Genoveva Hossu pentru Kreatoria.ro: Confort și eleganță într-un cabinet psihologic? Se poate, cu siguranță.

 

Articol realizat de Genoveva Hossu, decorator

 

Pentru Kreatoria.ro

În amenajarea acestui cabinet psihologic am plecat de la ideea transformării unui spațiu rece și tern, într-un loc primitor, cald și extrem de confortabil. Clasicul și accentele contemporane se îmbină desăvârșit, realizând imaginea unui interior modern, la baza căruia se află textilul ales – exclusiv din gama JAB Anstoetz.

Chiar dacă, la prima vedere, canapeaua psihologului e punctul principal de focus al întregului decor, am încercat să creez și alte arii de interes, la fel de atrăgătoare. Biblioteca imensă, ce îmbracă peretele din spate, e accesorizată frumos cu o scăriță și completează ideea unui decor aerisit și elegant.

La nivel cromatic, am îndrăznit să aleg o combinație atipică de zmeură și vișină putredă, de mov și ciclamen, pe o bază de alb imaculat, pe care l-am folosit din abundență.

Liniile drepte și pattern-urile feminine, însoțite de accesorii decorative fine și totuși pline de personalitate, întâmpină cu căldură și o atmosferă plăcută, familiară.

 

În final, amenajarea acestui spațiu a rezultat într-un loc minunat, care, dublat de profesionalismul clientului meu – psihoterapeut, depășește orice așteptări.

Pe Genoveva Hossu o gasești si pe pagina ei oficială.

S-ar putea să-ți placă și

Comentarii

Inscrie-te la Newsletter

kreatoria

Cele mai citite articole