Au ceva de spus

SEP 13, 2019 imagine

Loredana Munteanu (Tramvaiul poeziei): Oamenii creativi simt diferit lucrurile sau acordă timp să privească lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

Am organizat acest proiect, Tramvaiul Poeziei, în contextul în care, 46 % dintre bucureșteni au declarat că nu au citit nicio carte într-un an, iar 2019 e anul cărții…

Vezi mai mult
IUL 22, 2019 imagine

De la Jurnalism de Liga Întâi la Libertate Supremă: Afaceri cu rulota pe faleză.

Clătităria La Pecheni (Eforie Nord) este o insulă, o insulă printre plastic, chiștoace, oameni veniți la plajă ca la o pauză de respectat reguli și descălecat de la valori.

Vezi mai mult
IUL 22, 2019 imagine

(Guest Post) Roxana Bocancea: M-am îndrăgostit de limba rusă. Este dulce, melodioasă, flexibilă. Dificilă. De ce recomand limba rusă micuților?

Care este vârsta ideală pentru copilul tau ca să asimileze o limbă străină? Răspunsul meu este unul cât se poate de obiectiv: de la orice vârstă.

Vezi mai mult
IUL 22, 2019 imagine

Aida Matache (House Warmer, Omega House): Am învățat în aceste 7 luni de antreprenor cam cât în 5 ani ca angajat!

Aida Matache este House Warmer la Omega House, spațiul de Co-living și Co-working din Bucureșți. Are o filozofie de viață interesantă și tocmai, ce a trecut prin multe schimbări, renunțări-de bună voie-și ieșiri din zona de confort.

Vezi mai mult
IUL 17, 2019 imagine

Este lumea aceasta prea îngustă pentru oamenii buni?

L-am scris dintr-o suflare. Un năduf care ieșea din inima direct în vârful degetelor. M-am născut la timpul nepotrivit, în țara nepotrivită?

Vezi mai mult
IUL 16, 2019 imagine

(GUEST POST) Iunieta Sandu: Am plecat cu autorulota două săptămâni și m-am întors fără frici

Am rugat-o pe Iunieta (PR & Content Creator Freelance, NO.MAD Talks Founder) să povestească despre o experiență de milioane, o călătorie cu autorulota în Europa care s-a dovedit pentru ea mai mult decât o vacanță.

Vezi mai mult
IUL 05, 2019 imagine

Adina Săniuță. Anul sabatic? Insula mea cu nisip fin a luat forma voluntariatului!

Îmi place să cunosc oameni care au în ei combustibilul de schimbare. Astăzi, o reprezentantă a Generației cu Cheia de Gat: Adina Săniuță, energia timpului aplicat.

Vezi mai mult
IUL 03, 2019 imagine

Delia Grigoroiu, Coach: Fiecare zi e unică. Dacă azi nu a ieșit cum mi-am dorit, mai am o șansă și mâine!

Pe Delia o cunosc de când există o emisiune foarte făină Totul despre mame, prezentată de o la fel de făină femeie Ruxandra Rusan și difuzată pe Prima TV. De fiecare dată când am intrat în platou, Delia era cea care stingea emoțiile.

Vezi mai mult
IUN 18, 2019 imagine

O duminică zen, de început de vară, petrecută în familie, în București!

Iarmaroc Zen Editia #4 Iarmarocul Părinților și Copiilor. Duminică, 23.06.2019, de la ora 10.00, la Nod makerspace - Splaiul Unirii 160, la doar 5 minute de mers pe jos de la stația de metrou, Timpuri Noi.

Vezi mai mult
MAI 28, 2019 imagine

Antreprenor. Soloprenor. Intraprenor. Duc toate drumurile la antreprenoriat?

Ideea de a fi propriul șef astăzi se traduce în multe cuvinte. Antreprenor. Soloprenor. Intraprenor. Dincolo de idei, de gânduri, de visuri apar obstacolele: cum faci rost de timp pentru a-ți crește pasiunea, cum faci rost de bani de investiții?

Vezi mai mult
MAI 03, 2019 imagine

Înlătură barierele emoționale și lasă viața să curgă. Interviu cu Lina D.Toma

Lina D. Toma: A predat limbile străine într-un mod cu totul nou, folosind design cognitiv, latura emoțională și rescrierea memoriei emoționale. Inedit, nu? Tipul de profesor nou, modern, inovativ pe care ni-l dorim pentru copiii noștri.

Vezi mai mult
MAR 19, 2019 imagine

Valentina Secara (Acorns Nursery): Sunt omul care nu crede in cuvantul imposibil!

Cand spui Valentina Secara spui educatie timpurie de inalt nivel si eforturi intense pentru a misca acest univers intr-o directie si mai buna. Dar Valentina este si un om preocupat de frumos, de armonie, de dezvoltare personala si gandire pozitiva.

Vezi mai mult
IAN 10, 2019 imagine

Ana Maria Vasilache: Cea mai mare temere creativa ar fi sa uit.

Ana Maria Vasilache. Ori pe omul acesta fain este cam greut sa-l indesi intr-o prezentare scurta. Si totusi… writer, lover, mother.

Vezi mai mult
AUG 16, 2018 imagine

Ce am facut in 2 ani de concediu de crestere copii? Bilant (I)

M-am descurcat cu mult mai bine decat mi-am acordat nota in momentul in care la ecografie ni s-a spus: aici este primul, si aici al doilea.

Vezi mai mult
FEB 28, 2017 imagine

Niculina Gheorghiță: A fi o mamă bună înseamnă să fii mereu de partea copilului tău.

Cu Niculina despre a fi mamă, despre cum să ne raportăm la acest rol imens astfel încât să fie împlinitor pentru întreaga familie,

Vezi mai mult
IAN 15, 2017 imagine

Diana Vijulie (consilier pentru dezvoltare personală): Le spun mamelor să învețe să se iubească mai mult

Ea este Diana. Cunoscută ca Diana mamă-autoare a CMR, Diana blogger, Diana femeia care dorește să evolueze și să crească, Diana instructor de Positive Parenting si consilier pentru dezvoltare personală.

Vezi mai mult
DEC 15, 2016 imagine

Constantin Amariei: Antrenorul pentru viață ajută un număr cât mai mare de oameni într-un timp cât mai scurt să-și definească obiective specifice

Evenimentul „Inspiratie pentu Aspirații” înseamnă un mod prin care oamenii se pot reinventa sau pot gasi idei inspirate pentru a obține mai mult de la afacerea lor, de la locul lor de muncă sau de la viața lor.

Vezi mai mult
SEP 11, 2016 imagine

Psihoterapeut Lidia Gheorghe: Cred ca este important ca viitorii parinti sa se conecteze si emotional cu puiul lor

Lidia este Psihoterapeut-specializare families i copii, Educator Prenatal Certificat International Lamaze, Consultant alaptare si…Mama.

Vezi mai mult
SEP 03, 2016 imagine

Cristina Mihaela Varga Rădulescu: În pictură nu există greşeală, oricând putem retuşa ceva ce nu a ieşit bine

Cristina este de părere că în 2016 dacă renunţi la prejudecăți și orgolii devi liber şi ai parte de tot felul de experienţe şi proiecte creative. Devine uşor sa faci artă in fiecare zi, oriunde și în orice condiţii.

Vezi mai mult
AUG 18, 2016 imagine

Laura Ducu, PR Manager Arkadia ShortFest: Ne dorim să ne alăturăm unei cauze care ia amplorare la nivel global - regenerare urbană prin cultură.

Festivalul în cifre:26 de scurt-metraje în selecția oficială, din 13 țări și 3 continente, 325 de minute delicioase de povești, un documentar - Nourathar, un lung-metraj multi-premiat – Bacalaureatetc. de toate acestea ne povestește Laura.

Vezi mai mult
AUG 07, 2016 imagine

Iohanna Purdea, expert în comunicare: Mă fascinează oamenii care investesc forță și pasiune în ideile lor și le fac să prindă viață.

Are o experiență fascinantă în comunicare, presă, este mamă și blogger. Ea este Iohanna și spațiul în care scrie cu tot sufletul este Johannasburg.

Vezi mai mult
AUG 04, 2016 imagine

Mirela Pop: Fara curiozitate, omenirea nu ar fi descoperit nimic, nu ar fi aflat nimic, nu ar fi inteles nimic

In ziua de astazi, foarte multi medici sunt convinsi de legatura indisolubila dintre minte si corp, de faptul ca aceasta legatura nu mai poate fi ignorata in domeniul sanatatii.-spune autorul Mirela Pop

Vezi mai mult
IUL 13, 2016 imagine

Nadina Nedelea Rus, Asociația Facem România Bine: Trebuie doar puțin din inima fiecăruia, ca să pornim o inimă a tuturor românilor.

Nadina ne vorbește despre acțiunile de îmbunătățire a României, despre acțiunile Asociației Facem România Bine și cum ne putem și noi implica, dacă ne pasă bineînțeles.

Vezi mai mult
IUL 13, 2016 imagine

Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine: De evitat, sunt ținutele ridicole alese exclusiv de dragul modei

Discutăm despre ce este permis și nu este permis în modă, cu Raluca, o tânără care are deja un CV impresionant: consultant de imagine, absolventă a Swiss Image Institute, specialist în etichetă socială.

Vezi mai mult
IUN 25, 2016 imagine

Interviu cu Designerii care semnează pentru Pop-up Store-ul verii 2016

Designers Signature este un concept store care reunește un designer vestimentar, un designer de încălțări și genți și un artist care pictează pe porțelan.

Vezi mai mult
IUN 10, 2016 imagine

Ancuța Tănase, Ancolette: Femeile care optează pentru pantofi pictați vor să poarte altceva. Ceva care atrage atenția.

Pictura pe pantofi. Sună interesant pentru fetele și femeile care vor să poarte ceva deosebit, personalizat. Inedit.

Vezi mai mult
IUN 09, 2016 imagine

Despre povești cu vinuri inedite cu Lilia Dulgher, vinaria Gitana: Un vin bun este un vin care nu te lasă să-l uiţi.

Un vin bun este ceva deosebit. Am povestit cu o persoană fascinantă despre cum să deții și să transformi într-un business de succes o vinărie. Lilia Dulgher este încântătoare.

Vezi mai mult
IUN 03, 2016 imagine

Nata Albot, vedetă din Moldova, blogger și organizator de festivaluri:Tradiție pentru mine înseamnă hrană pentru rădăcinile mele

Nata declară că tradiție pentru ea înseamnă să aibă grijă să-și iubească și să transmită tradițiile.

Vezi mai mult
MAI 26, 2016 imagine

Loredana Munteanu si Cristina Dobrescu, LivrezDragoste.ro: Scrisul de mână are viitor!

Când am vazut ce minunații fac cele 2 tinere talentate de la LivrezDragoste.ro nu am putut decât să ne echipăm cu întrebări să aflăm mai multe.

Vezi mai mult
MAI 26, 2016 imagine

Irina Calancea, Irka Shoes: Propun o altfel de cerere în căsătorie: cu pantoful potrivit

O cerere în căsătorie trebuie să fie memorabilă, ca în povești. Începând de astăzi, visele devin realitate cu Irka Shoes și noul concept: cerere în căsătorie cu pantoful potrivit.

Vezi mai mult
MAI 18, 2016 imagine

Jane Nicholson, președinta și fondatoarea Fundației FARA: "În România am găsit misiunea vieții mele"

Cum începe povestea? În 1991, Jane Nicholson, președinta Fundației FARA, a venit pentru prima oară în România, ca voluntară și a fost consternată la vederea copiilor din orfelinatele postcomuniste.

Vezi mai mult
MAI 10, 2016 imagine

Regina Bulai, director FUNDAȚIA FARA: Principala nevoie a oricărui copil este de a fi iubit.

Fundația FARA începe cu un om, când, în 1991 a văzut reportajele infiorătoare despre orfelinatele postcomuniste. Este vorba despre britanica Jane Nicholson, care a venit în anii 90 în România.

Vezi mai mult
MAI 08, 2016 imagine

Connie Larkin, Executive Coach: Ce-ar fi dacă, am recunoaște că suntem, deja, genii?

Connie a fugit din România la doar 24 ani, cu 20 de dolari în blugi. Astăzi este Executive Coach și Instructor de PhotoReading. Și are multe de dăruit lumii din jur, prin ceea ce face.

Vezi mai mult
MAI 05, 2016 imagine

Arhitectura frumosului-un dialog cu fondatoarele Ioka Design: Camina Nicolau și Iulia Oniciuc

Atunci când pasiunea ta se transformă într-un job full time căruia i de dedici în totalitate pot prinde viață visuri și idei extraordinare. Un interviu de Roxana Bălan

Vezi mai mult
APR 08, 2016 imagine

Rudolf Costin, cineast internațional: Toate domeniile în care lucrez au “imaginea” ca numitor comun.

Îți prezint povestea unui cineast român în New York, pasionat de imagine de film, gastronomie și munți.

Vezi mai mult
MAR 29, 2016 imagine

Timewriters: Inspirația unui fotograf apare din lucruri neașteptate sau vine pe moment.

Timewriters înseamnă pasiune, iubire, devotament. Este mai mult decât un proiect, este un axis mundi pentru Aura și Alex, adica Timewriters.

Vezi mai mult
FEB 14, 2016 imagine

Lina Toma, designer cognitiv: Fericirea înseamnă responsabilitate totală și absența fricii

Lina Toma este designer cognitiv. Ce este un designer cognitiv:Un designer cognitiv este o persoană care-și "desenează" conștient și voluntar mintea și creierul.

Vezi mai mult
FEB 10, 2016 imagine

Nicoleta Svârlefus: În 2016, cei care își asumă tot ceea ce au creat și se implică total, vor avea de primit daruri.

La un dialog savuros și important cu astrolog și trainer de dezvoltare personală Nicoleta Svârlefus. Vorbim despre binecuvântările lui 2016 și cum să-l primim.

Vezi mai mult
DEC 23, 2015 imagine

Scrisoare către 2015. O călătorie prin cele 12 luni.

E decembrie, ne uităm la ce an am avut, ne bucurăm, ne întristăm, ne încurajăm și mergem înainte. Anul tău, 2015, cum a fost?

Vezi mai mult
DEC 15, 2015 imagine

Monica Rădulescu: "Pentru mine creativitatea înseamnă evoluție și descoperire. Iar BonBons s-a născut din dor de copilărie și poftă de dulce."

Reporter, realizator TV, om pasionat de frumos, Monica Rădulescu jonglează cu dibăcie între mai multe activități. Face niște coliere magice și trăiește viața din ce în ce mai cu recunoștință.

Vezi mai mult
OCT 13, 2015 imagine

Paula Godeanu, Copiii Noului Pământ: "Susțin educarea copiilor cu iubire și înțelegere".

Copiii Noului Pământ este un proiect dezvoltat de Paula Godeanu, un proiect prin care vine mai aproape de mămicile ce-și doresc să-și cunoască, înțeleagă mai bine copiii și să participe conștient la dezvoltarea lor armonioasă.

Vezi mai mult
OCT 13, 2015 imagine

Ioana Marinescu, blog Pisica pe Sârmă și Magia Florilor:"Mă bucur de ceea ce îmi oferă fiecare experiență"

Ioana este un om talentat care își exprimă aptitudinile într-un mod versatil și năstrușnic.Și-a lansat luna aceasta blogul ei prin care își povestește experiențele de mamă și nu numai.

Vezi mai mult
OCT 09, 2015 imagine

Izabela Mandoiu:"Prin creațiile mele duc mai departe valorile portului tradițional românesc"

Izabela crede în frumusețea portului românesc. Îl aduce în cotidian, invitându-le pe doamne și domnișoare să-l poarte cu respect și entuziasm.

Vezi mai mult
AUG 30, 2015 imagine

Fotograf Cristian Bucur: Fotografiile trebuie să spună o poveste, să inspire.

Cristi Bucur este unul din tinerii care adoră să surprindă lumea prin fotografie. E mai mult decât o pasiune pentru el, mai mult decât un hobby. E un stil de viață.

Vezi mai mult
IUN 14, 2015 imagine

Dorian Saleno: "Când îmi exprim talentul, mă simt fericit. Pentru mine, viața înseamnă muzica."

Dorian Saleno are 11 ani și jumătate și a cântat deja pe scene din întreaga lume, în Australia, America și Europa, alături de părinții Julia și Romeo Saleno, bucurându-se de apreciere și facând ceea ce îi place enorm de mult: să cânte și să încânte.

Vezi mai mult
IUN 14, 2015 imagine

Genoveva Hossu: "Sufletul tânjește după libertate și să nu-l lași să se exprime, înseamnă nebunie curată."

Decorator talentat și apreciat, Genoveva Hossu impresionează prin conceptele pe care le transmite. Trăiește liber și pune suflet în fiecare proiect.

Vezi mai mult
IUN 04, 2015 imagine

Vedeta de televiziune Teodora Drăgoi Pop: “Oameni dragi, viaţa este grozavă, dacă faci din ea o chestie grozavă!

Realizează și prezintă două emisiuni la TVH, iubește viața și oamenii. Un om cu suflet mare care are ceva de spus și le spune bine.

Vezi mai mult
MAI 28, 2015 imagine

Episodul 8 al campaniei Kreatoria.ro dedicată elevilor talentați, Matei Gheorghiță: "În teatru, eu mă simt talentat și liber în exprimare."

Matei are 15 ani, este din Iași și este pasionat de actorie. Are multe premii la activ și ar vrea ca toată lumea să aibă bun simț.

Vezi mai mult
MAI 28, 2015 imagine

O zi din viața unui Chef cu Mirela Ivașcu: “Un chef adevărat nu doarme niciodată".

Mirela Ivașcu e un Chef care a crescut profesional asemeni lui Făt-Frumos. Cu studii serioase în Franța și inovație aplicată în România într-un cochet Bistro de pe strada Paris, Mirela are un cuvânt de spus în arta gătitului.

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată elevilor talentați. Episodul 3, Daria Stoleru: "Îmi doresc o lume plină de oameni buni, fără răutate și invidie."

Continuăm campania cu al treilea episod. Discutăm cu Daria, micuța cântăreață de 11 ani.

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată elevilor talentați. Episodul 4, Cristian Prăjescu: "E minunat ce poate crea omul"

Cristian este un simplu "puști" de 18 ani, așa cum chiar el se descrie care, adoră să cânte și să încânte oamenii. Adoră să creeze și să compună piese cu poveste! :)

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Stanciu Andreea-Laura, Colegiul Național Roman-Vodă: ”Orice este posibil, fiecare din voi este special, fiecare are ceva aparte”

Cu ajutorul doamnei profesoare Gabriela Romano, am extins campania și am cunoscut o nouă elevă talentată și cu vise mari.

Vezi mai mult
MAI 20, 2015 imagine

Andreea Mîrț, episodul 6 din campania Kreatoria.ro dedicată elevilor talentați: Există anumite chei care te ajută să deschizi cufărul succesului

Continuam călătoria noastră cu scopul de a descoperi elevi care au ceva de spus.

Vezi mai mult
MAI 14, 2015 imagine

Niculina Gheorghiță: "Cei care încă nu și-au găsit succesul nu au încă încredere în ei, că pot."

Interviu cu Niculina Gheorghiță despre creativitate, cum se îndeplinesc dorințele și starea de armonie. Niculina este psiholog clinician principal și mamă a trei copii.

Vezi mai mult
MAI 10, 2015 imagine

Julia Saleno: “Iubirea este totul și nimic nu există fără iubire!”

Julia Saleno este ambasador al păcii, femeie de succes a anilor 2013 si 2014, cântăreață, compozitoare, poetă, profesor, producător, președintă a doua organizații socio-culturale.

Vezi mai mult
MAI 10, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată elevilor talentați. Episodul 1, Ioana Andrei: "Când îmi exprim talentul mă simt în al nouălea cer"

Ioana Andrei este o elevă talentată, îmbină pianul, baletul cu matematica și informatica. Ioana le transmite celor mari să se relaxeze și să fie copii, să ia munca ca pe un joc Monopoly, logic, dar amuzant și creativ.

Vezi mai mult
MAI 10, 2015 imagine

Campania Kreatoria de 1 Iunie dedicată copiilor talentați. Episodul 2, Ana Marinescu: "Le-aș spune, oamenilor mari, să nu mai mintă și să fie iubitori mereu"

Micuța cântăreață și balerină, Ana-Bianca Marinescu este o fetiță în vârstă de șase anișori. Premiată la multe festivaluri de interpretare, Ana ne-a răspuns cu puritatea vârstei la întrebările de mai jos. Ceea ce e prețios.

Vezi mai mult
APR 09, 2015 imagine

Loredana Boghiu, realizator Radio Lynx: “Încerc să aduc în studio oameni care să inspire, oameni care să arate că se poate să-ți urmezi sufletul și pasiunea.”

Discutăm cu Loredana despre culisele unei emisiuni radio, ce înseamnă un subiect bun pentru ea, ce o inspiră și mai ales cum își construiește o viață cu sens.

Vezi mai mult
APR 09, 2015 imagine

Adelina Toader, practica finante internationale: ”Daca vrei sa ai un business sustenabil pe termen lung (adica cel putin 5 ani), creativitatea trebuie sa iti curga prin vene.”

Adelina are 29 de ani, practica si e pasionata de finante internationale, de leadership si dezvoltarea tinerilor profesionisti. A studiat si lucrat in diverse locatii precum Madrid, Hong Kong si de 5 ani locuieste in Amsterdam.

Vezi mai mult
APR 08, 2015 imagine

Cosmin Andron, proiect Kilimanjaro for Hope: “Viata este suma experientelor si nu a lucrurilor pe care le am“

Cosmin este ghid montan si instructor de alpinism si schi. Ascensiunile sale au fost prezentate in presa nationala si internationala.

Vezi mai mult
MAR 29, 2015 imagine

Antonia Constantinescu, elevă selectată în proiectului Excepționalii: “A trăi frumos înseamnă să te bucuri de absolut orice, oricât de mic sau nesemnificativ ar părea.”

Viața așa cum e văzută de o tânără deosebită selectată în cadrul proiectului Excepționalii.

Vezi mai mult
MAR 29, 2015 imagine

Manuel Cazac, elev selectat în proiectului Excepționalii: ”Orice dorință se îndeplinește dacă muncim în acest sens.”

Despre valori și drumul către performanță în viziunea elevului Manuel Cazac, selectat în cadrul proiectului Excepționalii.

Vezi mai mult
MAR 29, 2015 imagine

Mădălina Mihăilă, elevă selectată în proiectului Excepționalii: ”Aproape orice poate deveni realitate, trebuie doar să vrei cu adevărat.”

Vorbim cu o parte din tinerii selectați în proiectul Excepționalii. Acum, cel de-al treilea interviu, de data aceasta cu Mădălina Mihăilă.

Vezi mai mult
MAR 18, 2015 imagine

Nicoleta Svârlefus, Astrocafe: "2015 este anul geniului, avem posibilitatea să descoperim acea sămânță de geniu din noi."

Vorbim cu Nicoleta despre 2015: "un an puternic, care ne invită la schimbări." Nicoleta Svârlefus este astrolog, consilier de dezvoltare personală și spirituală, om de televiziune și cine știe ce mai pregătește frumos.

Vezi mai mult
MAR 08, 2015 imagine

Georgeta Nenciu, Președintele Fundației “Prețuiește Clipa”: “Copiii ajung să ne învețe pe noi adulții să îndrăznim să dărâmăm barierele mentale”

Georgeta Nenciu este Președintele Fundației “Prețuiește Clipa” și se implică de mulți ani în activități dedicate copiilor. Proiectele sunt mai ales din sfera educației, se desfășoară în școli și au ca scop dezvoltarea personală a copiilor.

Vezi mai mult
FEB 01, 2015 imagine

De vorbă cu Ionuț Rădulescu. Cum e viața unui artist la New York și cum poți să te apropii de succes acolo.

Ionuț Rădulescu este un om talentat de care se va auzi multă vreme. Un creativ care vrea să-și lase amprenta în lumea aceasta și care ne spune ce ascultă când lucrează, cum arată agenda lui creativă și ce îl inspiră.

Vezi mai mult

Inscrie-te la Newsletter

kreatoria

Cele mai citite articole