-și iubească și să transmită tradițiile.
Vezi mai multCând am vazut ce minunații fac cele 2 tinere talentate de la LivrezDragoste.ro nu am putut decât să ne echipăm cu întrebări să aflăm mai multe.
Vezi mai multO cerere în căsătorie trebuie să fie memorabilă, ca în povești. Începând de astăzi, visele devin realitate cu Irka Shoes și noul concept: cerere în căsătorie cu pantoful potrivit.
Vezi mai multCum începe povestea? În 1991, Jane Nicholson, președinta Fundației FARA, a venit pentru prima oară în România, ca voluntară și a fost consternată la vederea copiilor din orfelinatele postcomuniste.
Vezi mai multFundația FARA începe cu un om, când, în 1991 a văzut reportajele infiorătoare despre orfelinatele postcomuniste. Este vorba despre britanica Jane Nicholson, care a venit în anii 90 în România.
Vezi mai multConnie a fugit din România la doar 24 ani, cu 20 de dolari în blugi. Astăzi este Executive Coach și Instructor de PhotoReading. Și are multe de dăruit lumii din jur, prin ceea ce face.
Vezi mai multAtunci când pasiunea ta se transformă într-un job full time căruia i de dedici în totalitate pot prinde viață visuri și idei extraordinare. Un interviu de Roxana Bălan
Vezi mai multÎți prezint povestea unui cineast român în New York, pasionat de imagine de film, gastronomie și munți.
Vezi mai multTimewriters înseamnă pasiune, iubire, devotament. Este mai mult decât un proiect, este un axis mundi pentru Aura și Alex, adica Timewriters.
Vezi mai multLina Toma este designer cognitiv. Ce este un designer cognitiv:Un designer cognitiv este o persoană care-și "desenează" conștient și voluntar mintea și creierul.
Vezi mai multLa un dialog savuros și important cu astrolog și trainer de dezvoltare personală Nicoleta Svârlefus.
Vezi mai multE decembrie, ne uităm la ce an am avut, ne bucurăm, ne întristăm, ne încurajăm și mergem înainte. Anul tău, 2015, cum a fost?
Vezi mai multReporter, realizator TV, om pasionat de frumos, Monica Rădulescu jonglează cu dibăcie între mai multe activități. Face niște coliere magice și trăiește viața din ce în ce mai cu recunoștință.
Vezi mai multCopiii Noului Pământ este un proiect dezvoltat de Paula Godeanu, un proiect prin care vine mai aproape de mămicile ce-și doresc să-și cunoască, înțeleagă mai bine copiii și să participe conștient la dezvoltarea lor armonioasă.
Vezi mai multIoana este un om talentat care își exprimă aptitudinile într-un mod versatil și năstrușnic.Și-a lansat luna aceasta blogul ei prin care își povestește experiențele de mamă și nu numai.
Vezi mai multIzabela crede în frumusețea portului românesc. Îl aduce în cotidian, invitându-le pe doamne și domnișoare să-l poarte cu respect și entuziasm.
Vezi mai multCristi Bucur este unul din tinerii care adoră să surprindă lumea prin fotografie. E mai mult decât o pasiune pentru el, mai mult decât un hobby. E un stil de viață.
Vezi mai multDorian Saleno are 11 ani și jumătate și a cântat deja pe scene din întreaga lume, în Australia, America și Europa, alături de părinții Julia și Romeo Saleno, bucurându-se de apreciere și facând ceea ce îi place enorm de mult: să cânte și să încânte.
Vezi mai multDecorator talentat și apreciat, Genoveva Hossu impresionează prin conceptele pe care le transmite. Trăiește liber și pune suflet în fiecare proiect.
Vezi mai multRealizează și prezintă două emisiuni la TVH, iubește viața și oamenii. Un om cu suflet mare care are ceva de spus și le spune bine.
Vezi mai multMatei are 15 ani, este din Iași și este pasionat de actorie. Are multe premii la activ și ar vrea ca toată lumea să aibă bun simț.
Vezi mai multMirela Ivașcu e un Chef care a crescut profesional asemeni lui Făt-Frumos. Cu studii serioase în Franța și inovație aplicată în România într-un cochet Bistro de pe strada Paris, Mirela are un cuvânt de spus în arta gătitului.
Vezi mai multContinuăm campania cu al treilea episod. Discutăm cu Daria, micuța cântăreață de 11 ani.
Vezi mai multCristian este un simplu "puști" de 18 ani, așa cum chiar el se descrie care, adoră să cânte și să încânte oamenii. Adoră să creeze și să compună piese cu poveste! :)
Vezi mai multCu ajutorul doamnei profesoare Gabriela Romano, am extins campania și am cunoscut o nouă elevă talentată și cu vise mari.
Vezi mai multContinuam călătoria noastră cu scopul de a descoperi elevi care au ceva de spus.
Vezi mai multKreatoria.ro și-a propus să cunoască mulți elevi talentați și să le dedice o campanie lor. Am ajuns la al șaptelea interviu:)
Vezi mai multJulia Saleno este ambasador al păcii, femeie de succes a anilor 2013 si 2014, cântăreață, compozitoare, poetă, profesor, producător, președintă a doua organizații socio-culturale.
Vezi mai multIoana Andrei este o elevă talentată, îmbină pianul, baletul cu matematica și informatica. Ioana le transmite celor mari să se relaxeze și să fie copii, să ia munca ca pe un joc Monopoly, logic, dar amuzant și creativ.
Vezi mai multMicuța cântăreață și balerină, Ana-Bianca Marinescu este o fetiță în vârstă de șase anișori. Premiată la multe festivaluri de interpretare, Ana ne-a răspuns cu puritatea vârstei la întrebările de mai jos. Ceea ce e prețios.
Vezi mai multDiscutăm cu Loredana despre culisele unei emisiuni radio, ce înseamnă un subiect bun pentru ea, ce o inspiră și mai ales cum își construiește o viață cu sens.
Vezi mai multAdelina are 29 de ani, practica si e pasionata de finante internationale, de leadership si dezvoltarea tinerilor profesionisti. A studiat si lucrat in diverse locatii precum Madrid, Hong Kong si de 5 ani locuieste in Amsterdam.
Vezi mai multCosmin este ghid montan si instructor de alpinism si schi. Ascensiunile sale au fost prezentate in presa nationala si internationala.
Vezi mai multViața așa cum e văzută de o tânără deosebită selectată în cadrul proiectului Excepționalii.
Vezi mai multDespre valori și drumul către performanță în viziunea elevului Manuel Cazac, selectat în cadrul proiectului Excepționalii.
Vezi mai multVorbim cu o parte din tinerii selectați în proiectul Excepționalii. Acum, cel de-al treilea interviu, de data aceasta cu Mădălina Mihăilă.
Vezi mai multVorbim cu Nicoleta despre 2015: "un an puternic, care ne invită la schimbări." Nicoleta Svârlefus este astrolog, consilier de dezvoltare personală și spirituală, om de televiziune și cine știe ce mai pregătește frumos.
Vezi mai multGeorgeta Nenciu este Președintele Fundației “Prețuiește Clipa” și se implică de mulți ani în activități dedicate copiilor. Proiectele sunt mai ales din sfera educației, se desfășoară în școli și au ca scop dezvoltarea personală a copiilor.
Vezi mai multJackie Bojor crede în creativitate și crede în puterea talentului. A creat o comunitate specială: Comunitatea Femeilor Superbe
Vezi mai multIonuț Rădulescu este un om talentat de care se va auzi multă vreme. Un creativ care vrea să-și lase amprenta în lumea aceasta și care ne spune ce ascultă când lucrează, cum arată agenda lui creativă și ce îl inspiră.
Vezi mai mult