Muzele din bucătărie

IUN 10, 2016 imagine

Istorie în fiecare picătură de vin. Povestea unui vin unic.

Un vin unic în felul său, bogat în arome, cu o structură persistentă. Un vin Alb pentru meditații…

Vezi mai mult
IUN 03, 2016 imagine

Chef Mirela Ivașcu propune: Tort raw cu mere și cireșe

Dulciurile raw sunt delicioase și foarte simplu de făcut. Un desert minunat de iunie, pe care și cei mici îl pot savura.

Vezi mai mult
APR 29, 2016 imagine

Chef Mirela Ivașcu pentru Kreatoria.ro: Drob de ciuperci cu brânză de capră

Chef Mirela Ivașcu: am încercat sa nu-i spun drob pentru ca drobu’i cu carne și organe dar nici nu stiu cum să-i spun dacă arată ca un drob.

Vezi mai mult
MAR 02, 2016 imagine

Chef Mirela Ivascu si o reteta de primavara. Sa fie lumina!

Chef Mirela Ivascu propune sa vina primavara si in bucatarie, nu doar afara. O reteta delicioasa care arata si bine in farfurie. Yammy.

Vezi mai mult
SEP 28, 2015 imagine

Sweet tort cu cacao și piersici

Sună bine, dar să vezi ce gust are. Discutând cu Mirela cu ce rețete să vă mai încântăm, ne-a surăs ideea unui delicios tort cu piersici.

Vezi mai mult
AUG 29, 2015 imagine

Un altfel de Gazpacho, dar la fel de simplu de făcut

De ce să nu profităm de roșiile astea bune...atât timp cât încă mai sunt? Încearcă rețeta de mai jos de Gazpacho.

Vezi mai mult
AUG 29, 2015 imagine

Cremă de roșii cu ierburi și quinoa

Episodul 2 din seria Cum se mai prepară roșiile? este dedicat unei creme ușoare cu ierburi și quinoa. Mirela ne povestește pe îndelete totul.

Vezi mai mult
APR 23, 2015 imagine

Salată asiatică și gratin de vinete, rețetă povestită de Chef Mirela Ivașcu

Chef Mirela tratează oboseală cu pasiunea de a găti, din nou și din nou. O altă rețetă specială, din serialul de idei delicioase pus în scenă de talentata Mirela și propus pe Kreatoria.ro

Vezi mai mult
APR 01, 2015 imagine

Somon în soia cu varză de Bruxelles la abur, iscusit pregătit de Chef Mirela Ivașcu

Serialul rețetelor delicioase continuă. Mirela Ivașcu (Muse Bistro) și Kreatoria.ro îți aduc o porție generoasă de ”uite ce poți găti azi”. Muzele din bucătărie este rubrica dedicată celor care vor să exploreze în bucătărie.

Vezi mai mult
MAR 25, 2015 imagine

Risotto din linte neagră cu migdale și sparanghel, pus in scenă cu migală de Chef Mirela Ivașcu

Mirela Ivașcu (Muse Bistro) și Kreatoria.ro s-au gândit să vă prezinte un serial de preparate atât de delicioase, încât ai putea spune pe drept cuvânt că sunt șoptite de muze.

Vezi mai mult

Inscrie-te la Newsletter

kreatoria

Cele mai citite articole