Au ceva de spus

IUN 10, 2021 imagine

Dana Dobrescu (Corporate Manager): În ultimul an, mi-am găsit foarte multe resurse interioare pentru a îmi găsi liniștea!

Am stat la un dialog fain și dinamic cu Dana Dobrescu, Corporate & Government Affairs Manager în cadrul Mondelez International, pe care am cunoscut-o în cadrul proiectului “Gustă cu atenție. Bucură-te de moment”, la care am fost storyteller-ului creativ.

Vezi mai mult
IUN 01, 2021 imagine

Eliza C. (12 ani, creatoare): Creativitatea contează foarte mult indiferent ce faci!

Am pornit o campanie specială pentru luna iunie, avându-i protagoniști pe copii. Acei copii care-și exprimă atitudinea creativă în multe domenii, dar care, veți vedea, își păstrează modestia, simțul firescului.

Vezi mai mult
IUN 01, 2021 imagine

Maria Nicolescu (10 ani, autoare): Viața e frumoasă și pentru că am scris o carte!

Maria are 10 ani și este deja o micuță scriitoare. Elevă în clasa a III-a la Liceul Miguel de Cervantes Saavedra. Este un copil energic extrovertit!

Vezi mai mult
IUN 01, 2021 imagine

EXPLORING. ARTĂ și NATURĂ în cadrul RENDEZ-VOUS AUX JARDINS 2021

Evenimentul va avea loc în incinta Domeniului Ghica de la Ghergani și se subscrie circuitului european Rendez-vous aux Jardins 2021, un proiect inițiat de Ministerul Culturii al Franței.

Vezi mai mult
APR 18, 2021 imagine

VLAD ȚENU (Artist&Architect): Pentru mine un creative icon este un personaj care nu urmărește un pattern clar!

Vlad Țenu este un arhitect român stabilit la Londra. A studiat arhitectura la Iași, Lisabona și Londra la Bartlett, unde a obținut o diplomă de Master în Arhitectura Adaptivă & Computație și un Certificat de Cercetare Avansată în Arhitectură.

Vezi mai mult
APR 14, 2021 imagine

Antrenament cu Laura Savu (WOMEN RALLY). Poziția corectă la volan și reglajele necesare pentru a conduce în siguranță. Episodul 2

Laura Savu fondatoarea competiției WOMEN RALLY te antrenează, episod cu episod, pentru ca să ai mai multă încredere în tine atunci când ești la volan.

Vezi mai mult
APR 11, 2021 imagine

Sabina Elena Legănaru (Artistă și antreprenoare): Dacă ce faci este făcut din tot sufletul și cu toată implicarea vine și partea de monetizare!

Interviul al treilea al campaniei Artistii merită văzuți, 2021 o are în centru pe Sabina Elena Legănaru: o artistă și o antreprenoare născută în Horezu, care trăiește și creează în prezent în București.

Vezi mai mult
APR 04, 2021 imagine

Mihaela Coman (Designer de bijuterie narativă): Lucrez cel mai bine când am un proiect clar, pe care l-am documentat!

Mihaela Coman este un designer de bijuterie narativă cu un background captivant în marketingul cultural.

Vezi mai mult
MAR 31, 2021 imagine

Antrenament cu Laura Savu (WOMEN RALLY). Despre curaj și încredere la volan. Episod 1.

Receptarea foarte pozitivă a interviului oferit pe kreatoria.ro de Laura Savu, fondatoarea competiției WOMEN RALLY, ne-a determinat pe amândouă să ducem povestea cu un kilometru mai departe.

Vezi mai mult
MAR 29, 2021 imagine

Discuție cu Ana-Maria Gălețeanu: Ce înseamnă a fi illustrator-creator? Dincolo de Live-uri!

Am discutat cu Ana-Maria Gălețeanu despre ce nu se vede în live-urile pe care le realizează de un an de zile, de când a început pandemia.

Vezi mai mult
MAR 28, 2021 imagine

Cristina Cerga (Co-Fondator Wooba): Pentru cei la început de drum îi încurajez să persevereze în visul lor!

Pentru creatorii din România, Kreatoria.ro și Galateca au demarat faza a doua a campaniei: Artiștii merită văzuți!

Vezi mai mult
MAR 22, 2021 imagine

GEANINA STUNDECU (Solistă): Comunitățile suport sunt ca o gură de aer proaspăt!

În pandemie, Geanina a pus bazele proiectului: Music class by Geanina Studencu. Află mai multe! Interviul face parte din campania de interviuri realizată în parteneriat cu Asociația Happy Business Moms.

Vezi mai mult
MAR 17, 2021 imagine

Laura Savu (WOMEN RALLY): Îmi doresc să transfer încrederea pe care o am eu la volan și altor femei!

Cine este femeia din spatele competiției automobilistice de care s-a tot vorbit în ultimii ani? Am turat motoarele pentru a o cunoaște pe Laura Savu!

Vezi mai mult
IAN 18, 2021 imagine

Alina Moldovan: Le-aș oferi femeilor capacitatea de a-și gestiona timpul și energia, astfel încât să păstreze life and work balance!

Este esențial să fim împreună și să ne sprijinim unii pe alții, să înțelegem că doar colaborând și ajutându-ne real, nu ca o investiție pe termen lung putem prospera atât individual, cât și la nivel de comunitate

Vezi mai mult
IAN 18, 2021 imagine

Ce ne blochează sa ne atingem obiectivele?

9 lucruri care te țin pe loc din a-ți atinge obiectivele și cum să le gestionezi pe fiecare

Vezi mai mult
IAN 01, 2021 imagine

Bucuria deblochează tot! Cum privesc noul 2021!

De ce scriu și cum întâmpin noul an!

Vezi mai mult
DEC 21, 2020 imagine

Dana Anghelescu (Director C.FAB): Direcția ascendentă în carieră este maximizată când ne angajăm în activități aflate dincolo de limita abilităților native!

Formula pentru succes în viziunea Danei Anghelescu conține doar trei cuvinte: Conștientizarea propriei valori!

Vezi mai mult
DEC 16, 2020 imagine

Kreatoria.ro și Galateca au inițiat pentru creatorii din România campania Artiștii merită văzuți!

Campania Artiștii merită Văzuți realizată de Kreatoria.ro și Galeria Galateca scoate în evidență talente artistice vibrante, indiferent de vârstă, ce activează în țară și în străinătate, în arta vizuală contemporană și în alte domenii creative.

Vezi mai mult
DEC 14, 2020 imagine

Sergiu Penciu (Profesor Educație Financiară): Economisirea. Cum? Cât? De ce? De unde economisim?

Unii nu reușesc, alții ar vrea dar nu știu cum, unii nici măcar nu încearcă. Ce e cu economisirea aceasta și de ce e important să o înțelegem.

Vezi mai mult
DEC 10, 2020 imagine

Ana Nicolescu (The Digital Coach): Pentru mine un blog de succes este un blog pe care scrii ce știi tu cel mai bine!

Ana Nicolescu este consultant, creator de comunități, autor de blog și carte și trainer acreditat de ANC. Ana și-a lăsat semnătura timp de 20 de ani în: Mămica Urbană, Parenting PR , Digital Parents Talks, Școala de blogging DPT.

Vezi mai mult
DEC 10, 2020 imagine

Ana Nicolescu (The Digital Coach): Este necesar un cod deontologic pentru bloggeri.

Partea a treia a interviului cu Ana Nicolescu se îndreaptă și mai mult către piața de blogging, dar și către partea de construcție a expertizei.

Vezi mai mult
DEC 07, 2020 imagine

Ana Nicolescu. The digital coach: La nivel de nație ne lipsește acțiunea.

Iată partea I a dialogului nostru despre: -recăpătarea puterii interioare, a clarității și acțiune -despre ceea ce se întâmplă acum în blogging cu toate ups&downs-urile de rigoare.

Vezi mai mult
DEC 07, 2020 imagine

Sergiu Chihaia (Artist Vizual): Arta funcționează ca o terapie, de care am nevoie constant!

“Când am suficientă liniște încât să-mi aud gândurile, nu contează dacă-i zi sau noăpte. Fiecare clipă din viața noastră are energia ei creatoare”

Vezi mai mult
NOI 30, 2020 imagine

CRISTINA MILEA (Scenograf): E momentul tehnologiei. Poți trăi frumos din artă când ajungi să racordezi nevoia pieții cu creația personală!

Premiată cu premiul Uniter pentru scenografie, cu spectacolul “Lega-turi primejdioase” în 2020.

Vezi mai mult
NOI 23, 2020 imagine

Daniel Rădulescu (Sculptor): Pentru a trăi din creație trebuie să ieși din frică!

Mi-am schimbat atât abordarea cu clienții cât și strategia de lucru și de marketing, drept urmare anul 2020 a fost cel mai productiv și profitabil an de până acum.

Vezi mai mult
NOI 23, 2020 imagine

Mădălina Ilie (Imprimanta alimentară 3D): Proiectul Reebo aduce viitorul alimentar în prezent.

Creative Business Serial continuă astăzi cu povestea extraordinară din spatele unui start-up care e gândit pentru a viza planul global.

Vezi mai mult
NOI 19, 2020 imagine

Laura Cosoi: Eu îmi câștig banii din anii trecuți în care am lucrat enorm. Nu sunt un Influencer apărut astăzi!

Sunt Actrița de ieri, de astăzi și de mâine care face și conversie bună. Dialoguri despre creativitate. Astăzi cu Laura Cosoi.

Vezi mai mult
NOI 16, 2020 imagine

Anca Boeriu (Artist și Manager Cultural: Am încercat să înţeleg ce şi cum contează pentru mine ca artist acest moment al pandemiei.

Kreatoria.ro și Galeria Galateca realizează campania: Artiștii merită văzuți. Episod 2. Interviu cu Anca Boeriu, Artist Vizual si Manager Cultural.

Vezi mai mult
NOI 16, 2020 imagine

Sergiu Penciu (Profesor Educația Financiară): De la context la provocare. Tu când ți-ai analizat ultima dată bugetul și ce rezultate ai avut?

Analiza propriului buget. Ce trebuie să facem pentru noi și pentru finanțele noastre, cum luăm decizia bună, cum economisim și mai ales cum ne planificăm bugetul.

Vezi mai mult
NOI 14, 2020 imagine

Cristina Moldovan (Designer Florist): Flori la Castel este demersul artistic dedicat castelelor mai puțin cunoscute din România!

Spledoare nu doar în iarbă, ci și la Castel. Iată un dialog despre lumea florilor puse în slujba unui bine mai înalt: salvarea castelelor din România! Altfel spus, un semnal de alarmă istoric îmbrăcat în limbajul florilor.

Vezi mai mult
NOI 09, 2020 imagine

Octavian Neculai (Scenograf premiat): Cred că orice artist creator trece prin multiple stări.

Kreatoria.ro și Galeria Galateca pornesc campania: Artiștii merită văzuți. Campania constă într-un serial de interviuri cu artisti notabili, de esență. Kreatoria.ro și Galeria Galateca pornesc campania: Artiștii merită văzuți.

Vezi mai mult
NOI 03, 2020 imagine

Raluca Culda (HR Consultant): Pilonii reinventării profesionale (episod 2): Planul și Echipa.

Am început împreună cu Raluca Culda o mini campanie despre Reinventarea în profesie, subiect pe cât de discutat, pe atât de temut.

Vezi mai mult
NOI 01, 2020 imagine

Ana-Maria Gălețeanu (Ilustrator): Monetizarea muncii tale ca artist este în primul rând validarea pe care ți-o dai tu muncii tale.

Pe Ana-Maria Gălețeanu am cunoscut-o în cadrul unei comunități dedicate femeilor care vor mai mult, vor să crească. Ilustrator cu experiență dar și trainer, Ana aduce către cei pasionați de ilustrații o poveste în culoare.

Vezi mai mult
OCT 12, 2020 imagine

Daniela Irimia (Grup Femeia Independentă): Țin foarte mult la a păstra tonul discuțiilor din grup în direcția Respectului, Asertivității, Contribuției.

Am fost curioasă să aflu de la Daniela ce înseamnă pentru ea o comunitate performantă, ce valori umărește, ce are grupul Femeia Independentă special și cu ce poate ajuta.

Vezi mai mult
OCT 09, 2020 imagine

Raluca Culda (HR Consultant): Pilonii pe care să îți construiești reinventarea profesională!

Am provocat-o la un dialog onest, deschis și cu punctul pe I despre ce mai înseamnă, acum când anul 2020 aproape se termină, reinventarea în profesie. Raluca Culda este HR Consultant, Career change coach.

Vezi mai mult
OCT 07, 2020 imagine

Roxana Bucur (Consilier Financiar): Pentru creativi și nu numai, să punem banii să lucreze pentru noi!

Se spune că oamenii creativi nu sunt decât creativi, nu se pricep să facă bani sau dacă au o situație bună, nu știu să-i gestioneze. Eronat!

Vezi mai mult
OCT 07, 2020 imagine

Roxana Bucur (Consilier Financiar): Ești creativ dar îți este rușine să ceri bani pentru serviciile tale creative? Munca face parte din economie. Ea reprezintă mecanismul financiar.

Am dorit mult să ating și acest subiect pe Kreatoria.ro pentru că viața unui creativ de la un punct încolo este ca viața oricărui om: și creativii plătesc taxe, rate, facturi.

Vezi mai mult
SEP 24, 2020 imagine

Roxana Bucur, Consilier Financiar: Lecția-sinteză despre bani ar fi să ajungi să ai un venit și să îl drămuiești, astfel încât să ajungi să îți realizezi nevoile și dorințele!

Roxana Bucur este consilier financiar și am invitat-o la o discuție despre un subiect pe alocuri spinos pentru creativi: banii.

Vezi mai mult
SEP 08, 2020 imagine

Florina Russu (Globularia): Implicare activă în afaceri educative este o valoare cu care eu rezonez până în miezul silabelor

Astăzi, sunt în dialog cu FLORINA RUSSU - coordonator HBM CLUJ, o femeie cu multe roluri și umbrele sub care se manifestă: antreprenor-profesor, antreprenor-mama, antreprenor-doctor etc.

Vezi mai mult
AUG 30, 2020 imagine

Alex Haivas (Corporatist și fermier): În căutarea tihnei. Lumea noastră e împărțită între aceasță “fermă” și munca de la corporație.

Cum e să trăiești la o fermă? Greu, frumos... ca în pozele de pe Facebook sau ca în realitățile pe care ni le amintim de la bunici?

Vezi mai mult
AUG 30, 2020 imagine

Liliana Damian (Antreprenoare): Ce uităm multe dintre noi este să cerem ajutorul atunci când ne este greu.

Interviuri cu antreprenoare despre greutățile acestui statut dar și beneficiile.

Vezi mai mult
AUG 10, 2020 imagine

Creative Business Serial. Mihaela Dragomir, Ella Congres: A fost nevoie de documentare pentru a muta sala de conferințe în mediul virtual!

Afaceri în mișcare, deschise către noi experiențe, flexibile, inovatoare în care oamenii creativi sunt motivați să-și expună ideile neobișnuite.

Vezi mai mult
AUG 06, 2020 imagine

Creative Business Serial: Businessul unui actor. Cum gândește și cum monetizează grija față de plante.

Oamenii fac business-urile. Îmi este din ce în ce mai clar că pasiunea, energia, starea antreprenorului inundă un întreg business. Cu atât mai mult, în cazul start-up-urilor.

Vezi mai mult
IUL 28, 2020 imagine

Creative Business Serial: Raluca Olaru (Hodaia): Suntem printre puținii care susținem agricultura bazată pe reguli și legăm parteneriate doar cu furnizori locali!

Astăzi vă prezint o altfel de afacere: un start-up ivit din dragostea pentru natură. Hodaia. Undeva în Harghita.

Vezi mai mult
IUL 12, 2020 imagine

Creative Business Serial, Ciprian Marcu (Buturuga Design): Dacă un produs nu are poveste, mi se pare ca este fără viață.

Serial de analize despre business-uri creative. Proces creativ, afaceri, model de business. nterviu cu Ciprian Marcu, Buturuga Design.

Vezi mai mult
IUL 12, 2020 imagine

Happy Business Moms: O comunitate puternică pe Facebook înseamnă un grup de oameni care prin acțiuni sinergice depășesc nivelul setat al obiectivelor!

Am discutat cu Dana Lupșa, președintele Asociației Happy Moms), cu Alexandra Ciucanu (Online community manager Happy Moms), Adriana Handaric - Community manager).

Vezi mai mult
IUL 07, 2020 imagine

Andreea-Carla Mureșan (Event Planner): Într-o lume atât de dinamică, răbdarea e pasiune.

În comunicare, diferențiatorul principal - acel CEVA e cel care schimbă din start „regulile jocului”.

Vezi mai mult
IUL 07, 2020 imagine

How To Be More Creative in Your Personal and Professional Life

Gabriela Alamă presents for kreatoria.ro some advantages of creativity in personal and professional life.

Vezi mai mult
IUL 07, 2020 imagine

Cum aduci mai multă creativitate în viața personală și cea profesională

Creativitatea, la fel ca fericirea, se dovedește a fi un obiectiv greu de atins. Cu cât încercăm mai mult să fim creativi, cu atât mai mult creativitatea ne scapă printre degete

Vezi mai mult
IUN 07, 2020 imagine

Lorand Soares Szasz (Upriserz): Sunt un spirit liber în gândire și acțiuni!

Dialog cu Lorand Soares Szasz despre bani și creativitate. Două cuvinte, care în accepțiunea unora, nu se pot pune în conexiune. Pentru unii, acestea sunt două “filme” diferite. Nu și pentru invitatul meu.

Vezi mai mult
IUN 05, 2020 imagine

Gabriela Alamă, expert parenting: Când părinții sunt creativi alături de copiii lor au ocazia de a trăi împreună mai multă bucurie reciprocă!

Gabriela Alamă este expert parenting și cea care de câțiva ani se ocupă ca articolele de pe SuntParinte.ro să fie croite într-un mod constructiv pentru părinți și copii.

Vezi mai mult
MAI 28, 2020 imagine

Ofelia Cozma: Poți face ca și lucrurile triste să fie abordate cu grație și spirit!

Invitata mea de astăzi este de-o eleganță a vremurilor de altădată și de o modernitate a celor de acum. Este un om fin, cu o istorie de film pe care o povestește cu grația omului trecut prin provocări care nu lasă riduri pe suflet.

Vezi mai mult
APR 12, 2020 imagine

Crina Alexe (redactor-șef Thriveglobal.ro): Cred că societatea trebuie să aibă grijă (și) de artiștii ei.

Pe Crina Alexe am citit-o în ELLE, am întânit-o la un eveniment RINGIER anul trecut, când a intrat în sala EXACT când se extrăgea numele ei la un concurs de premiere a celor care se implicase în trecut în diferite campanii umanitare.

Vezi mai mult
APR 10, 2020 imagine

Cum să ai un boost de creativitate si reinventare. Schița ta de idei.

Urmărește nevoia care generează oferta. Studiază oamenii! Notează-ți!

Vezi mai mult
MAR 31, 2020 imagine

Tedi Migdalovici: First lady în diplomația privată

“Dacă ai viziune și pui osul la treabă e doar o chestiune de timp pâna bifezi la scară mare.”

Vezi mai mult
MAR 29, 2020 imagine

Celula de Creativitate. Oameni și proiecte care aduc binele

Un articol update-uri, care vin pe măsură ce descopăr inițiative cu care rezonez, care simt că impactează, care simt ca pot genera transformări.

Vezi mai mult
MAR 22, 2020 imagine

Corina Bernschutz-Marinca (Reinventator de profesie): Am nevoie să fiu în pace în timp ce stau la masă doar eu cu mine și un caiet.

Am auzit numele ei parcă desprins dintr-un roman de dragoste din istoria anilor 1950, pentru prima dată la The Alternative School of Creative Thinking.

Vezi mai mult
MAR 15, 2020 imagine

Program de ateliere online de CREATIVITATE. Gratuite!

Mă pun în slujba oamenilor. Am inițiat, acum în starea de alertă în care suntem, Programul de Creativitate și Scriere Creativa pentru elevi până in 14 ani. Este un Program Pro Bono.

Vezi mai mult
MAR 06, 2020 imagine

Expert britanic în educație vine la București: ”Viitorul aparține minților curioase”

Training-ul organizat de Fundația Acorns prin Centrul de educație timpurie First7 va avea loc pe 28 martie, la Camera de Comerț și Industrie a României.

Vezi mai mult
MAR 04, 2020 imagine

Alice Sharp (Specialist Britanic in Educatie Timpurie): Ce facem noi, în fiecare minut din fiecare zi, contează.

Alice Sharp este specialist britanic în educație și câstigătoarea Premiului pentru Cea mai Inspiratoare Personalitate din domeniul educației timpurii.

Vezi mai mult
MAR 03, 2020 imagine

Doris Lupu (RVE Sibiu): Blocajele sunt bine venite și ele. Ne ajută să ne oprim din flux.

Doris Lupu: 25 de ani de radio, cu precădere jurnalism social și medical, specialist PR, antreprenoare și mamă. Este o INIMĂ în orașul SIBIU și își aduce contribuția în Proiectul „Inimi sănătoase pentru copii”.

Vezi mai mult
MAR 03, 2020 imagine

Ana M. Marin (Om de Comunicare): A fi introvert nu doare și că a accepta și a ieși de sub eticheta asta este cel mai frumos lucru care s-ar putea întâmpla.

Trainer de vise împlinite se definește ea pentru că îi place să susțină oamenii să facă planuri pentru a își îndeplini atât visele, cât și visurile.

Vezi mai mult
MAR 02, 2020 imagine

Lidia Laic (25 de ani în Radio Romania Cultural): Omul de radio este un om empatic, un om care se raportează la ceilalți!

Refuz să cred că nu pot să trec peste obstacole, că nu aș putea să tratez un subiect dificil de exemplu. Refuz să cred că nu poate fi îmblânzit.

Vezi mai mult
FEB 25, 2020 imagine

Arhitect Matius Ichim (Chillya): Viaţa de creativ în marele oraş ne-a solicitat atât de mult încât simţim visceral nevoia de evadare! (1)

Chillya: un loc de joacă creativă. 4,5 mp utili, invadați la propriu de glicină, de miros de mentă, lavandă şi lămăiţă. Și aș mai spune eu de Libertate.

Vezi mai mult
FEB 25, 2020 imagine

Arhitect Matius Ichim (Chillya): Viaţa de creativ în marele oraş ne-a solicitat atât de mult încât simţim visceral nevoia de evadare! (2)

Matius Ichim: Un alt defect ireparabil care m-ajută să creez este speranţa că, prin creaţie, voi fi nu doar acceptat, dar şi iubit de lume şi de Dumnezeu.

Vezi mai mult
FEB 24, 2020 imagine

Interviu Corina Bădescu: Munca de coach pentru mine este ca o bijuterie.

Coaching-ul este o conversație structurată care este condusă de către coachee și respectă agenda acestuia.

Vezi mai mult
DEC 27, 2019

Felul în care îmi vorbești

Generația aceasta situată ca o Elveție între Recompense și Pedepse, generația aceasta își proclamă încă din frăgezime dreptul de a i se vorbi altfel.

Vezi mai mult
DEC 25, 2019 imagine

2019. Bilanț contabil de bucurii.

Îți mulțumesc, 2019, pentru că ai fost plin, îmbelșugat și mai ales darnic în Renaștere. Recompunere. Tansformare. Evoluție.

Vezi mai mult
NOI 20, 2019 imagine

Diana Dragne (Interior designer): În casă totul e cu poveste. Un interviu-invitație la liniște!

Avem de-a face cu un interior designer&ilustrator care transformă lucrurile de parcă le-ar introduce într-o mașinărie magică a simplificării.

Vezi mai mult
NOI 15, 2019 imagine

Eșecul este constructiv dacă vrei să înveți din el

În sesiunea de toamnă-iarnă Conferințele BookLand Evolution revin pe 21 Noiembrie’19 în Focşani, la Colegiul Național Unirea

Vezi mai mult
NOI 11, 2019 imagine

Oana Vremeș (INTIS): Luxul nu trebuie să presupună risipă și exagerare.

Am fost colege la PRO TV și încă de pe atunci am "citit" în Oana Stoica un spirit liber, pasionat de lucruri fine, de călătorii, un om care vrea să rezolve probleme și care vrea evoluție.

Vezi mai mult
SEP 13, 2019 imagine

Loredana Munteanu (Tramvaiul poeziei): Oamenii creativi simt diferit lucrurile sau acordă timp să privească lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

Am organizat acest proiect, Tramvaiul Poeziei, în contextul în care, 46 % dintre bucureșteni au declarat că nu au citit nicio carte într-un an, iar 2019 e anul cărții…

Vezi mai mult
IUL 22, 2019 imagine

De la Jurnalism de Liga Întâi la Libertate Supremă: Afaceri cu rulota pe faleză.

Clătităria La Pecheni (Eforie Nord) este o insulă, o insulă printre plastic, chiștoace, oameni veniți la plajă ca la o pauză de respectat reguli și descălecat de la valori.

Vezi mai mult
IUL 22, 2019 imagine

(Guest Post) Roxana Bocancea: M-am îndrăgostit de limba rusă. Este dulce, melodioasă, flexibilă. Dificilă. De ce recomand limba rusă micuților?

Care este vârsta ideală pentru copilul tau ca să asimileze o limbă străină? Răspunsul meu este unul cât se poate de obiectiv: de la orice vârstă.

Vezi mai mult
IUL 22, 2019 imagine

Aida Matache (House Warmer, Omega House): Am învățat în aceste 7 luni de antreprenor cam cât în 5 ani ca angajat!

Aida Matache este House Warmer la Omega House, spațiul de Co-living și Co-working din Bucureșți. Are o filozofie de viață interesantă și tocmai, ce a trecut prin multe schimbări, renunțări-de bună voie-și ieșiri din zona de confort.

Vezi mai mult
IUL 17, 2019 imagine

Este lumea aceasta prea îngustă pentru oamenii buni?

L-am scris dintr-o suflare. Un năduf care ieșea din inima direct în vârful degetelor. M-am născut la timpul nepotrivit, în țara nepotrivită?

Vezi mai mult
IUL 16, 2019 imagine

(GUEST POST) Iunieta Sandu: Am plecat cu autorulota două săptămâni și m-am întors fără frici

Am rugat-o pe Iunieta (PR & Content Creator Freelance, NO.MAD Talks Founder) să povestească despre o experiență de milioane, o călătorie cu autorulota în Europa care s-a dovedit pentru ea mai mult decât o vacanță.

Vezi mai mult
IUL 05, 2019 imagine

Adina Săniuță. Anul sabatic? Insula mea cu nisip fin a luat forma voluntariatului!

Îmi place să cunosc oameni care au în ei combustibilul de schimbare. Astăzi, o reprezentantă a Generației cu Cheia de Gat: Adina Săniuță, energia timpului aplicat.

Vezi mai mult
IUL 03, 2019 imagine

Delia Grigoroiu, Coach: Fiecare zi e unică. Dacă azi nu a ieșit cum mi-am dorit, mai am o șansă și mâine!

Pe Delia o cunosc de când există o emisiune foarte făină Totul despre mame, prezentată de o la fel de făină femeie Ruxandra Rusan și difuzată pe Prima TV. De fiecare dată când am intrat în platou, Delia era cea care stingea emoțiile.

Vezi mai mult
IUN 18, 2019 imagine

O duminică zen, de început de vară, petrecută în familie, în București!

Iarmaroc Zen Editia #4 Iarmarocul Părinților și Copiilor. Duminică, 23.06.2019, de la ora 10.00, la Nod makerspace - Splaiul Unirii 160, la doar 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou, Timpuri Noi.

Vezi mai mult
MAI 28, 2019 imagine

Antreprenor. Soloprenor. Intraprenor. Duc toate drumurile la antreprenoriat?

Ideea de a fi propriul șef astăzi se traduce în multe cuvinte. Antreprenor. Soloprenor. Intraprenor. Dincolo de idei, de gânduri, de visuri apar obstacolele: cum faci rost de timp pentru a-ți crește pasiunea, cum faci rost de bani de investiții?

Vezi mai mult
MAI 03, 2019 imagine

Înlătură barierele emoționale și lasă viața să curgă. Interviu cu Lina D.Toma

Lina D. Toma: A predat limbile străine într-un mod cu totul nou, folosind design cognitiv, latura emoțională și rescrierea memoriei emoționale. Inedit, nu? Tipul de profesor nou, modern, inovativ pe care ni-l dorim pentru copiii noștri.

Vezi mai mult
MAR 19, 2019 imagine

Valentina Secara (Acorns Nursery): Sunt omul care nu crede in cuvantul imposibil!

Cand spui Valentina Secara spui educatie timpurie de inalt nivel si eforturi intense pentru a misca acest univers intr-o directie si mai buna. Dar Valentina este si un om preocupat de frumos, de armonie, de dezvoltare personala si gandire pozitiva.

Vezi mai mult
IAN 10, 2019 imagine

Ana Maria Vasilache: Cea mai mare temere creativa ar fi sa uit.

Ana Maria Vasilache. Ori pe omul acesta fain este cam greut sa-l indesi intr-o prezentare scurta. Si totusi… writer, lover, mother.

Vezi mai mult
AUG 16, 2018 imagine

Ce am facut in 2 ani de concediu de crestere copii? Bilant (I)

M-am descurcat cu mult mai bine decat mi-am acordat nota in momentul in care la ecografie ni s-a spus: aici este primul, si aici al doilea.

Vezi mai mult
FEB 28, 2017 imagine

Niculina Gheorghiță: A fi o mamă bună înseamnă să fii mereu de partea copilului tău.

Cu Niculina despre a fi mamă, despre cum să ne raportăm la acest rol imens astfel încât să fie împlinitor pentru întreaga familie,

Vezi mai mult
IAN 15, 2017 imagine

Diana Vijulie (consilier pentru dezvoltare personală): Le spun mamelor să învețe să se iubească mai mult

Ea este Diana. Cunoscută ca Diana mamă-autoare a CMR, Diana blogger, Diana femeia care dorește să evolueze și să crească, Diana instructor de Positive Parenting si consilier pentru dezvoltare personală.

Vezi mai mult
DEC 15, 2016 imagine

Constantin Amariei: Antrenorul pentru viață ajută un număr cât mai mare de oameni într-un timp cât mai scurt să-și definească obiective specifice

Evenimentul „Inspiratie pentu Aspirații” înseamnă un mod prin care oamenii se pot reinventa sau pot gasi idei inspirate pentru a obține mai mult de la afacerea lor, de la locul lor de muncă sau de la viața lor.

Vezi mai mult
SEP 11, 2016 imagine

Psihoterapeut Lidia Gheorghe: Cred ca este important ca viitorii parinti sa se conecteze si emotional cu puiul lor

Lidia este Psihoterapeut-specializare families i copii, Educator Prenatal Certificat International Lamaze, Consultant alaptare si…Mama.

Vezi mai mult
SEP 03, 2016 imagine

Cristina Mihaela Varga Rădulescu: În pictură nu există greşeală, oricând putem retuşa ceva ce nu a ieşit bine

Cristina este de părere că în 2016 dacă renunţi la prejudecăți și orgolii devi liber şi ai parte de tot felul de experienţe şi proiecte creative. Devine uşor sa faci artă in fiecare zi, oriunde și în orice condiţii.

Vezi mai mult
AUG 18, 2016 imagine

Laura Ducu, PR Manager Arkadia ShortFest: Ne dorim să ne alăturăm unei cauze care ia amplorare la nivel global - regenerare urbană prin cultură.

Festivalul în cifre:26 de scurt-metraje în selecția oficială, din 13 țări și 3 continente, 325 de minute delicioase de povești, un documentar - Nourathar, un lung-metraj multi-premiat – Bacalaureatetc. de toate acestea ne povestește Laura.

Vezi mai mult
AUG 07, 2016 imagine

Iohanna Purdea, expert în comunicare: Mă fascinează oamenii care investesc forță și pasiune în ideile lor și le fac să prindă viață.

Are o experiență fascinantă în comunicare, presă, este mamă și blogger. Ea este Iohanna și spațiul în care scrie cu tot sufletul este Johannasburg.

Vezi mai mult
AUG 04, 2016 imagine

Mirela Pop: Fara curiozitate, omenirea nu ar fi descoperit nimic, nu ar fi aflat nimic, nu ar fi inteles nimic

In ziua de astazi, foarte multi medici sunt convinsi de legatura indisolubila dintre minte si corp, de faptul ca aceasta legatura nu mai poate fi ignorata in domeniul sanatatii.-spune autorul Mirela Pop

Vezi mai mult
IUL 13, 2016 imagine

Nadina Nedelea Rus, Asociația Facem România Bine: Trebuie doar puțin din inima fiecăruia, ca să pornim o inimă a tuturor românilor.

Nadina ne vorbește despre acțiunile de îmbunătățire a României, despre acțiunile Asociației Facem România Bine și cum ne putem și noi implica, dacă ne pasă bineînțeles.

Vezi mai mult
IUL 13, 2016 imagine

Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine: De evitat, sunt ținutele ridicole alese exclusiv de dragul modei

Discutăm despre ce este permis și nu este permis în modă, cu Raluca, o tânără care are deja un CV impresionant: consultant de imagine, absolventă a Swiss Image Institute, specialist în etichetă socială.

Vezi mai mult
IUN 25, 2016 imagine

Interviu cu Designerii care semnează pentru Pop-up Store-ul verii 2016

Designers Signature este un concept store care reunește un designer vestimentar, un designer de încălțări și genți și un artist care pictează pe porțelan.

Vezi mai mult
IUN 10, 2016 imagine

Ancuța Tănase, Ancolette: Femeile care optează pentru pantofi pictați vor să poarte altceva. Ceva care atrage atenția.

Pictura pe pantofi. Sună interesant pentru fetele și femeile care vor să poarte ceva deosebit, personalizat. Inedit.

Vezi mai mult
IUN 09, 2016 imagine

Despre povești cu vinuri inedite cu Lilia Dulgher, vinaria Gitana: Un vin bun este un vin care nu te lasă să-l uiţi.

Un vin bun este ceva deosebit. Am povestit cu o persoană fascinantă despre cum să deții și să transformi într-un business de succes o vinărie. Lilia Dulgher este încântătoare.

Vezi mai mult
IUN 03, 2016 imagine

Nata Albot, vedetă din Moldova, blogger și organizator de festivaluri:Tradiție pentru mine înseamnă hrană pentru rădăcinile mele

Nata declară că tradiție pentru ea înseamnă să aibă grijă să-și iubească și să transmită tradițiile.

Vezi mai mult
MAI 26, 2016 imagine

Loredana Munteanu si Cristina Dobrescu, LivrezDragoste.ro: Scrisul de mână are viitor!

Când am vazut ce minunații fac cele 2 tinere talentate de la LivrezDragoste.ro nu am putut decât să ne echipăm cu întrebări să aflăm mai multe.

Vezi mai mult
MAI 26, 2016 imagine

Irina Calancea, Irka Shoes: Propun o altfel de cerere în căsătorie: cu pantoful potrivit

O cerere în căsătorie trebuie să fie memorabilă, ca în povești. Începând de astăzi, visele devin realitate cu Irka Shoes și noul concept: cerere în căsătorie cu pantoful potrivit.

Vezi mai mult
MAI 18, 2016 imagine

Jane Nicholson, președinta și fondatoarea Fundației FARA: "În România am găsit misiunea vieții mele"

Cum începe povestea? În 1991, Jane Nicholson, președinta Fundației FARA, a venit pentru prima oară în România, ca voluntară și a fost consternată la vederea copiilor din orfelinatele postcomuniste.

Vezi mai mult
MAI 10, 2016 imagine

Regina Bulai, director FUNDAȚIA FARA: Principala nevoie a oricărui copil este de a fi iubit.

Fundația FARA începe cu un om, când, în 1991 a văzut reportajele infiorătoare despre orfelinatele postcomuniste. Este vorba despre britanica Jane Nicholson, care a venit în anii 90 în România.

Vezi mai mult
MAI 08, 2016 imagine

Connie Larkin, Executive Coach: Ce-ar fi dacă, am recunoaște că suntem, deja, genii?

Connie a fugit din România la doar 24 ani, cu 20 de dolari în blugi. Astăzi este Executive Coach și Instructor de PhotoReading. Și are multe de dăruit lumii din jur, prin ceea ce face.

Vezi mai mult
MAI 05, 2016 imagine

Arhitectura frumosului-un dialog cu fondatoarele Ioka Design: Camina Nicolau și Iulia Oniciuc

Atunci când pasiunea ta se transformă într-un job full time căruia i de dedici în totalitate pot prinde viață visuri și idei extraordinare. Un interviu de Roxana Bălan

Vezi mai mult
APR 08, 2016 imagine

Rudolf Costin, cineast internațional: Toate domeniile în care lucrez au “imaginea” ca numitor comun.

Îți prezint povestea unui cineast român în New York, pasionat de imagine de film, gastronomie și munți.

Vezi mai mult
MAR 29, 2016 imagine

Timewriters: Inspirația unui fotograf apare din lucruri neașteptate sau vine pe moment.

Timewriters înseamnă pasiune, iubire, devotament. Este mai mult decât un proiect, este un axis mundi pentru Aura și Alex, adica Timewriters.

Vezi mai mult
FEB 14, 2016 imagine

Lina Toma, designer cognitiv: Fericirea înseamnă responsabilitate totală și absența fricii

Lina Toma este designer cognitiv. Ce este un designer cognitiv:Un designer cognitiv este o persoană care-și "desenează" conștient și voluntar mintea și creierul.

Vezi mai mult
FEB 10, 2016 imagine

Nicoleta Svârlefus: Ceea ce funcționează pentru mine este să fiu atentă la ce mă inspiră și să fiu prezentă!

La un dialog savuros și important cu astrolog și trainer de dezvoltare personală Nicoleta Svârlefus.

Vezi mai mult
DEC 23, 2015 imagine

Scrisoare către 2015. O călătorie prin cele 12 luni.

E decembrie, ne uităm la ce an am avut, ne bucurăm, ne întristăm, ne încurajăm și mergem înainte. Anul tău, 2015, cum a fost?

Vezi mai mult
DEC 15, 2015 imagine

Monica Rădulescu: "Pentru mine creativitatea înseamnă evoluție și descoperire. Iar BonBons s-a născut din dor de copilărie și poftă de dulce."

Reporter, realizator TV, om pasionat de frumos, Monica Rădulescu jonglează cu dibăcie între mai multe activități. Face niște coliere magice și trăiește viața din ce în ce mai cu recunoștință.

Vezi mai mult
OCT 13, 2015 imagine

Paula Godeanu, Copiii Noului Pământ: "Susțin educarea copiilor cu iubire și înțelegere".

Copiii Noului Pământ este un proiect dezvoltat de Paula Godeanu, un proiect prin care vine mai aproape de mămicile ce-și doresc să-și cunoască, înțeleagă mai bine copiii și să participe conștient la dezvoltarea lor armonioasă.

Vezi mai mult
OCT 13, 2015 imagine

Ioana Marinescu, blog Pisica pe Sârmă și Magia Florilor:"Mă bucur de ceea ce îmi oferă fiecare experiență"

Ioana este un om talentat care își exprimă aptitudinile într-un mod versatil și năstrușnic.Și-a lansat luna aceasta blogul ei prin care își povestește experiențele de mamă și nu numai.

Vezi mai mult
OCT 09, 2015 imagine

Izabela Mandoiu:"Prin creațiile mele duc mai departe valorile portului tradițional românesc"

Izabela crede în frumusețea portului românesc. Îl aduce în cotidian, invitându-le pe doamne și domnișoare să-l poarte cu respect și entuziasm.

Vezi mai mult
AUG 30, 2015 imagine

Fotograf Cristian Bucur: Fotografiile trebuie să spună o poveste, să inspire.

Cristi Bucur este unul din tinerii care adoră să surprindă lumea prin fotografie. E mai mult decât o pasiune pentru el, mai mult decât un hobby. E un stil de viață.

Vezi mai mult
IUN 14, 2015 imagine

Dorian Saleno: "Când îmi exprim talentul, mă simt fericit. Pentru mine, viața înseamnă muzica."

Dorian Saleno are 11 ani și jumătate și a cântat deja pe scene din întreaga lume, în Australia, America și Europa, alături de părinții Julia și Romeo Saleno, bucurându-se de apreciere și facând ceea ce îi place enorm de mult: să cânte și să încânte.

Vezi mai mult
IUN 14, 2015 imagine

Genoveva Hossu: "Sufletul tânjește după libertate și să nu-l lași să se exprime, înseamnă nebunie curată."

Decorator talentat și apreciat, Genoveva Hossu impresionează prin conceptele pe care le transmite. Trăiește liber și pune suflet în fiecare proiect.

Vezi mai mult
IUN 04, 2015 imagine

Vedeta de televiziune Teodora Drăgoi Pop: “Oameni dragi, viaţa este grozavă, dacă faci din ea o chestie grozavă!

Realizează și prezintă două emisiuni la TVH, iubește viața și oamenii. Un om cu suflet mare care are ceva de spus și le spune bine.

Vezi mai mult
MAI 28, 2015 imagine

Episodul 8 al campaniei Kreatoria.ro dedicată elevilor talentați, Matei Gheorghiță: "În teatru, eu mă simt talentat și liber în exprimare."

Matei are 15 ani, este din Iași și este pasionat de actorie. Are multe premii la activ și ar vrea ca toată lumea să aibă bun simț.

Vezi mai mult
MAI 28, 2015 imagine

O zi din viața unui Chef cu Mirela Ivașcu: “Un chef adevărat nu doarme niciodată".

Mirela Ivașcu e un Chef care a crescut profesional asemeni lui Făt-Frumos. Cu studii serioase în Franța și inovație aplicată în România într-un cochet Bistro de pe strada Paris, Mirela are un cuvânt de spus în arta gătitului.

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată elevilor talentați. Episodul 3, Daria Stoleru: "Îmi doresc o lume plină de oameni buni, fără răutate și invidie."

Continuăm campania cu al treilea episod. Discutăm cu Daria, micuța cântăreață de 11 ani.

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată elevilor talentați. Episodul 4, Cristian Prăjescu: "E minunat ce poate crea omul"

Cristian este un simplu "puști" de 18 ani, așa cum chiar el se descrie care, adoră să cânte și să încânte oamenii. Adoră să creeze și să compună piese cu poveste! :)

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Stanciu Andreea-Laura, Colegiul Național Roman-Vodă: ”Orice este posibil, fiecare din voi este special, fiecare are ceva aparte”

Cu ajutorul doamnei profesoare Gabriela Romano, am extins campania și am cunoscut o nouă elevă talentată și cu vise mari.

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Andreea Mîrț, episodul 6 din campania Kreatoria.ro dedicată elevilor talentați: Există anumite chei care te ajută să deschizi cufărul succesului

Continuam călătoria noastră cu scopul de a descoperi elevi care au ceva de spus.

Vezi mai mult
MAI 10, 2015 imagine

Julia Saleno: “Iubirea este totul și nimic nu există fără iubire!”

Julia Saleno este ambasador al păcii, femeie de succes a anilor 2013 si 2014, cântăreață, compozitoare, poetă, profesor, producător, președintă a doua organizații socio-culturale.

Vezi mai mult
MAI 10, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată elevilor talentați. Episodul 1, Ioana Andrei: "Când îmi exprim talentul mă simt în al nouălea cer"

Ioana Andrei este o elevă talentată, îmbină pianul, baletul cu matematica și informatica. Ioana le transmite celor mari să se relaxeze și să fie copii, să ia munca ca pe un joc Monopoly, logic, dar amuzant și creativ.

Vezi mai mult
MAI 10, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată copiilor talentați. Episodul 2, Ana Marinescu: "Le-aș spune, oamenilor mari, să nu mai mintă și să fie iubitori mereu"

Micuța cântăreață și balerină, Ana-Bianca Marinescu este o fetiță în vârstă de șase anișori. Premiată la multe festivaluri de interpretare, Ana ne-a răspuns cu puritatea vârstei la întrebările de mai jos. Ceea ce e prețios.

Vezi mai mult
APR 09, 2015 imagine

Loredana Boghiu, realizator Radio Lynx: “Încerc să aduc în studio oameni care să inspire, oameni care să arate că se poate să-ți urmezi sufletul și pasiunea.”

Discutăm cu Loredana despre culisele unei emisiuni radio, ce înseamnă un subiect bun pentru ea, ce o inspiră și mai ales cum își construiește o viață cu sens.

Vezi mai mult
APR 09, 2015 imagine

Adelina Toader, practica finante internationale: ”Daca vrei sa ai un business sustenabil pe termen lung (adica cel putin 5 ani), creativitatea trebuie sa iti curga prin vene.”

Adelina are 29 de ani, practica si e pasionata de finante internationale, de leadership si dezvoltarea tinerilor profesionisti. A studiat si lucrat in diverse locatii precum Madrid, Hong Kong si de 5 ani locuieste in Amsterdam.

Vezi mai mult
APR 08, 2015 imagine

Cosmin Andron, proiect Kilimanjaro for Hope: “Viata este suma experientelor si nu a lucrurilor pe care le am“

Cosmin este ghid montan si instructor de alpinism si schi. Ascensiunile sale au fost prezentate in presa nationala si internationala.

Vezi mai mult
MAR 29, 2015 imagine

Antonia Constantinescu, elevă selectată în proiectului Excepționalii: “A trăi frumos înseamnă să te bucuri de absolut orice, oricât de mic sau nesemnificativ ar părea.”

Viața așa cum e văzută de o tânără deosebită selectată în cadrul proiectului Excepționalii.

Vezi mai mult
MAR 29, 2015 imagine

Manuel Cazac, elev selectat în proiectului Excepționalii: ”Orice dorință se îndeplinește dacă muncim în acest sens.”

Despre valori și drumul către performanță în viziunea elevului Manuel Cazac, selectat în cadrul proiectului Excepționalii.

Vezi mai mult
MAR 29, 2015 imagine

Mădălina Mihăilă, elevă selectată în proiectului Excepționalii: ”Aproape orice poate deveni realitate, trebuie doar să vrei cu adevărat.”

Vorbim cu o parte din tinerii selectați în proiectul Excepționalii. Acum, cel de-al treilea interviu, de data aceasta cu Mădălina Mihăilă.

Vezi mai mult
MAR 18, 2015 imagine

Nicoleta Svârlefus, Astrocafe: "2015 este anul geniului, avem posibilitatea să descoperim acea sămânță de geniu din noi."

Vorbim cu Nicoleta despre 2015: "un an puternic, care ne invită la schimbări." Nicoleta Svârlefus este astrolog, consilier de dezvoltare personală și spirituală, om de televiziune și cine știe ce mai pregătește frumos.

Vezi mai mult
MAR 08, 2015 imagine

Georgeta Nenciu, Președintele Fundației “Prețuiește Clipa”: “Copiii ajung să ne învețe pe noi adulții să îndrăznim să dărâmăm barierele mentale”

Georgeta Nenciu este Președintele Fundației “Prețuiește Clipa” și se implică de mulți ani în activități dedicate copiilor. Proiectele sunt mai ales din sfera educației, se desfășoară în școli și au ca scop dezvoltarea personală a copiilor.

Vezi mai mult
FEB 01, 2015 imagine

De vorbă cu Ionuț Rădulescu. Cum e viața unui artist la New York și cum poți să te apropii de succes acolo.

Ionuț Rădulescu este un om talentat de care se va auzi multă vreme. Un creativ care vrea să-și lase amprenta în lumea aceasta și care ne spune ce ascultă când lucrează, cum arată agenda lui creativă și ce îl inspiră.

Vezi mai mult

Inscrie-te la Newsletter

kreatoria

Cele mai citite articole