Un altfel de Gazpacho, dar la fel de simplu de făcut

E septembrie și nu pot să nu mă gândesc că vara își cam ia rămas bun de la noi. Ei bine, încep să îmi cam iau și eu rămas bun de la roșii…acelea adevărate.
Le pregătesc în fel si chip cât mai sunt proaspete și bune.
Gazpacho este o minune de preparat, plin de vitamine si enzime. În plus este foarte usor de pregătit.
Sa vă bucurați de zilele care mai sunt încă senine și călduroase...și spor la gătit.

 

Gazpacho 

1 porție

3 roșii mari
1 castravete
1 cațel de usturoi
4 frunze de busuioc
10 ml ulei de măsline
10 ml apă filtrată
o bucată mică de țelină apio
sare, piper

Se mixează în blender, se strecoară.
Servim în bol barcă asezonat cu: cuburi de ardei kapia, cuburi de măr, cuburi de castravete, semințe de susan, ulei de măsline.

Este foarte buuuuun:)

Rețetă realizată creativ de Chef Mirela Ivașcu. 

Pe Mirela o găsiți cu totul aici.

S-ar putea să-ți placă și

Comentarii

Inscrie-te la Newsletter

kreatoria

Cele mai citite articole