Noutăți

SEP 17, 2020 imagine

NO.MAD Talks aduce povești și lecții din lockdown învățate de freelanceri pe 22 septembrie la Povești NO.MADe - Pandemia Made Me Do It

Pe 22 septembrie, la CoOperativa (str. Icoanei nr. 86, București). 10 freelanceri și câțiva invitați speciali vor povești despre cum pandemia le-a scos din priză proiectele la care lucrau.

Vezi mai mult
SEP 16, 2020 imagine

7 școli renovate de Asociația BookLand în mediul rural! Până la final de an vor fi 12.

Până în momentul de față au fost renovate și dotate cu varii echipamente moderne 7 instituții de învățământ care își primesc cu o nouă înfățișare elevii pe 14 septembrie.

Vezi mai mult
AUG 28, 2020 imagine

Creative Business Serial, Ruxandra Stoica (HoReCa): Niciun business nu poate rezista fără creativitate. O idee poate deveni colacul de salvare uneori.

Cu cât discut mai mult cu antreprenorii, cu atât îmi cimentez câteva idei: este o perioadă care necesită o dinamică a ideilor altfel, creative și este o perioadă care consumă enorm mintea, sufletul, energia celor care dețin frâiele businessurilor.

Vezi mai mult
IUL 07, 2020 imagine

RADAR Kids și Lidl România lansează concursul ”Fii coautorul unui show animat imersiv”

RADAR Kids și Lidl România lansează un concurs inedit adresat copiilor, în cadrul proiectului Biblioteca de New Media Art pentru copii.

Vezi mai mult
APR 23, 2020 imagine

Exercițiu de imaginație: cum am obține ce avem nevoie, într-o lume în care nu mai există bani?

În contextul în care, deși banii, nevoile se mențin iar păstrarea obiceiurilor rămâne obligatorie, pentru buna noastră stare mintală, poate e necesar să ne îndepărtăm cu doi pași de situația curentă și să schimbăm puțin paradigma.

Vezi mai mult
MAR 05, 2020 imagine

Credem în conceptul de școală care învață

Joi, 12 Martie 2020, Conferinţele BookLand Evolution (ediția a 7a) revin la Ploiești cu 7 speakeri excepționali. Înscrierile online au depășit deja așteptările, tinerii dorind să se lase inspirați de recomandările acestora în a-și îndeplini visul.

Vezi mai mult
FEB 28, 2020 imagine

Ce mi-ar plăcea să fac pentru tot restul vieții mele fără să mă plictisesc?

Marţi, 3 Martie 2020, Conferinţele BookLand Evolution (ediția a 7a) demarează la București cu 7 speakeri excepționali. Înscrierile online au depășit deja așteptările, tinerii dorind să se lase inspirați de recomandările acestora în a-și îndeplini visul.

Vezi mai mult
FEB 05, 2020 imagine

Ghidul pentru părinții responsabili la volan. Un curs al Academiei Titi Aur

Academia Titi Aur, școala de condus defensiv și pilotaj, a lansat cursul Ghidul Părintelui Responsabil la Volan, un produs 100% românesc dezvoltat de trainerii ATA.

Vezi mai mult
IAN 15, 2020 imagine

Disney revine la București într-un concert special

Pe 7 și 8 februarie, la Circul Metropolitan din București, World Arts Production prezintă publicului producția DISNEY IN CONCERT - MAGICAL MUSIC FROM THE MOVIES.

Vezi mai mult
NOI 14, 2019 imagine

Iarmaroc Zen: Iarmarocul Părinților și Copiilor

Iarmaroc Zen, editia 5 – Iarmarocul Părinților și Copiilor Duminică, 24 noiembrie, Nod makerspace

Vezi mai mult
OCT 24, 2019 imagine

Înconjurați de cărți bune și de oameni pe care să îi admirăm, drumul către devenire e mai scurt

Se pare că, ușor, ușor, românii realizează importanţa acestui pilon care stă la baza existenței unei societăți civilizate. Că să-l cităm pe Spiru Haret: “Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara.”

Vezi mai mult
OCT 24, 2019 imagine

Conferințele dedicate dezvoltării personale prin lectură revin la Constanța

Sute de liceeni și studenți sunt așteptați joi, 24 Oct’19, în Constanţa, pentru a-i asculta și a interacționa cu profesioniști consacrați.

Vezi mai mult
SEP 26, 2019 imagine

NO.MAD Talks lansează Seratele NO.MAD: ateliere ținute în clădiri interbelice

După 12 ediții de conferințe dedicate comunității de antreprenori și freelanceri, NO.MAD Talks revine cu un nou concept: Seratele NO.MAD. În case interbelice, cu romanțe pe fundal și pahare de cristal în mână se vor desfășura seratele lunare.

Vezi mai mult
SEP 17, 2019 imagine

In intampinarea celor care inca nu au ales atitudinea cu care isi vor trai viata

Dupa prima sesiune de primavara-vara, Conferintele Bookand Evolution demareaza sesiunea de toamna-iarna pe 19 Septembrie’19 la Bucuresti, la Universitatea Populara Ioan I. Dalles.

Vezi mai mult
SEP 09, 2019 imagine

Mergi cu Tramvaiul Poeziei!

În anul cărții, ONG-ul Arta nu mușcă aduce poezia mai aproape de publicul larg, facilitănd lectura într-un mod inedit și contribuind pozitiv la imaginea orașului, în perioada 10 septembrie-1 octombrie.

Vezi mai mult
IUL 05, 2019 imagine

2400 de elevi din România au participat anul acesta la proiecțiile de film CinEd

În perioada martie – iunie 2019, în cadrul programului de educație cinematografică CinEd, au fost organizate 70 de proiecții în 23 localități din România, pentru elevii din clasele I – XII.

Vezi mai mult
IUN 18, 2019 imagine

Când suferința se transformă în schimbare pentru ceilalți. Fetița care a inventat perfuziile sub forma de ursuleț de pluț.

Ella Casano, diagnosticată la 7 ani cu o boala autoimună, a fost mereu speriată de perfuzii, asta până când, s-a hotarat să le transform creativ în dispozitive medicale mai prietenoase.

Vezi mai mult
IUN 18, 2019 imagine

Corso Zundert: Parada fantastică din flori, inspirată din creațiile lui Vincent van Gogh!

Corso Zundert este o paradă absolut legendară. Ce are atât de special?…Ei bine, florile! Tema de anul acesta a fost celebrarea vieții și muncii creative a lui Vincent van Gogh.

Vezi mai mult
IUN 18, 2019 imagine

Lenjeriile de pat interactive. O invenție pentru copiii din spitale, dar nu numai!

Cel puțin 10 spitale din America folosesc aceste lenjerii interactive care îi ajută pe copilașii care nu pot să se deplaseze, sa aibă un strop de fun, acolo, chiar în camera de spital.

Vezi mai mult
MAI 31, 2019 imagine

Totul se schimbă. Și se schimbă colosal de rapid. Cum să crești cu Google pe piață de export!

Pe 30 mai, startupurile și-au dat întâlnire la Google Grow Summit. Amploarea, deschiderea spre noi tehnologii și date, la care, altfel nu ai avea acces, sunt cel puțin câteva motive pentru care evenimentul a meritat.

Vezi mai mult
MAI 17, 2019 imagine

CURS: Creativitate Aplicată în Business

Creativitatea este o competentă de bază a secolului nostru. 82% din companiile cercetate în cadrul studiului Adobe, consideră că există o conexiune puternică între CREATIVITATE și BUSINESS.

Vezi mai mult
MAR 28, 2019 imagine

Școala Altfel cu CinEd România: proiecții speciale pentru elevi vor fi organizate în peste 10 localități din țară

Programul de educație cinematografică CinEd România a intrat în următoarea etapă. În lunile martie-aprilie sunt programate peste 20 de proiecții dedicate elevilor din toate ciclurile școlare.

Vezi mai mult
FEB 20, 2019 imagine

Curs Practic Sibiu. Scriere Creativa si Gandire Creativa.

Pe 2 martie, în Sibiu, ești invitat la un curs inedit de Creativitate și Scriere Creativă. Cursul este destinat adulților care vor să afle mai multe despre scrierea creativă... și care vor să exerseze

Vezi mai mult
FEB 13, 2019 imagine

Atelier, 16 februarie, ora 11:00: Ora Magica de Creativitate

Atelier in tandem: parinte&copil. La Atlanthea.

Vezi mai mult
NOI 27, 2018

Oare ni se cuvine?

De ce credem că ni se cuvine totul? De ce, înainte de a oferi noi ceva, avem pretenția să primim? Schimbarea trebuie să vina în primul rând de la noi, ca apoi să se manifeste în jurul nostru. Și cu ce putem începe? Simplu. Cu educația.

Vezi mai mult
OCT 25, 2018 imagine

De ce a fost fain la WEBSTOCK?

Pentru ca iesi din casa si din birou pentru a lua injectii cu idei, ganduri, proiecte diferite.

Vezi mai mult
APR 17, 2018 imagine

„Journey” în România: Bilanț la 5 ani

Anul acesta se împlinesc 5 ani de când Brandon Bays, fondatoarea metodei ”Călătoria”, a susținut primul seminar Journey în România.

Vezi mai mult
MAR 07, 2017 imagine

Aproape 300 de profesori și bibliotecari din țară au participat la sesiunile de formare CinEd. Încep proiecțiile.

În perioada 21 ianuarie – 27 februarie Societatea Culturală NexT a organizat, în cadrul programului de educație cinematografică CinEd, 7 sesiuni de formare pentru profesorii și bibliotecarii din 6 orașe.

Vezi mai mult
MAR 07, 2017 imagine

Reîncep Conferinţele BookLand Evolution în Bucureşti!

De luni, 6 martie 2017, a debutat seria de primăvară-vara a Conferinţelor BookLand Evolution (ediţia a 4a).

Vezi mai mult
MAR 07, 2017 imagine

Musicalul “Micuța Dorothy” revine cu 11 reprezentanții în luna martie, la Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii readuce pe scenă musicalul “Micuța Dorothy”, regizat de Antoaneta Cojocaru, după un scenariu de Silvia Kerim și muzica lui Marius Țeicu.

Vezi mai mult
DEC 14, 2016 imagine

Peste 450 de copii au cântat împreună la Gala “Nicio Școală Fără Cor” din cadrul Festivalului Corurilor Școlare

Timp de 90 de minute, copiii din peste 15 coruri din București și din Brăila, Buzău, Focșani, Galați și Oradea au încântat audiența cu colinde românești și cântece tradiționale de iarnă.

Vezi mai mult
DEC 05, 2016 imagine

Mămicile, mai aproape de perfecțiunea fizică

Mamele pot fi mai aproape de perfecțiune după sarcină datorită tehnologiei producătoare de lenjerie modelatoare.

Vezi mai mult
OCT 16, 2016 imagine

Tinerii din Buzău descoperă cheia succesului în actorie, coordonare proiecte, fotografie și psihologie la Conferințele BookLand Evolution

Luni, 16 octombrie 2016, debutează în Buzău seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare.

Vezi mai mult
OCT 16, 2016 imagine

Modelele tinerilor piteșteni și poveștile acestora de succes

Pe durata celor 4 zile de Conferințe BookLand Evolution, tinerii din Pitești s-au pregătit pentru o carieră de succes, alături de profesioniști din coaching, training, management, educație, nutriție, literatură, jurnalism și psihologie.

Vezi mai mult
OCT 16, 2016 imagine

Vineri afli cheia succesului în radio, sport, teatru si vlogging la Conferințele BookLand Evolution

Vineri, 23 septembrie 2016, continuă la Bucuresti seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a).

Vezi mai mult
OCT 15, 2016 imagine

Prima ediție de Inspirație pentru Aspirații

Pe 25 octombrie 2016 va avea loc prima ediție a Conferinței Inspirație pentru Aspirații, primul pas al unei ample inițiative destinată reinventării personale și profesionale.

Vezi mai mult
SEP 03, 2016 imagine

Știința și fascinația descoperirii

Se lanseaza volumele Un palid punct albastru de Carl Sagan și Destrămarea curcubeului de Richard Dawkins.

Vezi mai mult
AUG 25, 2016 imagine

Bacalaureat, premiat anul acesta la festivalul de la Cannes, va fi proiectat în cadrul Arkadia ShortFest

Despre Bacalaureat s-a scris în The Guardian că este „un studiu de observaţie de 5 stele despre compromisul birocratic din România, realizat cu minuţiozitate şi subtilitate”,

Vezi mai mult
AUG 22, 2016 imagine

Despre Arkadia ShortFest-Ce aduce nou festivalul? Ne raspunde Tudor Smoleanu, Directorul Festivalului

De ce merită să mergeți la acest festival...motive dezvăluite prin ochii directorului de festival.

Vezi mai mult
AUG 18, 2016 imagine

Festivaluri internaționale prestigioase trec prin Băicoi la cea de-a 3-a ediție Arkadia ShortFest

A 3-a ediție Arkadia ShortFest aduce și 3 proiecții speciale aparținând unor festivaluri internaționale de film prestigioase: Festival de Biarritz Amérique Latine, ÉCU - The European Independent Film Festival și KINOdiseea.

Vezi mai mult
AUG 10, 2016 imagine

Despre conferinta dedicata mamelor care alapteaza si viitoarelor mame - Alaptarea. Beneficii pentru mama si copil

Social Moms a marcat Saptamana Mondiala a Alaptarii printr-o conferinta dedicata mamelor care alapteaza si viitoarelor mame – „Alaptarea. Beneficii pentru mama si copil” .

Vezi mai mult
AUG 08, 2016 imagine

Tendințele de toamnă prezentate la Glamour Fashion Show

Vineri seara, Hotelul Iaki a fost gazda unui show de fashion în care Izabela Mandoiu, Sergiu Grosu – Sophia Goldie și The 5th Element au prezentat ce se poartă pentru sezonul următor.

Vezi mai mult
AUG 07, 2016 imagine

Cum să îți determini mintea să lucreze în favoarea ta?

Dacă şi tu vrei să afli cum să renunți la vechiul Sine, să identifici fiecare emoţie care defineşte comportamentul tău”, vino şi tu la Conferinţa dr. Joe Dispenza din 23 noiembrie 2016.

Vezi mai mult
AUG 04, 2016 imagine

Cărți deschise pentru minți deschise!

Când deschizi o carte, de fapt îți deschizi mintea. Cărțile sunt chei aflate la dispoziția ta.

Vezi mai mult
AUG 01, 2016 imagine

Documentarul Nourathar deschide a 3-a ediție Arkadia ShortFest

Deschiderea celei de-a 3-a ediții Arkadia ShortFest va fi un tribut adus artelor vizuale, festivalul debutând vineri 2 septembrie, cu proiecția documentarului Nourathar, care va purta publicul într-o călătorie vizuală prin estetica societății de azi.

Vezi mai mult
IUL 25, 2016 imagine

Motive de Fericire la Summer Fashion Show

Izabela Mandoiu a prezentat ținutele preferate din Colecția „Motive de Fericire” în cadrul Summer Fashion Show, organizat de Hotel Iaki.

Vezi mai mult
IUL 19, 2016 imagine

13 țări și-au înscris filmele în competiția Arkadia ShortFest 2016

Cineaștii de pe 3 continente (Europa, Asia și Africa), și-au înscris scurt-metrajele în cadrul celei de-a 3-a ediții a Festivalului Internațional de Film Arkadia ShortFest.

Vezi mai mult
IUL 09, 2016 imagine

3 echipe de înotători “au făcut valuri” la Swimathon București pentru Hope and Homes for Children și au strâns bani pentru copiii aflați în pericol de abandon

15 înotători au ales să susțină cauza Fundației Hope and Homes for Children participând la Swimathon București și adunând peste 12.000 de lei pentru ca 30 de copii să poată rămâne alături de familiile lor.

Vezi mai mult
IUN 25, 2016 imagine

Joe Dispenza pentru prima dată în România. Pe 23 noiembrie.

Dr. Joe Dispenza te aşteaptă, live, la Conferinţa “Tu eşti Placebo!” Este STARTUL unei serii de evenimente speciale, pentru toţi românii!

Vezi mai mult
IUN 22, 2016 imagine

Zoli TOTH a ajutat 3 beneficiari ai Fundației Hope and Homes for Children să primească biciclete

Muzicianul Zoli TOTH este un susținător activ al Fundației Hope and Homes for Children, implicându-se ori de câte ori are ocazia.

Vezi mai mult
IUN 16, 2016 imagine

NN colectează pupici pe care îi transformă în fonduri pentru Fundația Hope and Homes for Children

NN a amplasat în Băneasa Shopping City din București o instalație de donat pupici în beneficiul copiilor din orfelinate

Vezi mai mult
IUN 13, 2016 imagine

În Mamaia, Designers Signature: Pop-up Store-ul Verii 2016

Începând cu 16 iunie, la Iaki veți găsi creațiile Izabeleo Mandoiu, designer vestimentar, The 5th Element – designer accesorii (poșete și încălțări) și Porphyras – design și pictură pe porțelan.

Vezi mai mult
IUN 10, 2016 imagine

Bucuria de a trai. Eveniment lansare site vedeta TV Teodora Drăgoi Pop

Pe 8 iunie a avut loc lansarea platformei online "Teodora Drăgoi Pop - Bucuria de a trăi"- site ce sintetizează elementele cheie ale unui stil de viață sănătos.

Vezi mai mult
IUN 07, 2016 imagine

Voucher-ul cadou pentru femeile pretențioase

Luna iunie începe cu motive de fericire. Izabela Mandoiu și Estetica Hipocrat anunță un concept inedit de voucher – cadou.

Vezi mai mult
IUN 03, 2016 imagine

Teodora Drăgoi Pop lansează site-ul "Bucuria de a trăi"

În data de 8 iunie, de la ora 18:00 are loc lansarea platformei online "Teodora Drăgoi Pop - Bucuria de a trăi"

Vezi mai mult
IUN 03, 2016 imagine

O zi de aventură în Pădurea Băneasa, cadou de 1 iunie pentru copiii din programele Hope and Homes for Children și ai angajaților Prista Oil Romania

Pe 29 mai, 50 de copii beneficiari ai programelor Fundației Hope and Homes for Children din București și ai angajaților companiei Prista Oil Romania S.A. au avut parte de o zi de aventuri în Pădurea Băneasa

Vezi mai mult
MAI 30, 2016 imagine

De 1 iunie, copiii curioși află la Bookfest De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?

Curtea Veche Publishing, la Bookfest, alături de SlooP Fruli miercuri, 1 iunie 2016, începând cu ora 13:00, vă invită să aflați mai multe despre „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?” semnat de Adina Rosetti și ilustrat de Cristiana Radu.

Vezi mai mult
MAI 19, 2016 imagine

Fundația FARA a sărbătorit 25 de ani în România: 60 de copii sprijiniți de organizație au petrecut un week-end de poveste la București

Evenimentul aniversar de la Opera Comică pentru Copii a fost o bucurie pentru cei mici și cei mari deopotrivă, de la Ambasadorul Marii Britanii, Excelența Sa domnul Paul Brummell la prințesa Marina Sturdza, Jane Nicholson.

Vezi mai mult
MAI 19, 2016 imagine

Fundația FARA aniversează 25 de ani de activitate în România, timp în care a schimbat viețile a 5000 de copii și tineri vulnerabili

2016 este un an special pentru Fundația FARA și marchează aniversarea a 25 de ani de sprijin dedicat copiilor şi tinerilor vulnerabili din România

Vezi mai mult
MAI 13, 2016 imagine

Adina Buzatu aleargă la Semi-maratonul București pentru copiii sprijiniți de Fundația Hope and Homes for Children

Stilistul Adina Buzatu va alerga duminică, 15 mai, la Semi-maratonul București, în sprijinul copiilor vulnerabili beneficiari ai programelor Fundației Hope and Homes for Children.

Vezi mai mult
MAI 10, 2016 imagine

Exit un scurtmetraj ca semnal de alarma

Exit este noul proiect al lui Bogdan Benea (scenarist si regizor). Povestea celor doi, Ana si Rareș, care se întâlnesc să se sinucidă, câștigă Premiului Abis Studio la concursul The Pitch din cadrul festivalului Next.

Vezi mai mult
MAI 05, 2016 imagine

Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție SPECIALĂ! 6 mai 2016, București

Luna Nouă de pe 6 mai e prea frumoasă și pretioasă, ca să o lăsăm să treacă așa.. nesărbătorită, nestoarsă de posibilitațile pe care ni le deschide și nefolosită ca energie creatoare care ni se așterne în suflet, în gând și în viață.

Vezi mai mult
MAI 05, 2016 imagine

Curs de PhotoReading sustinut de Connie Larkin, 21, 22 mai

PhotoReading® (Fotocitire) înseamnă să fotografiezi mental un material scris la o viteză de minim 25.000 cuvinte pe minut.

Vezi mai mult
MAI 05, 2016 imagine

Chef Adrian Hădean aleargă pentru a cincea oară în sprijinul copiilor vulnerabili beneficiari ai programelor Hope and Homes for Children

În 15 mai, la Semimaratonul București 2016, Chef Adrian Hădean va îmbrăca tricoul albastru și va alerga pentru Team Hope

Vezi mai mult
APR 28, 2016 imagine

Nu e nimic în neregulă cu tine! Workshop cu Nicoleta Svârlefus, 15 mai 2015, București

Workshop transformațional, 15 mai 2016. Cu Nicoleta Svârlefus Crezi că ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relație... Când, de fapt, de cele mai multe ori ai nevoie doar să te relaxezi și să respiri. Să trăiești momentul ăsta din viața ta.

Vezi mai mult
APR 26, 2016 imagine

Editura Herald și Fundația Prețuiește Clipa a pregătit un CONCURS DE CARTE pentru voi, alături de noul nostru prieten: Citilă Iepurilă.

EDITURA HERALD vă face cunoștință cu iepurașul iubitor de citit, pasionat de Zen.

Vezi mai mult
APR 20, 2016 imagine

LOREDANA, concert caritabil la New York pentru educația copiilor din România

Vineri, 13 mai, cu începere de la ora 19.00, LOREDANA susține un concert caritabil la New York în beneficiul Asociației Curtea Veche.

Vezi mai mult
APR 20, 2016 imagine

Ateliere de încondeiat ouăle- marca Interaktiv University: din prețuire pentru tradiție

Anul acesta vă așteaptă 2 ateliere de încondeiat ouă, construite pentru a vă aduce puțin mai aproape, în suflete și mâini, datinile străvechi după care erau pregătite ouăle de Paște.

Vezi mai mult
APR 19, 2016 imagine

Cutii de donații amplasate în restaurantele Springtime pentru programul național de lectură “Cărțile copilăriei”

Springtime se alătură programului național de lectură “Cărțile copilăriei” dezvoltat de Asociația Curtea Veche.

Vezi mai mult
APR 18, 2016 imagine

Vești frumoase: campania realizată de Izabela Măndoiu a ajuns la a doua etapă.

Este momentul să purtăm proverbele românești nu doar în suflet, ci și integrate în ținutele vestimentare. Designerul român Izabela Mandoiu lansează Colecția Easy-Wear „Proverbe RomânEști”.

Vezi mai mult
APR 15, 2016 imagine

„Şcoala altfel” cu îndrăgite filme româneşti, la Codlea, în cadrul „Caravanei filmului românesc”

În perioada 18 – 20 aprilie, copiii şi tinerii din Codlea sunt invitaţi la Casa de Cultură a Municipiului Codlea, unde pot să vizioneze filme îndrăgite

Vezi mai mult
APR 15, 2016 imagine

Mai multă îngrijire pentru micuţul tău

Poți descoperi pentru micuţul tău noul şampon extra-delicat de la NIVEA Baby. Bucură-te de fericirea lui!

Vezi mai mult
APR 15, 2016 imagine

Start pentru înscrierile de la atelierul pentru liceeni de la Festivalul Internațional de Film Transilvania

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) lansează înscrierile pentru cea de-a 14-a ediție a atelierului de film Let’s Go Digital!

Vezi mai mult
APR 15, 2016 imagine

Vedete, personalități ale lumii politice și ambasadori au participat la Hope Concert, un spectacol impresionant dedicat celor mai vulnerabili copii ai României

Amalia Enache a purtat o rochie creată de Doru și Dana, doi tineri beneficiari ai programelor Hope and Homes for Children.

Vezi mai mult
APR 15, 2016 imagine

Zilele copilăriei noastre, eveniment pentru cei mici și mai mari, 30 si 31 mai.

În weekendul 30-31 mai, Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2 se transformă într-un spațiu de manifestat, artă și cultură în aer liber.

Vezi mai mult
APR 12, 2016 imagine

O săptămână de muzică clasică la metrou

Atenție, se deschid ușile…urmează “Muzică Clasică la Metrou #4”, în stațiile: Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Universitate și Piața Victoriei, ale căror peroane vor fi transformate în săli de spectacole.

Vezi mai mult
MAR 29, 2016 imagine

City Forest, evenimentul lunii mai în comunitatea smart urban a capitalei

Pe 7 și 8 Mai 2016, vă invităm să petreceți timp de calitate, în cadrul City Forest, o experiență unicat în București.

Vezi mai mult
MAR 10, 2016 imagine

Atelier de caligrafie pentru copii

Academia Motanov organizează la București prima ediție a atelierului de caligrafie pentru copii de clasele II-VI, în perioada 19 martie – 24 aprilie.

Vezi mai mult
MAR 10, 2016 imagine

Joi, 10 martie. Tinerii din București, provocați la dialog de cei mai buni profesioniști ai României

Tinerii din București sunt invitați joi, 10 martie la Conferințele practice BookLand Evolution, intre 15:00-17:00 la Aula Magna, Facultatea de Marketing ASE.

Vezi mai mult
MAR 02, 2016 imagine

Profesioniștii României susțin dezvoltarea tinerilor. Conferințele Bookland reîncep.

Începând de luni, 7 martie 2016, tinerii din București sunt așteptați să ia parte GRATUIT la seria de primăvară a Conferințelor practice pentru tineri BookLand Evolution

Vezi mai mult
MAR 02, 2016 imagine

INGENO... un nou concept de shopping online orientat spre Customer Care

INGENO, brandul clujean de referință în domeniul amenajărilor interioare și a serviciilor de design interior, a lansat un concept inovator de magazin online.

Vezi mai mult
FEB 21, 2016 imagine

Concurs național de artă plastică: Arta între talent și dăruire, concurs organizat de Fundația Prețuiește Clipa

Tema concursului: SĂRBĂTOAREA PASCALĂ în toate aspectele ei, obiceiuri, tradiții și Sfinți din sfera acestei sărbători, inclusiv Sărbătoarea Floriilor.

Vezi mai mult
NOI 27, 2015 imagine

Genoveva Hossu, primul ambasador JAB Anstoetz, şi-a lansat două showroom-uri, la Cluj şi Bucureşti, simultan, în cadrul unei cine-duplex, live streaming pe internet

Decoratorul clujean Genoveva Hossu a fost desemnată PRIMUL AMBASADOR al brandului german de textile decorative de lux, JAB Anstoetz în România.

Vezi mai mult
SEP 17, 2015 imagine

Smaranda Nicolau (actor și coordonator educațional Asociația Curtea Veche):NARATIV - Festivalul de lectură pentru copii s-a născut din dorința noastră de a îi oferi lecturii o față mai frumoasă

Ne-am pus în gând să tranformăm cititul din obligație în distracție și vizăm copiii cu vârste din întreaga țară, părinții și profesorii acestora.

Vezi mai mult
SEP 17, 2015 imagine

BookLand Evolution susține dezvoltarea profesională a tinerilor

Conferințelor practice pentru tineri BookLand Evolution se vor desfășura la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna), tinerii între 14-24 ani fiind invitați să participe GRATUIT între 21-25 septembrie), în intervalul orar 15:00-17:00.

Vezi mai mult
APR 16, 2015 imagine

Turul ciclist caritabil “Cărțile copilăriei pe bicicletă”, 10 orașe în 9 zile pentru promovarea lecturii

ASR Principele Nicolae al României va pedala peste 1.000 de kilometri în beneficiul proiectelor inițiate de Asociația Curtea Veche pentru promovarea lecturii la nivel național.

Vezi mai mult
APR 07, 2015 imagine

Invitație la atelierul Viaţă ca în filme

Joi, 9 aprilie, ora 19:00 are loc atelierul "Viaţă ca în filme" susținut de Alexandra Dragomir.

Vezi mai mult
MAR 07, 2015 imagine

Liceenii și studenții din București, față în față cu modelele lor

Liceenii și studenții din Capitală vor avea oportunitatea să întâlnească unele dintre cele mai marcante personalități ale României, să le asculte poveștile de viață și să le adreseze întrebări în cadrul Conferințele practice pentru tineri BookLand

Vezi mai mult

Inscrie-te la Newsletter

kreatoria

Cele mai citite articole